Cresendon Jasminelle

Cresendon Jasminelle on virtuaalihevonen.
Cresendon Jasminelle är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://runorodeo.net/runoranta/nella.htm
Virallinen nimi Cresendon Jasminelle Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 09.01.2015 Väri ja merkit voikko
Säkäkorkeus 124 cm Omistaja (myös aiemmat) Melina
VH-tunnus VH15-028-0003 Kasvattaja Cresendo, Suvi
Painotus yleispainotteinen Koulutus Helppo A, 80cm
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Karus Bazinga - Bazooka Karus - Nybergs Ben - Ramon B - Askugens Ty - evm
» Emälinja: Jasminette B - Rumour's Janny - Rumour's Jaminette - Kumlingen Jeanette - evm
i. Karus Bazinga
prn, 125cm, russ
ii. Bazooka Karus
KTK-II
rt, 128cm, russ
iii. Nybergs Ben
rn, 130cm, russ
iiii. Ramon B, VIR MVA Ch, KTK-III, YLA2
iiie. Chennye's Chelly
iie. Karkurannan Senja
rt, 125cm, russ
iiei. Ricardo TVM, YLA2
iiee. Sabina B, VIR MVA Ch, YLA2, Klass-I, KTK-III
ie. Dahlgårds Jemina
rt, 126cm, russ
iei. Dahlgårds Kasimir
rn, 124cm, russ
ieii. Kasper REC
ieie. Diega's Kamilla
iee. Rumour's Jamina
vprt, 126cm, russ
ieei. Staffan Elit, Ch
ieee. Rumour's Jaminette
e. Jasminette B
KTK-III
rnvkko, 126cm, russ
ei. Karkurannan Klaus
rnvkko, 128cm, russ
eii. Minitroll NRL
rt, 127cm, russ
eiii. Trollvik, RL-II, YLA2
eiie. Millenium, YLA3
eie. Nebel
rn, 125cm, russ
eiei. Thymian, YLA2
eiee. Winry, YLA3
ee. Rumour's Janny
vprt, 124cm, russ
eei. Staffan Elit
Ch
rn, 127cm, russ
eeii. Snickers Lejonhjärta
eeie. Tavaststjernas Evy
eee. Rumour's Jaminette
vprt, 122cm, russ
eeei. Kappvändare, G1
eeee. Kumlingen Jeanette, G3
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.87
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.87
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 5 polv.) prosentti: 4.6875%

ii. Bazooka Karus on Karkurannan kasvatti jo toisessa polvessa, ja tulee vahvasta emälinjasta. Se sopii hyvin vanhasukuisemmillekin tammoille, sillä sen suku yltää vain vuoteen 2007 asti.

iei. Dahlgårds Kasimir oli kunnon kilparatsu, monitoimiponi ja rusettihai. Sen meriittilistalla oli yhteensä lähes kaksisataa sijoitusta esteillä, kouluradoilla, kenttäkisoissa ja valjakkoajossa. iee. Rumour's Jamina on Dahlgårdilainen siitostamma. Se kilpaili harvakseltaan, mutta hoiti varsansa esimerkillisesti, ja periytti hyviä ominaisuuksia. eie. Nebel kuuluu Karkurannan kantatammoihin ja ensimmäisiin poneihin. Kaunis ruunikkotamma sekä ihastutti että vihastutti tammamaisella luonteellaan. Sillä on takana aktiivinen ura porrastetuissa kilpailuissa. eei. Staffan Elit oli Rumourissa vaikuttanut siitosori, joka kilpaili elämässään yli 40 sijoituksen verran sekä esteillä että koulussa, ja saavutti Champion arvonimen.

eee. Rumour's Jaminette oli vanhempiensa tavoin Rumourissa vaikuttanut sitostamma, ja yli 40 sijoitusta kouluradoilla kerännyt poni. Luonteeltaan tamma oli lempeä ja energinen.

iiee. Sabina B oli kaunispiirteinen russitamma, joka menestyi etenkin näyttelyissä ansaiten KTK III ja VIR MVA Ch palkinnot, sekä Ruotsissa Klass-I palkinnon. Tamma oli myös aktiivisessa siitoskäytössä Karkurannan ponitallilla. ieii. Kasper REC koulukisoissa paljon kiertänyt ruunikko jalostusori. Se on Recienten kasvatti, mutta vaikutti jalostukseen Dahlgårdin siittolassa. ieie. Diega's Kamilla oli näppärä ja hyvärakenteinen pikkutamma, joka toimi siitostammana Dahlgårdissa. ieei. Staffan Elit oli Rumourissa vaikuttanut siitosori, joka kilpaili elämässään yli 40 sijoituksen verran sekä esteillä että koulussa, ja saavutti Champion arvonimen.

ieee. Rumour's Jaminette oli vanhempiensa tavoin Rumourissa vaikuttanut sitostamma, ja yli 40 sijoitusta kouluradoilla kerännyt poni. Luonteeltaan tamma oli lempeä ja energinen. eiei. Thymian oli Karkurannan ponisiittolan ensimmäinen ori. Se kilpaili huipputasolla esteillä ja koulussa porrastetuissa, ja saavutti puuttuvasta rakennekuvasta huolimatta YLA2 palkinnon! eiee. Winry oli yksi Karkurannan kantatammoista. Hieman romuluinen ja herkkähipiäinen ruunivoikko varsoi muutaman kerran, ja ansaitsi YLA3 palkinnon. Sen jälkeläisiä löytyy yhä Karkurannasta. eeii. Snickers Lejonhjärta on Stall Elitiläinen poni. Tallin tavoite oli kasvattaa palkittuja russeja, mutta ponien kilpailuttaminen ei lopulta kiinnostanutkaan. Siksipä tämäkään ori ei ole juuri kilpaillut, vaikka komea onkin niin ulkomuodoltaan kuin liikkeiltäänkin.

eeie. Tavaststjernas Evy on Stall Elitissä vaikuttanut siitostamma, joka ei juuri elämänsä aikana kilpaillut, mutta ehti saada muutaman varsan. eeei. Kappvändare on Rumourilainen tuonti ja jalostusori. Se on kilpaillut kouluratsastuksessa laatuarvosteluun vaadittavat sijoitukset, ja saavuttanut ponilaukoissa G1 tason. eeee. Kumligen Jeannette on lempeäluontoinen vaaleanrautias tamma, joka keräsi kouluratsastuksesta urallaan yli 40 sijoitusta. Se kilpaili myös ponilaukoissa yltäen G3 tasolle.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
12.01.2016t. Runorannan JasminTornseglare HIP
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun