Etusivu Talli Ponit Kasvatus Muuta

Vindstilla

YLA2

02.02.2006 - 08.04.2014
Vindstilla lopetettiin vanhuuden vaivojen vuoksi.


Kuva © VRL-01026

Vindstilla on virtuaalihevonen.

Nimi Vindstilla Kutsumanimi Vindi
Syntymäpäivä 02.02.2006 Ikääntyminen 84pv = 1v (nyt 66.5v)
Rotu Gotlanninruss Sukupuoli tamma
Väri ruunivoikko Säkäkorkeus 122cm
Painotusyleispainotus Koulutustaso HeA, 80cm, vaativa valjakko
Rekisterinumero VH03-028-3740 Palkinnot YLA2
Omistaja VRL-01026, KARK4835 Kasvattaja evm

#107
Poni täyttää 3v 12.10.2006 ja 4v 04.01.2007

Vindy on reipas ja kekseliäs tamma, jonka kanssa täytyy tehdä töitä jokaisen onnistumisen eteen. Se osaa hurjasti erilaisia metkuja ratsastajan ja hoitajan pään menoksi, eikä anna mitään ilmaiseksi. Se vaatii täyttä keskittymistä ja pienikin virhe saa sen tekemään jotain omituista. Vindy on myös erittäin utelias ja ahne, ja haistaa, maistaa ihan kaikkea uutta. Sitä pitää ihan oikeasti vahtia, ettei se tallinkäytävällä seistessään pistä poskeensa vaikkapa pesusientä harjapakistaan... Se myös haistaa pelon, ja osaa olla todella julman näköinen jos uskoo sillätavalla saavansa lomaa. Jos olet epävarma, laita se kuntoon käytävällä, sillä karsinassa se helposti yrittää liiskata seinää vasten jos ei heti alkuun ole jämäkkä ja komenna sitä käyttäytymään.

Hoidettaessa Vindy on suht mukava, mutta se pitää ehdottomasti sitoa kiinni ja mielellään käytävälle niin, että se on kiinni molemmilta puolilta. Ei se paha ole, mutta kärsivällisimmälläkin hoitajalla voi mennä hermot kun se tökkii turvallaan, höseltää, pyörii, kuolaa ja haluaa ah niin ystävällisesti rapsuttaa hoitajaansa hampailla samalla tavalla kuin rapsuttaisi toista hevosta... au! Harjatessa tamma kutiaa helposti ja saattaa sen takia nostella jalkojaan ja huitoa hännällään. Kavioita otettaessa kaviosta pitää ottaa heti alkuun tukeva ote, sillä tamma testaa kyllä onko sen pakko pitää jalkaa ylhäällä. Varusteiden laitossa ei ole ongelmia mikäli tamma on kiinni. Talutettaessa se ravailee ja ryntäilee, se on peto karkaamaan.

Ratsastaessa Vindy on herkkä, ja se aloittaa pelleilyn, pukittelun, ryntäilyn ja kiitoravailun heti jos erehtyy käyttämään liian kovia apuja. Raipalle ehdoton ei! Etenkin kiitoravi on sen suosikkimetku, sillä tamma koulutettiin aikanaan ravuriksi ja vasta myöhemmin ratsuksi. Ratsuna se kuitenkin toimii nykyään paremmin, vaikkakin vaatii selkeän ja herkän ratsastajan Vindy vaatii esteradalla hyvät lähestymiset, mutta kun tiet on kunnossa ja ratsastajan ja ponin yhteistyö toimii, tamma voittaa usein nopeudessa pitkien teiden ratsastamiseen kuluneet sekunnit. Vindyn kanssa pärjääminen vaatii kärsivällisyyttä. Yhteistyö ei synny hetkessä, vaan vaatii tuntien sitkeää harjoittelua ja tutustumista. Energiaa tammalla piisaa! Ei se paha ole, mutta vaatii ehdottomasti hyvää kohtelua, paljon huomiota ja hoitajan jota se voi kunnioittaa!

Sukutaulu

» Isälinja: - evm
» Emälinja: - evm

Tamman suku ei ole virtuaalimaailmassa. Poni löytyy myös russiarkistosta, voit tarkastella sen arkistoprofiilia täältä.

i. Ikke, evm
trn, 126cm, russ
ii. Vertigo, evm
rn, 129cm, russ
iii. Nicke, evm
rn, 127cm, russ
iie. Hermesetas, evm
rn, 126cm, russ
ie. Non N, evm
rn, 125cm, russ
iei. Jervio, evm
rn, 126cm, russ
iee. Nuurah N, evm
rn, 123cm, russ
e. Vindig, evm
rnvkko, russ
ei. Ville, evm
rn, 124cm, russ
eii. Williamu, evm
vkko, 124cm, russ
eie. Elle, evm
m, 123cm, russ
ee. Veera, evm
vkko, 118cm, russ
eei. Eroero, evm
vkko, 121cm, russ
eee. Verona, evm
rn, 120cm, russ

[Näytä sukuselvitys]

Huomaathan, että jos tammalla on sukuselvitys, sen saa kopioida sen omille jälkeläisille ja niiden jälkeläisille (jne) (© Russiarkisto)!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä Status
22.12.2007t. Karkurannan SuneHawkster SToma
10.03.2008o. Karkurannan ResistanssiThymiantoisen
01.05.2009t. Karkurannan TuiskuA.V. Lumipyrykadonnut
22.03.2011o. Karkurannan VarianssiRon SWEtoisen

Vindstilla on käytössä jalostukseen myös ulkopuolisille. Kysy lisää lähettämällä sähköpostia, tai ottamalla yhteyttä IRC:n kautta (Marsupieni). Toivomme, että kaikki jälkeläiset rekisteröitäisiin mahdollisimman pian syntymän jälkeen, jotta mahdolliset ominaisuuspisteet voivat periytyä. Virallinen jälkeläislista löytyy rekisterisivulta. Tätä oman sivun listaa päivitetään etupäässä tallin omien kasvattien osalta.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0

Filename: ponisivut/oma_kisatulokset.php

Line Number: 2

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://www.virtuaalihevoset.net/?rajapinta/ominaisuudet.html?vh=VH03-028-3740): failed to open stream: no suitable wrapper could be found

Filename: ponisivut/oma_kisatulokset.php

Line Number: 2

Kilpailutulokset

Vindstilla kilpailee porrastetuissa, ja periyttää siten rekisteröidyille jälkeläisilleen allaolevan taulukon mukaan ominaisuuspisteitä. Tarkempaa tutustumista varten tamman rekisterinumero ja rekisterisivu on VH03-028-3740.

EsteratsastusKouluratsastusKenttäratsastusValjakkoajo
Ominaisuuspisteet0 (vt. )0 (vt. )0 (vt. )0 (vt. )
Periytyvät ominaisuuspisteet*0000

* Periytyminen on laskettu sen perusteella, ettei toinen vanhempi periyttäisi ollenkaan pisteitä. Jos toinenkin vanhempi periyttää pisteitä, varsan pistesumma on suurempi.

Päiväkirjat

Ei valmennuksia.

Ei hoitotarinoita.