Cresendon Jasper

Cresendon Jasper on virtuaalihevonen.
Cresendon Jasper är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://minnn-is.weebly.com/cresendon-jasper.html
Virallinen nimi Cresendon Jasper Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 12.11.2015 Väri ja merkit
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat) Minni (VRL-10337)
VH-tunnus Kasvattaja Cresendo, Suvi
Painotus Yleispainotus Koulutus He A / 80cm
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Karkurannan Vesper - Jamie B - Eluveite - Yaron Knös - Askugens Ty - evm
» Emälinja: Cresendo's Joanna - Cresendo's Karinda - Tinnetten TIH - Linetta SWE - evm
i. Karkurannan Vesper
rt, 127cm, russ
ii. Jamie B
Diplom, prem. A, YLA2
rt, 129cm, russ
iii. Eluveite
prn, 127cm, russ
iiii. Yaron Knös
iiie. Rautakujan Emilia
iie. India B
VIR MVA Ch, Ch-Mv, YLA2
prt, 123cm, russ
iiei. Kaardemumman Maxim, VIR MVA Ch
iiee. Rosanna B, Ch, KTK-II
ie. Veronica B
rn, 122cm, russ
iei. Coctails Trollbunden
rn, 122cm, russ
ieii. Moonfight Gast
ieie. Morningstar's Belinda, YLA2/123p
iee. Dollarin Vääryys
rn, 122cm, russ
ieei. Dollarin Tunteeton, Ch
ieee. Dollarin Incantation, KTK II, YLA1, KRJ 1, VVJ 1, KERJ 2
e. Cresendo's Joanna
rn, 124cm, russ
ei. Dahlgårds Joakim
KTK-III, VSN Champion
rn, 125cm, russ
eii. Dahlgårds Vigor
KTK-II
rt, 128cm, russ
eiii. Skogs Valeur
eiie. Mayaserana Bo
eie. Rumour's Jaminette
vprt, 122cm, russ
eiei. Kappvändare, G1
eiee. Kumlingen Jeanette, G3
ee. Cresendo's Karinda
KTK-III, Ch
rn, 123cm, russ
eei. Micah B
VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, Klass I, SUPERIOR
125cm, russ
eeii. Chimeras Isaac
eeie. Rosemarie SWE, KTK-II, YLA2
eee. Tinnetten TIH
m, 125cm, russ
eeei. Rhollover
eeee. Linetta SWE
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.85
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.98
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 9 polv.) prosentti: 0.3906%

i. Karkurannan Vesper on vanhanlinjainen ori, jonka suvusta löytyy linjauksia kuuluisimpiin nimiin, kuten Jazzman, Tirlittan, Peminic Ress ja Nice-n-Easy Thilia. Siksi se sopii parhaiten uuden linjan tammoille, ja vanhoille linjoille sitä voi käyttää harkiten.

ie. Veronica B on vanhoista legendaarisista russinimistä polveutuva tamma. Sen suvussa on linjattu useita huippunimiä vuoden 2000 luvun alusta alkaen, ja se on siten osa virtuaalista russihistoriaa.

iei. Coctails Trollbunden oli aikansa legendaarisimman russitallin kasvatti, ja myytiin myöhemmin Acantha Farmille, joka on taas oman aikansa legendoja. Trollbunden vaikutti jalostuksessa vuoteen 2012 asti, ja oli suosittu etenkin sukunsa vuoksi. Sen suvussa yhdistyi hienoja vanhoja nimiä ilman tiukkoja linjauksia. eie. Rumour's Jaminette oli vanhempiensa tavoin Rumourissa vaikuttanut sitostamma, ja yli 40 sijoitusta kouluradoilla kerännyt poni. Luonteeltaan tamma oli lempeä ja energinen. eei. Micah B oli erittäin tunnettu Acantha Farmin kasvatti ja siitosori, joka oli palkittu useissa näyttelyissä ja kilpailuissa. Se on jättänyt myös monia erittäin menestyneitä jälkeläisiä. Sen arvonimilitania on kunnioitettava.

iiei. Kardemumman Maxim on Kardemumman siittolan tunnetuimpia kasvatteja. Se kilpaili monipuolisesti raveissa, valjakkokentillä sekä ratsulajeissa, ja teki hienon jalostusuran. iiee. Rosanna B oli kaunis Acantha Farmilainen kantakirjapalkittu ruunikkotamma. Se kilpaili pääasiassa ratsulajeissa, mutta on myös startannut raveissa. Se jätti 8 jälkeläistä. ieii. Moonfight Gast oli vuosina 01-04 toimineen Moonfight siittolan kasvatti. Se kilpaili jonkinverran näyttelyissä, ja jätti neljä hienoa varsaa. ieie. Morningstar's Belinda oli Coctails Stuterilainen siitostamma, joka voitti elinaikanaan mm. YLA2 palkinnon ollen arvostelussaan luokkansa paras. Se sai 12 jälkeläistä, joista harvoja näkyy enää nykyään virtuaaliponien suvuissa.

eiei. Kappvändare on Rumourilainen tuonti ja jalostusori. Se on kilpaillut kouluratsastuksessa laatuarvosteluun vaadittavat sijoitukset, ja saavuttanut ponilaukoissa G1 tason. eiee. Kumligen Jeannette on lempeäluontoinen vaaleanrautias tamma, joka keräsi kouluratsastuksesta urallaan yli 40 sijoitusta. Se kilpaili myös ponilaukoissa yltäen G3 tasolle. eeii. Chimera's Isaac oli lahjakas raviponi mutta Suomeen tulonsa jälkeen se vietti suurimman osan ajastaan toipilaana eikä juuri hankkinut menestystä. Sen ennätykseksi jäi 2.32,2aly, ja oria käytettiinkin tulosten puuttuessa vain yhdelle tammalle, josta sai alkunsa hienosti menestynyt Micah. Pojasta polvi parenee -sanonta pätee siis tässä tapauksessa. eeie. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa.

eeei. Acanthalainen tuontiori Rhollover, joka on jättänyt etenkin hienoja tammajälkeläisiä. Rhollover on kilpaillut erittäin monipuolisesti; sillä on hyviä tuloksia esteiltä, kouluradoilta, kenttäratsastuksesta ja valjakkoajosta. eeee. Linetta SWE oli Haapamäen ratsastuskoulun tuntiponi. Se oli rehellinen ja mukavaluonteinen perustamma, joka ei juuri kilpaillut. Se varsoi kerran.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun