Valedro Karus

Valedro Karus on virtuaalihevonen.
Valedro Karus är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: https://naukaisu.net/poni/valedrokarus.html
Virallinen nimi Valedro Karus Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 25.01.2015 Väri ja merkit rautias
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat) 0
VH-tunnus Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus Koulutus
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Karkurannan Vesper - Jamie B - Eluveite - Yaron Knös - Askugens Ty - evm
» Emälinja: Dahlgårds Jemina - Rumour's Jamina - Rumour's Jaminette - Kumlingen Jeanette - evm
i. Karkurannan Vesper
rt, 127cm, russ
ii. Jamie B
Diplom, prem. A, YLA2
rt, 129cm, russ
iii. Eluveite
prn, 127cm, russ
iiii. Yaron Knös
iiie. Rautakujan Emilia
iie. India B
VIR MVA Ch, Ch-Mv, YLA2
prt, 123cm, russ
iiei. Kaardemumman Maxim, VIR MVA Ch
iiee. Rosanna B, Ch, KTK-II
ie. Veronica B
rn, 122cm, russ
iei. Coctails Trollbunden
rn, 122cm, russ
ieii. Moonfight Gast
ieie. Morningstar's Belinda, YLA2/123p
iee. Dollarin Vääryys
rn, 122cm, russ
ieei. Dollarin Tunteeton, Ch
ieee. Dollarin Incantation, KTK II, YLA1, KRJ 1, VVJ 1, KERJ 2
e. Dahlgårds Jemina
rt, 126cm, russ
ei. Dahlgårds Kasimir
rn, 124cm, russ
eii. Kasper REC
rn, 124cm, russ
eiii. Snällgårds Knutte
eiie. Camomilla Rio
eie. Diega's Kamilla
rn, 124cm, russ
eiei. S'o Novata, VIR MVA Ch, KTK-II
eiee. Hulters Kamolina
ee. Rumour's Jamina
vprt, 126cm, russ
eei. Staffan Elit
Ch
rn, 127cm, russ
eeii. Snickers Lejonhjärta
eeie. Tavaststjernas Evy
eee. Rumour's Jaminette
vprt, 122cm, russ
eeei. Kappvändare, G1
eeee. Kumlingen Jeanette, G3
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.87
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 9 polv.) prosentti: 0%

i. Karkurannan Vesper on vanhanlinjainen ori, jonka suvusta löytyy linjauksia kuuluisimpiin nimiin, kuten Jazzman, Tirlittan, Peminic Ress ja Nice-n-Easy Thilia. Siksi se sopii parhaiten uuden linjan tammoille, ja vanhoille linjoille sitä voi käyttää harkiten.

ie. Veronica B on vanhoista legendaarisista russinimistä polveutuva tamma. Sen suvussa on linjattu useita huippunimiä vuoden 2000 luvun alusta alkaen, ja se on siten osa virtuaalista russihistoriaa. ei. Dahlgårds Kasimir oli kunnon kilparatsu, monitoimiponi ja rusettihai. Sen meriittilistalla oli yhteensä lähes kaksisataa sijoitusta esteillä, kouluradoilla, kenttäkisoissa ja valjakkoajossa. ee. Rumour's Jamina on Dahlgårdilainen siitostamma. Se kilpaili harvakseltaan, mutta hoiti varsansa esimerkillisesti, ja periytti hyviä ominaisuuksia.

iei. Coctails Trollbunden oli aikansa legendaarisimman russitallin kasvatti, ja myytiin myöhemmin Acantha Farmille, joka on taas oman aikansa legendoja. Trollbunden vaikutti jalostuksessa vuoteen 2012 asti, ja oli suosittu etenkin sukunsa vuoksi. Sen suvussa yhdistyi hienoja vanhoja nimiä ilman tiukkoja linjauksia. eii. Kasper REC koulukisoissa paljon kiertänyt ruunikko jalostusori. Se on Recienten kasvatti, mutta vaikutti jalostukseen Dahlgårdin siittolassa. eie. Diega's Kamilla oli näppärä ja hyvärakenteinen pikkutamma, joka toimi siitostammana Dahlgårdissa. eei. Staffan Elit oli Rumourissa vaikuttanut siitosori, joka kilpaili elämässään yli 40 sijoituksen verran sekä esteillä että koulussa, ja saavutti Champion arvonimen.

eee. Rumour's Jaminette oli vanhempiensa tavoin Rumourissa vaikuttanut sitostamma, ja yli 40 sijoitusta kouluradoilla kerännyt poni. Luonteeltaan tamma oli lempeä ja energinen.

iiei. Kardemumman Maxim on Kardemumman siittolan tunnetuimpia kasvatteja. Se kilpaili monipuolisesti raveissa, valjakkokentillä sekä ratsulajeissa, ja teki hienon jalostusuran. iiee. Rosanna B oli kaunis Acantha Farmilainen kantakirjapalkittu ruunikkotamma. Se kilpaili pääasiassa ratsulajeissa, mutta on myös startannut raveissa. Se jätti 8 jälkeläistä. ieii. Moonfight Gast oli vuosina 01-04 toimineen Moonfight siittolan kasvatti. Se kilpaili jonkinverran näyttelyissä, ja jätti neljä hienoa varsaa. ieie. Morningstar's Belinda oli Coctails Stuterilainen siitostamma, joka voitti elinaikanaan mm. YLA2 palkinnon ollen arvostelussaan luokkansa paras. Se sai 12 jälkeläistä, joista harvoja näkyy enää nykyään virtuaaliponien suvuissa.

eiii. Snällgårds Knutte oli rautias Recienteläinen ori, joks kilpaili maastoesteillä ja kenttäratsastuksessa aktiivisesti. Se oli vaikea käsiteltävä, ja luonteeltaan hyvin kipakka. eiie. Camomilla Rio oli koulukentillä kivasti sijoittunut rautias tamma, jolla oli isot valkoiset merkit. Värinsä puolesta on mahdollista, että se kantaa kirjavuutta! eiei. S'o Novata oli hieno yli kymmenvuotisen raviuran kivalla ennätyksellä (1.47,5a) tehnyt ori. Se pärjäsi myös näyttelyissä todella hyvin. So'Novata asui L'amour aux Chevaux tallilla. eiee. Hulters Kamolina on keskitasoisen raviuran tehnyt, mutta oikeasti valjakkokisoissa parhaiten mainetta kerännyt tamma.

eeii. Snickers Lejonhjärta on Stall Elitiläinen poni. Tallin tavoite oli kasvattaa palkittuja russeja, mutta ponien kilpailuttaminen ei lopulta kiinnostanutkaan. Siksipä tämäkään ori ei ole juuri kilpaillut, vaikka komea onkin niin ulkomuodoltaan kuin liikkeiltäänkin. eeie. Tavaststjernas Evy on Stall Elitissä vaikuttanut siitostamma, joka ei juuri elämänsä aikana kilpaillut, mutta ehti saada muutaman varsan. eeei. Kappvändare on Rumourilainen tuonti ja jalostusori. Se on kilpaillut kouluratsastuksessa laatuarvosteluun vaadittavat sijoitukset, ja saavuttanut ponilaukoissa G1 tason. eeee. Kumligen Jeannette on lempeäluontoinen vaaleanrautias tamma, joka keräsi kouluratsastuksesta urallaan yli 40 sijoitusta. Se kilpaili myös ponilaukoissa yltäen G3 tasolle.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun