Haamun Adonia

Haamun Adonia on virtuaalihevonen.
Haamun Adonia är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL:
Virallinen nimi Haamun Adonia Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 30.11.-0001 Väri ja merkit
Säkäkorkeus Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus Kasvattaja Islanninhevostalli Draumur (Jonna)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset

Kuvaus

Haamun Adonia oli issikkatalli Draugurin kasvatti, ja yksi niistä poneista jotka katosivat kun Dollar's Farmin omistaja päätti julmasti deletoida kaikki tallin sivut. Tamma tunnetaan muutamasta jälkeläisestä, mutta siitä itsestään ei juuri löydy tietoa.

Sukutaulu

» Isälinja: Tournesol's Sombre Corazón - Coctails Sjöbjörn - Blendy's Bonder - Get a Me - evm
» Emälinja: Haamun Delilah - Taikajoen Nora - Coctails Slutföra - Coctails Snöskata - S.H. Tequila - Tirlittan - evm
i. Tournesol's Sombre Corazón
VIR MVA Ch, KTK-I
rn, 121cm, russ
ii. Coctails Sjöbjörn
rn, 120cm, russ
iii. Blendy's Bonder
VIR MVA Ch, KTK-II, YLA2, ERJ-II
rn, 124cm, russ
iiii. Get a Me, Ch, KTK-III
iiie. Beautifull Sani
iie. Coctail's Snöviol
YLA3
122cm, russ
iiei. Laakson Willy
iiee. S.H. Tequila, YLA2
ie. Coctail's Glädjemarsch
rnvkko, russ
iei. Nut Island's Pepper
vkko, russ
ieii. Honeymoon's Drowsy Boy
ieie. N.N. Lotte
iee. Coctails Snöfall
rn, 130cm, russ
ieei. Gordial
ieee. S.H. Tequila, YLA2
e. Haamun Delilah
rn, 121cm, russ
ei. Coctails Sjöfart
rt, 128cm, russ
eii. Midnight's Easy
rn, 134cm, russ
eiii. Peminic Ress
eiie. Nice-n-Easy Thilia
eie. Coctail's Snöviol
YLA3
122cm, russ
eiei. Laakson Willy
eiee. S.H. Tequila, YLA2
ee. Taikajoen Nora
rt, 121cm, russ
eei. Your Host For Tonight
YLA3
rt, 126cm, russ
eeii. Tuntematon ori
eeie. Tuntematon tamma
eee. Coctails Slutföra
rn, russ
eeei. Blendy's Keeppari
eeee. Coctails Snöskata
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.58
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.63
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 6 polv.) prosentti: 10.1563%

i. Tournesol's Sombre Corazón oli tunnetuimpia ja menestyneimpiä Tournesol's russeja. Se on suvultaan ehtaa Coctails laatua, ja menestynyt itsekin hienosti. e. Haamun Delilah oli mukava ja rauhallinen siitostamma Islanninhevistalli Draugurista.

ii. Coctails Sjöbjörn asui Tournesol Écurie tallissa vuosituhannen alussa. Se ei juuri kilpaillut, ja se tunnetaan lähinnä tammavarsastaan Tournesol's Sombre Corazónista. ie. Coctail's Glädjemarsch oli Tournesol Écurien siitostamma. Se sai muutaman varsan, mutta muuten se jäi melko tuntemattomaksi. ei. Coctails Sjöfart vaikutti jalostukseen Stuteri Drönaressa ja Coctailssissa. Se oli luonteeltaan melkoinen täystuho, mutta sillä on useampiakin tunnettuja jälkeläisiä. Itse se kilpaili esteillä ja valjakkoajossa. ee. Taikajoen Nora asusti elämänsä islanninhevistalli Draugurissa, ja on mm. hienon Haamun Delilahin emä. Se ei ole tunnetuimpia YT Taikajoen kasvatteja, eikä sitä juuri ole kilparadoilla nähty. Silti sen suku jatkuu yhä.

iee. Coctails Snöfall oli Coctails Stuterin kasvatti, ja tallin siitostamma. Sen varsojen nimeämisessä toteutettiin Gläd-teemaa. eii. Midnight's Easy oli mm. Midnight tallilla, Koululaaksossa, siittola Glamourissa vaikuttanut siitosori. Se sai useita jälkeläisiä, joista Coctails Sjöfart lienee yksi tunnetuimpia. eei. Your Host For Tonight oli Tirlittanilainen mukava tuontiori, ja vaikutti myöhemmin myös Stuteri Babarissa. eee. Coctails Slutföra oli luonteeltaan äkäinen ruunikkotamma. Se asui Yt Taikajoella, ja sai siellä ainakin yhden varsan.

iiee. S.H. Tequila on ehdottomasti tunnetuimpia vanhoja siitostammoja russisuvuissa. Tämä siittola Silver Horsen kasvatti oli legendaarisen Coctails Stuterin kantatammoja. Se sai 11 varsaa, joista useampi vaikuttaa sukutauluissa vielä ainakin kymmenen vuotta tamman kuoleman jälkeenkin. Tamma palkittiin elinaikanaan YLA2 palkinnolla, ja on ehdottomasti yksi tunnetuimmista russeista kautta aikojen. ieee. S.H. Tequila on ehdottomasti tunnetuimpia vanhoja siitostammoja russisuvuissa. Tämä siittola Silver Horsen kasvatti oli legendaarisen Coctails Stuterin kantatammoja. Se sai 11 varsaa, joista useampi vaikuttaa sukutauluissa vielä ainakin kymmenen vuotta tamman kuoleman jälkeenkin. Tamma palkittiin elinaikanaan YLA2 palkinnolla, ja on ehdottomasti yksi tunnetuimmista russeista kautta aikojen. eiee. S.H. Tequila on ehdottomasti tunnetuimpia vanhoja siitostammoja russisuvuissa. Tämä siittola Silver Horsen kasvatti oli legendaarisen Coctails Stuterin kantatammoja. Se sai 11 varsaa, joista useampi vaikuttaa sukutauluissa vielä ainakin kymmenen vuotta tamman kuoleman jälkeenkin. Tamma palkittiin elinaikanaan YLA2 palkinnolla, ja on ehdottomasti yksi tunnetuimmista russeista kautta aikojen. eeee. Coctails Snöskata oli vähän kilpaillut siitostamma. Sen varsat nimettiin Slut-teemalla Coctails Stuterissa.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
16.06.2004o. Dollarin Katala VarasDollarin Varaslähtö
04.07.2004t. Dollarin JuonittelijaOasis
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun