Dahlgårds Angus

Dahlgårds Angus on virtuaalihevonen.
Dahlgårds Angus är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://pipariina.net/dahlgard/h/angus
Virallinen nimi Dahlgårds Angus Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 08.09.2014 Väri ja merkit rautias
Säkäkorkeus 123 cm Omistaja (myös aiemmat) Dahlgård
VH-tunnus VH15-028-0075 Kasvattaja Dahlgård
Painotus Koulutus He B / 50cm
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Svärjades Ante - Apart Tå - evm
» Emälinja: Dahlgårds Saga - Gullens Snöblomma - evm
i. Svärjades Ante
rt, 124cm, russ
ii. Apart Tå
rt, 124cm, russ
iii. Charmör, evm
russ
iie. Pirra, evm
russ
ie. Lilla Nejlika
VIR MVA Ch, KTK-II, Reserve
rn, 123cm, russ
iei. Emil SWE , evm
russ
iee. Vacker Kanel, evm
russ
e. Dahlgårds Saga
KTK-III
rn, 124cm, russ
ei. Bo
prn, 128cm, russ
eii. Bjoerk, evm
russ
eie. Oana, evm
russ
ee. Gullens Snöblomma
vprn, 122cm, russ
eei. Gullens Vandaren, evm
russ
eee. Magia AG, evm
russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 2 polv.) prosentti: 0%

i. Svärjades Ante on mukava perusponi, ja edustaa Svärjadelaista linjaa. Se sopii suvullisesti hyvin monenlaisille tammoille, ja periyttää porrastettujen ominaisuuspisteitä jälkeläisilleen! e. Dahlgårds Saga oli ruunikko kantakirjatamma. Se kilpaili jonkinverran koulutadoilla napaten lähes kymmenen sijoitusta. Suurimman työnsä se kuitenkin teki siitostammana Dahlgårdissa.

ii. Apart Tå oli rautias Svärjadelainen siitosori, joka kilpauransa aikana sijoittui useasti este- ja kouluradoilla, ja sai puolenkymmentä lupaavaa jälkeläistä. Näistä jälkeläisistä ei valitettavasti tätä kirjoitettaessa yksikään ollut päätynyt aktiiviseen kotiin näyttämään taitojaan. Luonteeltaan Apart Tå on eloisa ja temperamenttinen. ie. Lilla Nejlika oli voimakastahtoinen, mutta kaunis tamma. Se oli Siitostammana Svärjadessa ja sai useita jälkeläisiä joista ainakin yksi on Champion palkittu. Tamma itse on VIR MVA Ch ja KTK-II palkittu. Tamma oli myös hieno ratsu, mutta kilpailunäyttöjä sillä oli melko vähän. ei. Komea ruunikko Bo oli Acanthalainen ruotsintuontijalostusori. Se oli oikea monitoimiori, ja kilpaili esteillä, kouluradoilla, kenttäratsastuksessa ja jopa valjakkoajossa! ee. Gullens Snöblomma on yksi Dahlgårdin kantatammoista. Lähes 30 sijoitusta kouluradoilla kerännyt ruunikko tamma oli luonteeltaan energinen ja aktiivinen

iii. Charmör oli nimensä mukaisesti charmikas ori, kiersi useita näyttelyitä elämänsä aikana. Orilla on myös useita sijoituksia esteradoilta. iie. Pirra oli energinen ja tuittupäinen tamma. Sievä ja monipuolinen neiti kilpaili mm. este- ja koulukilpailuita aluetasolla. Sen sijaan näyttelyt ovat sillä jääneet vähemmälle. iei. Emil SWE oli estepainoitteinen ja suurikokoinen kantakirjaori joka kuitenkin huonon hedelmällisyyden ja vaativan luonteen vuoksi ruunattiin nuorena ja kilpailureissulla tapahtuneen onnettomuuden vuoksi lopetettiin pian sen jälkeen. Lilla Nejlika jäi orin ainoaksi tammajälkeläiseksi. iee. Vacker Kanel oli monipuolinen harrasteponi, joka kilpaili monessakin lajissa menestyen kohtalaisesti. Suurimman psan elämästään se vietti kuitenkin siitostammana.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun