Carentoir's Echo

Carentoir's Echo on virtuaalihevonen.
Carentoir's Echo är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://pipariina.net/dahlgard/h/carentoirsecho
Virallinen nimi Carentoir's Echo Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 14.12.2012 Väri ja merkit rautias
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH14-028-0204 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus Koulutus
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Trollkarl Karus - Coctails Trollbunden - Moonfight Gast - Midnight's Dark - Peminic Ress - evm
» Emälinja: Carentoir's Ebon - Carentoir's Ellifain - Carentoir's Elfrida - Carentoir's Rouble - Roora - evm
i. Trollkarl Karus
rn, 127cm, russ
ii. Coctails Trollbunden
rn, 122cm, russ
iii. Moonfight Gast
rt, 127cm, russ
iiii. Midnight's Dark, KTK-III
iiie. HS-Falina
iie. Morningstar's Belinda
YLA2/123p
rn, 123cm, russ
iiei. S.H. Lusigur
iiee. S.H. Tequila, YLA2
ie. Karkurannan Nery
KRJ-II
rn, 125cm, russ
iei. Ponisen Hexy
Klass I, YLA2
rn, 126cm, russ
ieii. Hösten SWE
ieie. P.R.Mingo
iee. Nebel
rn, 125cm, russ
ieei. Thymian, YLA2
ieee. Winry, YLA3
e. Carentoir's Ebon
rt, 126cm, russ
ei. Coctails Silvrig
vrt, 127cm, russ
eii. Nut Island's Pepper
vkko, russ
eiii. Honeymoon's Drowsy Boy
eiie. N.N. Lotte
eie. Coctails Snödrös
YLA3 (75p)
rn, 127cm, russ
eiei. Get a Me, Ch, KTK-III
eiee. S.H. Tequila, YLA2
ee. Carentoir's Ellifain
rt, 124cm, russ
eei. Chennye's Rouge
rn, 126cm, russ
eeii. Freddie VAP, VIR MVA Ch, KTK-II
eeie. SU Arette, YLA3, KRJ-I
eee. Carentoir's Elfrida
YLA2
rt, 123cm, russ
eeei. MNT Jonatan
eeee. Carentoir's Rouble, KTK-II, YLA2
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.88
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.88
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 5 polv.) prosentti: 1.7578%

i. Trollkarl Karus on oma kasvatti jo kolmannessa polvessa. Sen isän suku on vanhempaa kantaa, ja sieltä löytyvät vanhat tunnetut nimet, kuten Jazzman ja Peminic Ress. Suvussa ei kuitenkaan ole yhtään linjausta, joten jos täysin linjaamatonta vanhaa linjaa etsii, tässä on hyvä tilaisuus. Luonteeltaan Trollkarl on rento ja mukava.

ii. Coctails Trollbunden oli aikansa legendaarisimman russitallin kasvatti, ja myytiin myöhemmin Acantha Farmille, joka on taas oman aikansa legendoja. Trollbunden vaikutti jalostuksessa vuoteen 2012 asti, ja oli suosittu etenkin sukunsa vuoksi. Sen suvussa yhdistyi hienoja vanhoja nimiä ilman tiukkoja linjauksia. ei. Coctails Silvrig oli Acantha Farmilla vaikuttanut vanhasukuinen ori, joka kilpaili esteratsastuksessa, mutta sen ohella myös koulu- ja laukkaradoilla. ee. Carentoir's Amiable on Rooralaista emälinjaa kolmannessa polvessa. Se on hieno tamma, ja se on myös ollut suosittu siitoksessa.

iii. Moonfight Gast oli vuosina 01-04 toimineen Moonfight siittolan kasvatti. Se kilpaili jonkinverran näyttelyissä, ja jätti neljä hienoa varsaa. iie. Morningstar's Belinda oli Coctails Stuterilainen siitostamma, joka voitti elinaikanaan mm. YLA2 palkinnon ollen arvostelussaan luokkansa paras. Se sai 12 jälkeläistä, joista harvoja näkyy enää nykyään virtuaaliponien suvuissa. iee. Nebel kuuluu Karkurannan kantatammoihin ja ensimmäisiin poneihin. Kaunis ruunikkotamma sekä ihastutti että vihastutti tammamaisella luonteellaan. Sillä on takana aktiivinen ura porrastetuissa kilpailuissa. eie. Coctails Snödrös oli ensimmäisiä Coctails Stuterin kasvatteja. Se on palkittu YLA3:lla, 75 pisteellä, ja oli luonteeltaan peruskiltti koulu poni. Se jätti jälkeensä useita varsoja.

iiee. S.H. Tequila on ehdottomasti tunnetuimpia vanhoja siitostammoja russisuvuissa. Tämä siittola Silver Horsen kasvatti oli legendaarisen Coctails Stuterin kantatammoja. Se sai 11 varsaa, joista useampi vaikuttaa sukutauluissa vielä ainakin kymmenen vuotta tamman kuoleman jälkeenkin. Tamma palkittiin elinaikanaan YLA2 palkinnolla, ja on ehdottomasti yksi tunnetuimmista russeista kautta aikojen. ieei. Thymian oli Karkurannan ponisiittolan ensimmäinen ori. Se kilpaili huipputasolla esteillä ja koulussa porrastetuissa, ja saavutti puuttuvasta rakennekuvasta huolimatta YLA2 palkinnon! ieee. Winry oli yksi Karkurannan kantatammoista. Hieman romuluinen ja herkkähipiäinen ruunivoikko varsoi muutaman kerran, ja ansaitsi YLA3 palkinnon. Sen jälkeläisiä löytyy yhä Karkurannasta. eiee. S.H. Tequila on ehdottomasti tunnetuimpia vanhoja siitostammoja russisuvuissa. Tämä siittola Silver Horsen kasvatti oli legendaarisen Coctails Stuterin kantatammoja. Se sai 11 varsaa, joista useampi vaikuttaa sukutauluissa vielä ainakin kymmenen vuotta tamman kuoleman jälkeenkin. Tamma palkittiin elinaikanaan YLA2 palkinnolla, ja on ehdottomasti yksi tunnetuimmista russeista kautta aikojen.

eeei. MNT Jonatan oli raamikas ja komea ori. Sillä oli lennokkaat liikkeet ja hieno suku. Jonatan oli luonteeltaan ponimainen ja hauska. Se on nähty useaan otteeseen kilparadoilla, etenkin kouluratsastuksen merkeissä. Se on menestynyt myös näyttelyissä. eeee. Carentoir's Rouble oli siro ruunikko ponitamma. Se oli luonteeltaan vekkuli ja pirteä, ja saavutti nuorella iällä YLA2 palkinnon. Se kilpaili lähes kaikissa ratsulajeissa, joita kuvitella saattaa. Mukana mm. suunnistus ja western. Näyttelyistä se nappasi yhden irtoSERTin.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun