Etusivu Talli Ponit Kasvatus Muuta

Winry

YLA3

23.12.2005 - 28.02.2010
Winry lopetettiin vanhuuden vaivojen vuoksi


Kuva © Jenny K

Winry on virtuaalihevonen.

Nimi Winry Kutsumanimi Winry
Syntymäpäivä 23.12.2005 Ikääntyminen 84pv = 1v (nyt 66.9v)
Rotu Gotlanninruss Sukupuoli tamma
Väri ruunivoikko, vsk Säkäkorkeus 124cm
Painotusyleispainotus Koulutustaso HeA, 80cm, vaativa valjakko
Rekisterinumero VH03-028-1176 Palkinnot YLA3
Omistaja VRL-01026, KARK4835 Kasvattaja evm

#137
Poni täyttää 3v 01.09.2006 ja 4v 24.11.2006

Winry on luonteeltaan hieman herkkä, ja kovemmista otteista se helposti ärsyyntyy. Huonoina päivinä saattaa hampaat vilahdella. Yleensä tamma kuitenkin käyttäytyy suht kiltisti, vaikka se ei ihan pienimpiä hoitajiaan oikein kunnioita. Koska Winry on syntynyt ja koulutettu ratsastuskoulussa, se on oppinut monenlaisia kikkoja lintsata töistä ja säikytellä lapsia. Satulointi ja suitsinta sujuu ongelmitta tutuilta ihmisiltä, vieraita tamma usein vähän yrittää pelotella ja testata että pääseekö heistä vähän äksyilemällä eroon.

Ratsastettaessa Winry on melko herkkä, mutta vaativa. Se saattaa joskus intoutua pukitteluun ja ryntäilyyn, eikä sen kanssa kannata missään nimessä pitää raippaa mukana. Esteet ovat neidin leipälaji. Se suorastaan rakastaa hyppäämistä ja vauhdikkaampaa menoa. Winry on rohkea hyppääjä, mutta se ärsyyntyy herkästi jos ratsastaja ei ole kunnolla hypyissä mukana. Yleensä silloin ovat vuorossa mahtipukit ja railakkaat väistöliikkeet ja kieltäytymiset.

Kouluratsastus sujuu myös ihan hyvin, tammalla on poniksi lennokkaat askeleet. Tamma saattaa kuitenkin heittäytyä sikailemaan jos se kyllästyy tai kiinnostuu jostain muusta. Koulukisat eivät oikein koskaan ole menneet meillä hyvin, vaikka kotona kaikki sujuisikin. Kisapaikalla Winry keskittyy muihin hevosiin, oma ratsataja ja suoritus ei sitä paljoa kiinnosta. Kouluradalla sen kuuliaisuus katoaa täysin. Esteillä se sentään muistaa nostaa koipensa ja keskittyykin vähän, mikäli vauhtia on tarpeeksi.

Kuljetettaessa Winry on suht helppo, tutuille ihmisille se ei jaksa sikailla lastauksessa. Kärryssä se saattaa vähän kolistella ja hirnua, mutta rauhoittuu kun saa sinne kaverin. Ponilaumassa Winry on aika korkealla arvojärjestyksessä, mutta yksin se ei viihdy. Yhden liian hätäisen hampaidenraspauksen jälkeen Winry on oppinut vihaanmaan tätä toimenpidettä, muuten eläinlääkärin ja kengittäjän hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta.

Sukutaulu

» Isälinja: - evm
» Emälinja: - evm

Tamman suku ei ole virtuaalimaailmassa. Poni löytyy myös russiarkistosta, voit tarkastella sen arkistoprofiilia täältä.

i. Alchemist, evm
vkko, 125cm, russ
ii. Edward, evm
rn, 127cm, russ
iii. William, evm
rn, 130cm, russ
iie. Fureya, evm
rn, 125cm, russ
ie. Danté, evm
mvkko, 123cm, russ
iei. Dandy, evm
rn, 121cm, russ
iee. Desiree, evm
vkko, 120cm, russ
e. Isadora, evm
rn, 123cm, russ
ei. Don Alejandro, evm
rn, 127cm, russ
eii. Diego, evm
rn, 128cm, russ
eie. Elena, evm
rn, 125cm, russ
ee. Isabel, evm
rn, 119cm, russ
eei. Ivan, evm
vkko, 120cm, russ
eee. Marybel, evm
rn, 118cm, russ

[Näytä sukuselvitys]

Huomaathan, että jos tammalla on sukuselvitys, sen saa kopioida sen omille jälkeläisille ja niiden jälkeläisille (jne) (© Russiarkisto)!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä Status
25.08.2006t. NebelThymianoma
02.03.2008t. Karkurannan EmmiinaKlaviertoisen
15.04.2009t. Karkurannan KareliaApart Tåtoisen

Winry on käytössä jalostukseen myös ulkopuolisille. Kysy lisää lähettämällä sähköpostia, tai ottamalla yhteyttä IRC:n kautta (Marsupieni). Toivomme, että kaikki jälkeläiset rekisteröitäisiin mahdollisimman pian syntymän jälkeen, jotta mahdolliset ominaisuuspisteet voivat periytyä. Virallinen jälkeläislista löytyy rekisterisivulta. Tätä oman sivun listaa päivitetään etupäässä tallin omien kasvattien osalta.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0

Filename: ponisivut/oma_kisatulokset.php

Line Number: 2

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://www.virtuaalihevoset.net/?rajapinta/ominaisuudet.html?vh=VH03-028-1176): failed to open stream: no suitable wrapper could be found

Filename: ponisivut/oma_kisatulokset.php

Line Number: 2

Kilpailutulokset

Winry kilpailee porrastetuissa, ja periyttää siten rekisteröidyille jälkeläisilleen allaolevan taulukon mukaan ominaisuuspisteitä. Tarkempaa tutustumista varten tamman rekisterinumero ja rekisterisivu on VH03-028-1176.

EsteratsastusKouluratsastusKenttäratsastusValjakkoajo
Ominaisuuspisteet0 (vt. )0 (vt. )0 (vt. )0 (vt. )
Periytyvät ominaisuuspisteet*0000

* Periytyminen on laskettu sen perusteella, ettei toinen vanhempi periyttäisi ollenkaan pisteitä. Jos toinenkin vanhempi periyttää pisteitä, varsan pistesumma on suurempi.

Päiväkirjat

Ei valmennuksia.

Ei hoitotarinoita.