Carentoir's Elrick

Carentoir's Elrick on virtuaalihevonen.
Carentoir's Elrick är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://sokerihiiri.net/veera/ponipallero/elska.html
Virallinen nimi Carentoir's Elrick Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 11.11.2014 Väri ja merkit
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat) Veera R. (Ponipallero)
VH-tunnus VH14-028-0408 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus Koulutus
Saavutukset

Kuvaus

Carentoir's Elrick on suvultaan hieno sekoitus uudempaa, ja vanhempaa. Sen emälinja johtaa Rooraan, Marsupienen russikasvatuksen kantaponiin. Luonteeltaan ori on laumasielu ja kavereiden perässä kulkija. Itsenäiseen työskentelyyn ei meinaa riittää kiinnostusta, ja treenattavaa on!

Sukutaulu

» Isälinja: Karkurannan Podrick - Cresendo's Ambassadör - Lyffson TUFF - Söllvards Rustibus - evm
» Emälinja: Carentoir's Ebon - Carentoir's Ellifain - Carentoir's Elfrida - Carentoir's Rouble - Roora - evm
i. Karkurannan Podrick
rt, 127cm, russ
ii. Cresendo's Ambassadör
Ch, ERJ-I, KTK-III, Klass-I
rt, 126cm, russ
iii. Lyffson TUFF
VIR MVA Ch, YLA2, ERJ-III, KRL-III, ERL-III
vrt, 128cm, russ
iiii. Söllvards Rustibus
iiie. Areille
iie. Tinnetten TIH
m, 125cm, russ
iiei. Rhollover
iiee. Linetta SWE
ie. Karkurannan Enni
YLA2, Klass I
rn, 124cm, russ
iei. Micah B
VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, Klass I, SUPERIOR
125cm, russ
ieii. Chimeras Isaac
ieie. Rosemarie SWE, KTK-II, YLA2
iee. Falinen Eleonora
YLA3
rn, 124cm, russ
ieei. Friedrich SWE, VIR MVA Ch
ieee. Roseau
e. Carentoir's Ebon
rt, 126cm, russ
ei. Coctails Silvrig
vrt, 127cm, russ
eii. Nut Island's Pepper
vkko, russ
eiii. Honeymoon's Drowsy Boy
eiie. N.N. Lotte
eie. Coctails Snödrös
YLA3 (75p)
rn, 127cm, russ
eiei. Get a Me, Ch, KTK-III
eiee. S.H. Tequila, YLA2
ee. Carentoir's Ellifain
rt, 124cm, russ
eei. Chennye's Rouge
rn, 126cm, russ
eeii. Freddie VAP, VIR MVA Ch, KTK-II
eeie. SU Arette, YLA3, KRJ-I
eee. Carentoir's Elfrida
YLA2
rt, 123cm, russ
eeei. MNT Jonatan
eeee. Carentoir's Rouble, KTK-II, YLA2
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.98
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.98
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 5 polv.) prosentti: 0%

i. Karkurannan Podrick on erittäin menestyvästä "keski-ikäisestä" suvusta. Se ei siis edusta uutta, eikä vanhinta linjaa, ja sopii siten parhaassa tapauksessa molemmille. Ori on luonteeltaan pomotyyppi, mutta toimiva ratsu kilparadoilla.

ii. Cresendos Ambassadör on Cresendolainen kasvatti. Se on luonteeltaan ystävällinen ja mukava, ja menestynyt näyttelyissä ja kilparadoilla. Suvultaan se on hieno, etenkin sen isä on huippuori. ie. Karkurannan Enni oli upeasukuinen siitostamma Karkurannan ponitallilla. Se oli luonteeltaan rehellinen ja yritteliäs, ja jätti kourallisen hienoja varsoja. Enni menestyi porrastetuissa kilpailuissa. ei. Coctails Silvrig oli Acantha Farmilla vaikuttanut vanhasukuinen ori, joka kilpaili esteratsastuksessa, mutta sen ohella myös koulu- ja laukkaradoilla. ee. Carentoir's Amiable on Rooralaista emälinjaa kolmannessa polvessa. Se on hieno tamma, ja se on myös ollut suosittu siitoksessa.

iii. Lyffson TUFF on supermenestynyt russiori, joka on palkittu näyttelyissä, sekä niin este- kuin koulupuolenkin laatuarvostelyissa. Se oli myös aikanaan suosittu jalostusori. iei. Micah B oli erittäin tunnettu Acantha Farmin kasvatti ja siitosori, joka oli palkittu useissa näyttelyissä ja kilpailuissa. Se on jättänyt myös monia erittäin menestyneitä jälkeläisiä. Sen arvonimilitania on kunnioitettava. iee. Falinen Eleonora oli hyväsukuinen tamma, joka hankittiin Karkurantaan siitoskäyttöön. Siitoskäytön ohella se saavutti porrastetuissa kilpailuissa aluetason ja YLA3 arvonimen. Luonteeltaan tamma oli hyvin miellyttävä ja selväpäinen poni. eie. Coctails Snödrös oli ensimmäisiä Coctails Stuterin kasvatteja. Se on palkittu YLA3:lla, 75 pisteellä, ja oli luonteeltaan peruskiltti koulu poni. Se jätti jälkeensä useita varsoja.

iiii. Söllvards Rustibus oli teräväluonteinen ja isokokoinen ravisukuinen ori, joka kuitenkin kilpaili lähinnä kouluradoilla ja näyttelyissä. iiie. Areille on Svärjadessa vaikuttanut russitamma, joka starttasi muutaman kerran, mutta on etupäässä tunnettu jälkeläisistään. iiei. Acanthalainen tuontiori Rhollover, joka on jättänyt etenkin hienoja tammajälkeläisiä. Rhollover on kilpaillut erittäin monipuolisesti; sillä on hyviä tuloksia esteiltä, kouluradoilta, kenttäratsastuksesta ja valjakkoajosta. iiee. Linetta SWE oli Haapamäen ratsastuskoulun tuntiponi. Se oli rehellinen ja mukavaluonteinen perustamma, joka ei juuri kilpaillut. Se varsoi kerran.

ieii. Chimera's Isaac oli lahjakas raviponi mutta Suomeen tulonsa jälkeen se vietti suurimman osan ajastaan toipilaana eikä juuri hankkinut menestystä. Sen ennätykseksi jäi 2.32,2aly, ja oria käytettiinkin tulosten puuttuessa vain yhdelle tammalle, josta sai alkunsa hienosti menestynyt Micah. Pojasta polvi parenee -sanonta pätee siis tässä tapauksessa. ieie. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa. ieei. Friedrich SWE oli yksi Falinen ponisiittolan suosituimmista jalostusoreista, ja sillä oli tätä kirjoittaessani 8 jälkeläistä jotka ovat menestyneet hyvin esteillä, mutta myös raveissa ja valjakkoajossa. Parhaiten menestynyt jälkeläinen on luultavasti Falinen Gabrielle, joka ansaitsi VIR MVA Ch arvonimet ja menestyi esteillä ja ponilaukoissa hienosti. Itse Friedrich oli myös VIR MVA Ch, ja näyttelyiden lisäksi ori kilpailu monipuolisesti joskin esteille painottuen. ieee. Roseau oli hieman isää tuntemattomampi tamma, se oli Falinen tallin maahantuoma, mutta muutti muutaman varsan jälkeen Murmanskin talliin jossa se ilmeisesti myös menehtyi. Falinen aikojen jälkeen tammaa ei enää ilmeisesti astutettu. Tamma kilpaili kuitenkin melko aktiivisesti koulu- ja esteratsastusta ja napsi sijoituksiakin ihan nätisti. Luonteeltaan tamma oli vilkas mutta kiltti, ja sen varsatkin olivat hyväluonteisia. Falinen Eleonoraa lukuunottamatta tamman varsat eivät kuitenkaan päässeet tavoitteelliseen kotiin vaan päätyivät ilmeisesti pullaponeiksi.

eiee. S.H. Tequila on ehdottomasti tunnetuimpia vanhoja siitostammoja russisuvuissa. Tämä siittola Silver Horsen kasvatti oli legendaarisen Coctails Stuterin kantatammoja. Se sai 11 varsaa, joista useampi vaikuttaa sukutauluissa vielä ainakin kymmenen vuotta tamman kuoleman jälkeenkin. Tamma palkittiin elinaikanaan YLA2 palkinnolla, ja on ehdottomasti yksi tunnetuimmista russeista kautta aikojen. eeei. MNT Jonatan oli raamikas ja komea ori. Sillä oli lennokkaat liikkeet ja hieno suku. Jonatan oli luonteeltaan ponimainen ja hauska. Se on nähty useaan otteeseen kilparadoilla, etenkin kouluratsastuksen merkeissä. Se on menestynyt myös näyttelyissä. eeee. Carentoir's Rouble oli siro ruunikko ponitamma. Se oli luonteeltaan vekkuli ja pirteä, ja saavutti nuorella iällä YLA2 palkinnon. Se kilpaili lähes kaikissa ratsulajeissa, joita kuvitella saattaa. Mukana mm. suunnistus ja western. Näyttelyistä se nappasi yhden irtoSERTin.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun