Carentoir's Elwing

Carentoir's Elwing on virtuaalihevonen.
Carentoir's Elwing är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://www.anfarwol.net/anffit/p/carentoirselwing
Virallinen nimi Carentoir's Elwing Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 13.11.2014 Väri ja merkit
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH14-028-0406 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus Koulutus
Saavutukset

Kuvaus

Carentoir's Elwing on emälinjaltaan Rooralaista, ja uudempaa sukua. Isänsä puolelta suvussa on kuitenkin myös vanhempaa verta, mukavasti kuitenkin ilman suurempaa sukusiitosastetta!

Sukutaulu

» Isälinja: Trollkarl Karus - Coctails Trollbunden - Moonfight Gast - Midnight's Dark - Peminic Ress - evm
» Emälinja: Carentoir's Ellifain - Carentoir's Elfrida - Carentoir's Rouble - Roora - evm
i. Trollkarl Karus
rn, 127cm, russ
ii. Coctails Trollbunden
rn, 122cm, russ
iii. Moonfight Gast
rt, 127cm, russ
iiii. Midnight's Dark, KTK-III
iiie. HS-Falina
iie. Morningstar's Belinda
YLA2/123p
rn, 123cm, russ
iiei. S.H. Lusigur
iiee. S.H. Tequila, YLA2
ie. Karkurannan Nery
KRJ-II
rn, 125cm, russ
iei. Ponisen Hexy
Klass I, YLA2
rn, 126cm, russ
ieii. Hösten SWE
ieie. P.R.Mingo
iee. Nebel
rn, 125cm, russ
ieei. Thymian, YLA2
ieee. Winry, YLA3
e. Carentoir's Ellifain
rt, 124cm, russ
ei. Chennye's Rouge
rn, 126cm, russ
eii. Freddie VAP
VIR MVA Ch, KTK-II
rn, 125cm, russ
eiii. Askugens Ty, VIR MVA Ch, KTK-III
eiie. Margotjerie F, Ch, YLA3
eie. SU Arette
YLA3, KRJ-I
rt, 127cm, russ
eiei. Störe SWE
eiee. Lirness, KTK-II
ee. Carentoir's Elfrida
YLA2
rt, 123cm, russ
eei. MNT Jonatan
rt, 124cm, russ
eeii. Ljugare Isbjörn, Ch
eeie. Döras Pernilla, esikantakirjattu
eee. Carentoir's Rouble
KTK-II, YLA2
rn, 120cm, russ
eeei. Double Trouble
eeee. Roora, KTK-III, YLA3, Jälk.palk AB
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 5 polv.) prosentti: 0%

i. Trollkarl Karus on oma kasvatti jo kolmannessa polvessa. Sen isän suku on vanhempaa kantaa, ja sieltä löytyvät vanhat tunnetut nimet, kuten Jazzman ja Peminic Ress. Suvussa ei kuitenkaan ole yhtään linjausta, joten jos täysin linjaamatonta vanhaa linjaa etsii, tässä on hyvä tilaisuus. Luonteeltaan Trollkarl on rento ja mukava. e. Carentoir's Amiable on Rooralaista emälinjaa kolmannessa polvessa. Se on hieno tamma, ja se on myös ollut suosittu siitoksessa.

ii. Coctails Trollbunden oli aikansa legendaarisimman russitallin kasvatti, ja myytiin myöhemmin Acantha Farmille, joka on taas oman aikansa legendoja. Trollbunden vaikutti jalostuksessa vuoteen 2012 asti, ja oli suosittu etenkin sukunsa vuoksi. Sen suvussa yhdistyi hienoja vanhoja nimiä ilman tiukkoja linjauksia.

iii. Moonfight Gast oli vuosina 01-04 toimineen Moonfight siittolan kasvatti. Se kilpaili jonkinverran näyttelyissä, ja jätti neljä hienoa varsaa. iie. Morningstar's Belinda oli Coctails Stuterilainen siitostamma, joka voitti elinaikanaan mm. YLA2 palkinnon ollen arvostelussaan luokkansa paras. Se sai 12 jälkeläistä, joista harvoja näkyy enää nykyään virtuaaliponien suvuissa. iee. Nebel kuuluu Karkurannan kantatammoihin ja ensimmäisiin poneihin. Kaunis ruunikkotamma sekä ihastutti että vihastutti tammamaisella luonteellaan. Sillä on takana aktiivinen ura porrastetuissa kilpailuissa. eei. MNT Jonatan oli raamikas ja komea ori. Sillä oli lennokkaat liikkeet ja hieno suku. Jonatan oli luonteeltaan ponimainen ja hauska. Se on nähty useaan otteeseen kilparadoilla, etenkin kouluratsastuksen merkeissä. Se on menestynyt myös näyttelyissä.

eee. Carentoir's Rouble oli siro ruunikko ponitamma. Se oli luonteeltaan vekkuli ja pirteä, ja saavutti nuorella iällä YLA2 palkinnon. Se kilpaili lähes kaikissa ratsulajeissa, joita kuvitella saattaa. Mukana mm. suunnistus ja western. Näyttelyistä se nappasi yhden irtoSERTin.

iiee. S.H. Tequila on ehdottomasti tunnetuimpia vanhoja siitostammoja russisuvuissa. Tämä siittola Silver Horsen kasvatti oli legendaarisen Coctails Stuterin kantatammoja. Se sai 11 varsaa, joista useampi vaikuttaa sukutauluissa vielä ainakin kymmenen vuotta tamman kuoleman jälkeenkin. Tamma palkittiin elinaikanaan YLA2 palkinnolla, ja on ehdottomasti yksi tunnetuimmista russeista kautta aikojen. ieei. Thymian oli Karkurannan ponisiittolan ensimmäinen ori. Se kilpaili huipputasolla esteillä ja koulussa porrastetuissa, ja saavutti puuttuvasta rakennekuvasta huolimatta YLA2 palkinnon! ieee. Winry oli yksi Karkurannan kantatammoista. Hieman romuluinen ja herkkähipiäinen ruunivoikko varsoi muutaman kerran, ja ansaitsi YLA3 palkinnon. Sen jälkeläisiä löytyy yhä Karkurannasta. eeei. Double Trouble oli koulupainoitteinen, mukava ja rauhallinen russ-ori. Se muutti ruotsista suomeen seitsemänvuotiaana ja kilpaili muutaman kerran kouluratsastuksessa ennen kuin joutui onnettomuuden vuoksi eläkkeelle. Eläkkeellä ollessaan se astui yhden tamman.

eeee. Roora on Carentoir's russien kantatamma. Hieno ruunivoikko sai neljä jälkeläistä, joista kolme saavutti YLA2 palkinnon. Tamma itse kilpaili monipuolisesti useissa lajeissa, ja kaikki sen jälkeläiset ovat myös jatkaneet sukuaan.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun