Alaric Go

Alaric Go on virtuaalihevonen.
Alaric Go är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://hessilainen.net/kerynkartano/alaric.html
Virallinen nimi Alaric Go Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 01.06.2015 Väri ja merkit ruunikko
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat) Kerystonin Kartano
VH-tunnus Kasvattaja Go Ponies
Painotus ravit Koulutus
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Adrei Baldric - Bartholomew I.F. - Stens Bravo - Varazze - evm
» Emälinja: Yaron Stella - Tidrymide WN - Prum Lum Timma - Tyra - evm
i. Adrei Baldric
klm, 130cm, russ
ii. Bartholomew I.F.
KTK-II, Vauhtirussi 2014, 1.45,2a, 2.08,8m
rn, 128cm, russ
iii. Stens Bravo
Vir Mva Ch, KTK-I, 1 000vSEK, 1.49,5aly, 2.10,2maly
prn, 124cm, russ
iiii. Varazze, 1.55,4aly
iiie. Trollgårds Solros
iie. Stens Torhild
KTK-III, YLA3, Montémestari 2012, VRER-ponivalio
rn, 127cm, russ
iiei. Trollvik, RL-II, YLA2
iiee. Hembackes Sigrid
ie. SB Delia Pelagia
prn, 125cm, russ
iei. Arizona TUM
rautias, 124cm, russ
ieii. Valle
ieie. Astrid, Narrilaivan Poniruhtinas 2008, 1.49,9aly, 2.28,1mmly
iee. SB Darling
rn, 128cm, russ
ieei. Tvärgående, RL-II, 1.48,9
ieee. Hallondalna Blinka-Öga, 2.16,7
e. Yaron Stella
rn, 124cm, russ
ei. CT Alessandro
rt, 124cm, russ
eii. Kaardemumman Maxim
VIR MVA Ch
vrn, 128cm, russ
eiii. My Haj's Touch
eiie. Loisteen Namunella
eie. Prumlum Rebelina
rnvkko, 122cm, russ
eiei. Drömprins IPL
eiee. Lilla Raflesia
ee. Tidrymide WN
russ
eei. Kuhnurin Clairvoyant
rn, 123cm, russ
eeii. Drönares Älskad
eeie. Pikora Prum Lum
eee. Prum Lum Timma
prn, 123cm, russ
eeei. Solve Grym
eeee. Tyra
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.96
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 8 polv.) prosentti: 0%

i. Adrei Baldric on hyvän uran juossut raviponi, joka juoksi urallaan 50 starttia, josta se voitti 16, tuli toiseksi 12 kertaa ja kolmanneksi 6 kertaa. Ori voitti Stens Snurra Muistoajon 2015 ja oli samana vuonna B-ponimestaruudessa kuudes. e. Yaron Stella oli Yaron Trottersin kasvatti, ja asui elämänsä Go Poniesissa, jossa se kilpaili raveissa. Sen uran kohokohta oli Pikku B-ponimestaruus 2007 kilpailun toinen sija.

ie. 72: 12-5-12 B-ponimestari 2013 Stens Torhild muistoajo kolmas 2013 ei. CT Alessandro oli Calvaron ravitallin kasvattama, ja Hakaniemen ravureiden omistama raviponi. Se ei ollut mikään huippu radoilla, mutta tunnetaan mm. Yaron alkuisista jälkeläisistään. ee. Tidrymide WN oli Ravitalli Valkyrian kasvatti, joka on juossut lyhyellä matkalla ennätyksen 2.11,1.

iii. Stens Bravo on upearakenteinen komea ruunikko-ori, joka on hienosta ravisuvusta. Se itse ei kuitenkaan huippunäyttöjä radoilla esittänyt, joten siirtyi ratsuksi. iie. Stens Torhild oli menestynyt raviponi, joka starttasi 60 kertaa voittaen muun muassa Millenium 2013 muistoajon ja montémestaruuren 2012. Tamma myös palkittiin VRER:n ponivalio-arvonimellä. Ponin ennätys oli 43,8aly / m54,8ke ja voittosumma nousi yli kuuden tuhannen. iei. Statistiikka 80: 15 - 10 - 7 (32) v%/s% (sij 1-3) 19 % / 40 % eii. Kardemumman Maxim on Kardemumman siittolan tunnetuimpia kasvatteja. Se kilpaili monipuolisesti raveissa, valjakkokentillä sekä ratsulajeissa, ja teki hienon jalostusuran.

eie. Prumlum Rebelina oli erittäin menestynyt raviponi (mm. Vuoden paras kilpaileva b-poni 2005). Se vaikutti Ravitalli Prumlumissa.

iiie. Trollgårds Solros on ravipainoitteinen susiniemeläinen russitamma. Nätti rautias läsipää oli luonteeltaan rauhallinen ja mukava. iiee. Hembackes Sigrid oli Susiniemi Gårdin ravitamma, joka starttasi huikeat 62 lähtöä saaden ennätyksekseen 1.50,6ake ja voittosummaa kertyi 10 170 v€. Tamma sai neljä varsaa. ieee. Hallondalna Blinka-Öga oli Starberrylainen tuontitamma. Se on suvultaan ja omilta saavutuksiltaan ehta raviponi. Se on mm. VRER-Ponivalio, B-ponimontémestari 2009, Vuoden montéponi 2009 ja Vuoden jalostusponi 2012. eiii. My Haj's Touch oli jo lopettaneen Kaardemumman russ siittolan kantaori, joka vaikutti myös Munterossa. Se jätti useita jälkeläisiä virtuaalimaailmaan.

eiie. Loisteen Namunella tunnetaan virtuaalirussisuvuissa jälkeläistensä perusteella. Erityisen tunnettu jälkeläinen sillä on Kardemumman Maxim. Tamma itse on kadonnut. eiei. Drömprins IPL oli Prumlumin maahantuoma gotlannin russ-ori, joka myytiin Rellish Farmiin. Ori ehti kilpailla hieman elinaikanaan: siltä löytyy esimerkiksi sijoitus matkaratsastuskilpailuista, ja se kilpaili parivaljakkoa jalostusori Taikajoen Lupaavan kanssa. Sen jälkeläisiä ovat muun muassa Albert Prum Lum ja Prumlum Rebelina. Prumlum Rebelinan ansiosta Drömprinsiä näkyy yhä edelleen virtuaaliponien suvuissa, vaikka oriin omat sivut ovat olleet kadoksissa jo vuosia. eiee. Lilla Rafflesia tuli Ruotsista Prumlumin tuomana Suomeen ja myytiin Rellish Farmille. Tammaa näkyy edelleen virtuaalirussien suvuissa, ehkä parhaiten jälkeläisensä Prumlum Rebelinan ansiosta. Tammalla oli muita jälkeläisiä ainakin Knuten PL, Prumlum Middok ja RF Speckled. Lilla Rafflesia kilpaili hieman elinaikanaan - ei tosin mainittavalla menestyksellä - ja siltä löytyy ainakin parivaljakkotuloksia hienon kantakirjatamma RF Pikku-Myyn kanssa. eeii. Drönares Älskad oli Stuteri Drönaren kasvatti, ja pääosin ravipainoitteinen.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun