Etusivu Talli Ponit Kasvatus Muuta

Karkurannan Sylvan

KTK-III


Kuva © SK

Karkurannan Sylvan on virtuaalihevonen.

Nimi Karkurannan Sylvan Kutsumanimi Sylvi
Syntymäpäivä 12.05.2013 Ikääntyminen 84pv = 1v (nyt 34.8v)
Rotu Gotlanninruss Sukupuoli tamma
Väri ruunikko Säkäkorkeus 126cm
Painotusyleispainotus Koulutustaso HeA, 80cm, vaativa valjakko
Rekisterinumero VH14-028-0098 Palkinnot KTK-III
Omistaja VRL-01026, KARK4835 Kasvattaja Karkuranta, KARK4835

#1334
Poni täyttää 3v 19.01.2014 ja 4v 13.04.2014

Sylvi on seikkailija.

Sukutaulu

» Isälinja: Karkurannan Asos - Karamelli - evm
» Emälinja: Karkurannan Sune - Vindstilla - evm

Suvun pituus on 2 polvea virtuaalimaailmassa! Poni löytyy myös russiarkistosta, voit tarkastella sen arkistoprofiilia täältä.

i. Karkurannan Asos
rn, 126cm, russ
ii. Karamelli
vkko, 129cm, russ
iii. Villa SWE, evm
rn, russ
iie. Blue Bird, evm
vkko, russ
ie. Annorlunda
YLA2
rn, 124cm, russ
iei. Oligarchy, evm
rn, 126cm, russ
iee. Mellanmål, evm
rt, 123cm, russ
e. Karkurannan Sune
rn, 125cm, russ
ei. Hawkster ST
rn, 130cm, russ
eii. Lost Hawk ST, evm
russ
eie. Optima ST, evm
vkk, russ
ee. Vindstilla
YLA2
rnvkko, 122cm, russ
eei. Ikke, evm
trn, 126cm, russ
eee. Vindig, evm
rnvkko, russ

[Näytä sukuselvitys]

Huomaathan, että jos tammalla on sukuselvitys, sen saa kopioida sen omille jälkeläisille ja niiden jälkeläisille (jne) (© Russiarkisto)!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä Status
13.05.2014t. Karkurannan SirionSandi's Key Limetoisen
17.11.2014t. Karkurannan SkyeCresendo's Ambassadörtoisen
30.03.2015t. Karkurannan SiofraObelix Boma
12.05.2015o. Karkurannan KendoKelvin Bmyynnissa

Karkurannan Sylvan on käytössä jalostukseen myös ulkopuolisille. Kysy lisää lähettämällä sähköpostia, tai ottamalla yhteyttä IRC:n kautta (Marsupieni). Toivomme, että kaikki jälkeläiset rekisteröitäisiin mahdollisimman pian syntymän jälkeen, jotta mahdolliset ominaisuuspisteet voivat periytyä. Virallinen jälkeläislista löytyy rekisterisivulta. Tätä oman sivun listaa päivitetään etupäässä tallin omien kasvattien osalta.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0

Filename: ponisivut/oma_kisatulokset.php

Line Number: 2

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://www.virtuaalihevoset.net/?rajapinta/ominaisuudet.html?vh=VH14-028-0098): failed to open stream: no suitable wrapper could be found

Filename: ponisivut/oma_kisatulokset.php

Line Number: 2

Kilpailutulokset

Karkurannan Sylvan kilpailee porrastetuissa, ja periyttää siten rekisteröidyille jälkeläisilleen allaolevan taulukon mukaan ominaisuuspisteitä. Tarkempaa tutustumista varten tamman rekisterinumero ja rekisterisivu on VH14-028-0098.

EsteratsastusKouluratsastusKenttäratsastusValjakkoajo
Ominaisuuspisteet0 (vt. )0 (vt. )0 (vt. )0 (vt. )
Periytyvät ominaisuuspisteet*0000

* Periytyminen on laskettu sen perusteella, ettei toinen vanhempi periyttäisi ollenkaan pisteitä. Jos toinenkin vanhempi periyttää pisteitä, varsan pistesumma on suurempi.

13.06.2014, Acantha Farm, 4-17-vuotiaat tammat (villit), II-palk (tuom. Sallis)
03.03.2015, Stall Ahlstedt, Gotlanninrusstammat (vsn), 4,5+5+5+4+4+3+4+4+3+3 = 39,5 RCH (tuom. Vibaja)
07.04.2015, Anfarwol Acres, Sileä, maiden 2F D (silea), 2/5 1200€
08.04.2015, Nidavellir, Sileä, maiden 400m (silea), 1/5 2000€

Päiväkirjat

Ei valmennuksia.

Hoitaja: Marjaana, Päivämäärä: 2014-11-18 00:00:00

Pimeä marraskuinen syysilta on omiaan pienelle juonittelulle. Cresendon Suvi oli kovasti pohtinut ponin ostoa, mutta jahkaillut kovin pitkään. Niinpä päätin avittaa häntä vähän päätöksessä. Sylvan oli varsonut muutamaa viikkoa aiemmin, ja Skye nimen saanut varsa sopisi talliin kuin nenä päähän. Se ei ollut ikinä matkustanut, ja kuljetuskoppi oli melkoisen jännittävä paikka. Onneksi Sylvan oli kuitenkin tottunut ja rauhallinen matkustaja, ja kun emä talutettiin koppiin, varsan oli tultava perässä, vaikka kuinka hirvitti. Kun kamppeet ja ponit oli saatu kyytiin, hurautin auton käyntiin ja lähdin tihkusateiseen yöhön pyyhkijät viuhtoen.

Ei mennyt kauaakaan kun kurvasin Cresendon pihatielle. Olin jo hyvissäajoin sammuttanut autosta valot, ja nyt sammutin moottorinkin. Tallilla ei näkynyt valoja, mikä oli oikein hyvä merkki. En silti uskaltanut ajaa pihaan asti, vaan otin tamman ja varsan ulos kopista tienvarressa, ja lähdin taluttamaan niitä tallia kohti.

Tallin ovi oli tietysti lukossa, mutta koska olin juuri käynyt varsa-ostoksilla, tiesin että ikkunat olivat helposti avattavissa. Sain sujautettua ikkunanraosta kättäni senverran, että sain lukon auki, ja kiipesin ikkunasta sisään. Sitten olikin lastenleikkiä avata ovi, ja napata ovenpieleen sidottu tamma sisälle varsoineen. En uskaltanut laittaa valoja päälle, joten etsin käsikopelolla etsimäni: tyhjän karsinan, josta olin juuri pari päivää sitten hakenut itselleni ponin. Se oli putsattu ja alusiakaan ei ollut, mutta lykkäsin tamman sinne silti. Sitten tajusin, että varsa oli kadonnut.

Kirosin mielessäni huonoa tuuriani, ja lähdin etsimässä hämärässä mokomaa karkuria. Tallin toisesta päästä kuului hörinää ja kiukkuista vingahtelua. Sinne siis. Ilmeisesti joku tallin asukki oli kuitenkin komentanut varsaparkaa sen verran kiukkuisesti, että lapselle tuli äitiä ikävä. Hapuillessani käytävässä ääntä kohti sainkin yhtäkkiä sylin täyteen kauhistunutta varsaa.

Kun lopulta sain keuhkot taas toimimaan töytäisyn jäljiltä, varsan oikeaan karsinaan emänsä kanssa, ja vielä alusia ja heiniäkin sopivan verran, saatoin huokaista helpotuksesta. Kaivoin taskustani valmiiksi kirjoitetun lapun, ja kiinnitin sen karsinan oveen:

"Skye on nyt tullut kotiin. Haen tamman vieroituksen jälkeen, ota sen ylläpitokulut vaikka maksuna varsasta!"

Olin jo tallin ovella, kun muistin vielä viimeisen silauksen. Kaivoin taskustani punaisen silkkinauhan, ja palasin hetkeksi karsinalle. Sitten saatoin lähteä hyvillä mielin kotiin. Suvi saattaisi ehkä yllättyä aamutallille tullessaan...