Etusivu Talli Ponit Kasvatus Muuta

Karkurannan Sune

22.12.2007 - 08.04.2014
Karkurannan Sune lopetettiin vanhuuden vaivojen vuoksi.


Kuva © Jenny K

Karkurannan Sune on virtuaalihevonen.

Nimi Karkurannan Sune Kutsumanimi Sune
Syntymäpäivä 22.12.2007 Ikääntyminen 84pv = 1v (nyt 58.3v)
Rotu Gotlanninruss Sukupuoli tamma
Väri ruunikko Säkäkorkeus 125cm
Painotusyleispainotus Koulutustaso HeA, 80cm, vaativa valjakko
Rekisterinumero VH03-028-8756 Palkinnot
Omistaja VRL-01026, KARK4835 Kasvattaja Karkuranta, KARK4835

#199
Poni täyttää 3v 30.08.2008 ja 4v 22.11.2008

Sune on luonteeltaan suorastaan äitinsä kopio. Se vaatii selkeitä apuja ja tarkkaa ratsastusta toimiakseen, siihen pitää keskittyä ja sen kanssa on oltava johdonmukainen. Kovat avut saavat sen protestoimaan, eikä yhteistyöstä tule taastusti mitään enää sen jälkeen... Kun yhteistyö on kunnossa, tamma loistaa esteradoilla ketteryydellään. Tässä asiassa se ei ole tullut äitiinsä, joka vaati täydelliset tiet hypätäkseen. Jos luottamus ponin ja ratsastajan välillä toimii, Sune kääntyy vaikka kolikon päällä..

Hoidettaessa Sune tykkää pelleillä ja riehua. Sen kanssa täytyy muistaa, että jos et keskity poniin, se keskittyy sinuun ja etenkin sinun kiusaamiseesi. Harjalaatikko lentää, solmut avautuvat ja taluttajaa riepotellaan. Huonoina päivinä saattaa jopa hampaat vilahtaa, mutta koskaan se ei ole tosissaan purrut. Temperamenttia ja itsepäisyyttä se on saanut molemmilta vanhemmiltaan, ja sen kanssa toimiminen vaatii jokseenkin kärsivällisyyttä.

Ratsastettaessa Sune on noin yleensä laiskanpulskea löntystäjä. Jos siltä alkaa oikeasti vaatia jotain, se äkäilee ja kiukuttelee aluksi mutta pienen herättelyn jälkeen toimii kyllä hyvin mikäli ratsastaja todella keskittyy tammaan. Jos tammalta yrittää vaatia jotain, mitä se ei heti ymmärrä (selkeät avut, selkeät avut!), sitä vastaan protestoidaan kyllä potkuin ja mitä ihmeellisimmin pyörähdyksin. Maastossa Sune inhoaa edessä hidastelijoita ja ohittelijoita, mutta kärkihevosena sillä katoaa jarrut täysin. Siksi sen kanssa kannattaa maastoillessa ehdottomasti jäädä sopivaan väliin niin, ettei edessä ole hituria ja maastossa ohitteluhan on kielletty ellei tahdo saada Sunen kaviosta.

Kuljettaminen ei Sunen kanssa ole temppu eikä mikään. Pienellä lahjomisella tamma on nopeasti kopissa ja se pysyy siellä rauhallisena. Muiden hevosten kanssa tamma kuuluu rauhalliseen keskikastiin eikä haasta juuri riitaa. Kisapaikallakaan sen käytös ei juuri eroa normaalista. Ratsastettaessa se on ehkä silloin aavistuksen reippaampi.

Sukutaulu

» Isälinja: Hawkster ST - evm
» Emälinja: Vindstilla - evm

Suvun pituus on 1 polvea virtuaalimaailmassa! Poni löytyy myös russiarkistosta, voit tarkastella sen arkistoprofiilia täältä.

i. Hawkster ST
rn, 130cm, russ
ii. Lost Hawk ST, evm
russ
iii. Speed Hawk ST, evm
russ
iie. Blighia Sabinda, evm
russ
ie. Optima ST, evm
vkk, russ
iei. MIstral ST, evm
russ
iee. Opportunity ST, evm
russ
e. Vindstilla
YLA2
rnvkko, 122cm, russ
ei. Ikke, evm
trn, 126cm, russ
eii. Vertigo, evm
rn, 129cm, russ
eie. Non N, evm
rn, 125cm, russ
ee. Vindig, evm
rnvkko, russ
eei. Ville, evm
rn, 124cm, russ
eee. Veera, evm
vkko, 118cm, russ

[Näytä sukuselvitys]

Huomaathan, että jos tammalla on sukuselvitys, sen saa kopioida sen omille jälkeläisille ja niiden jälkeläisille (jne) (© Russiarkisto)!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä Status
23.02.2010o. Karkurannan SimbahKukkaniityn Bamboooma
30.12.2010o. Karkurannan KrohomEphraim Btoisen
21.03.2011t. Karkurannan SimidaKenny Dudetoisen
28.05.2011o. Karkurannan SoturiViktig's Arthurtoisen
12.05.2013t. Karkurannan SylvanKarkurannan Asosoma

Karkurannan Sune on käytössä jalostukseen myös ulkopuolisille. Kysy lisää lähettämällä sähköpostia, tai ottamalla yhteyttä IRC:n kautta (Marsupieni). Toivomme, että kaikki jälkeläiset rekisteröitäisiin mahdollisimman pian syntymän jälkeen, jotta mahdolliset ominaisuuspisteet voivat periytyä. Virallinen jälkeläislista löytyy rekisterisivulta. Tätä oman sivun listaa päivitetään etupäässä tallin omien kasvattien osalta.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0

Filename: ponisivut/oma_kisatulokset.php

Line Number: 2

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://www.virtuaalihevoset.net/?rajapinta/ominaisuudet.html?vh=VH03-028-8756): failed to open stream: no suitable wrapper could be found

Filename: ponisivut/oma_kisatulokset.php

Line Number: 2

Kilpailutulokset

Karkurannan Sune kilpailee porrastetuissa, ja periyttää siten rekisteröidyille jälkeläisilleen allaolevan taulukon mukaan ominaisuuspisteitä. Tarkempaa tutustumista varten tamman rekisterinumero ja rekisterisivu on VH03-028-8756.

EsteratsastusKouluratsastusKenttäratsastusValjakkoajo
Ominaisuuspisteet0 (vt. )0 (vt. )0 (vt. )0 (vt. )
Periytyvät ominaisuuspisteet*0000

* Periytyminen on laskettu sen perusteella, ettei toinen vanhempi periyttäisi ollenkaan pisteitä. Jos toinenkin vanhempi periyttää pisteitä, varsan pistesumma on suurempi.

Päiväkirjat

Ei valmennuksia.

Ei hoitotarinoita.