Ädelsten Ion

Ädelsten Ion on virtuaalihevonen.
Ädelsten Ion är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://tierran.net/m/salmi/ellen.php
Virallinen nimi Ädelsten Ion Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 02.07.2012 Väri ja merkit voikko
Säkäkorkeus 124 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH12-028-0132 Kasvattaja Ionic
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Coctails Ädelmetall - Nut Island's Pepper - Honeymoon's Drowsy Boy - Jazzman II - evm
» Emälinja: Niamh Case - Primrose B - Rosanna B - Rosemarie SWE - evm
i. Coctails Ädelmetall
rnvkko, 125cm, russ
ii. Nut Island's Pepper
vkko, russ
iii. Honeymoon's Drowsy Boy
vkko, 127cm, russ
iiii. Jazzman II
iiie. Sölbränn Kastanjet
iie. N.N. Lotte
rn, 130cm, russ
iiei. Peminic Ress
iiee. Nice-n-Easy Thilia
ie. Coctails Sjöbris
vrt, 130cm, russ
iei. Blendy's Keeppari
rn, 124cm, russ
ieii. Get a Me, Ch, KTK-III
ieie. Keeping, KTK-III
iee. Coctail's Snöviol
YLA3
122cm, russ
ieei. Laakson Willy
ieee. S.H. Tequila, YLA2
e. Niamh Case
rt, 124cm, russ
ei. Coctails Silvrig
vrt, 127cm, russ
eii. Nut Island's Pepper
vkko, russ
eiii. Honeymoon's Drowsy Boy
eiie. N.N. Lotte
eie. Coctails Snödrös
YLA3 (75p)
rn, 127cm, russ
eiei. Get a Me, Ch, KTK-III
eiee. S.H. Tequila, YLA2
ee. Primrose B
KTK-II
rn, 125cm, russ
eei. Onnelan Portlov
rn, 125cm, russ
eeii. Mynthon
eeie. Vilthur
eee. Rosanna B
Ch, KTK-II
vprn, 126cm, russ
eeei. Ljuvlig Antton
eeee. Rosemarie SWE, KTK-II, YLA2
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.68
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.68
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 5 polv.) prosentti: 13.6719%

ie. Coctails Sjöbris syntyi ja varsoi Coctails stuterilla. Sen varsat nimettiin Ädel-teeman mukaan. ei. Coctails Silvrig oli Acantha Farmilla vaikuttanut vanhasukuinen ori, joka kilpaili esteratsastuksessa, mutta sen ohella myös koulu- ja laukkaradoilla. ee. Primrose B on Acantha Farmin kasvatti, kaunis kantakirjatamma. Se sai muutamia jälkeläisiä Case kasvattajatunnuksen alle Pipariinan omistuksessa.

eie. Coctails Snödrös oli ensimmäisiä Coctails Stuterin kasvatteja. Se on palkittu YLA3:lla, 75 pisteellä, ja oli luonteeltaan peruskiltti koulu poni. Se jätti jälkeensä useita varsoja. eei. Onnelan Portlov oli ratsastuskoululla syntynyt, mutta Narrilaivaan kilpaponiksi myyty ori. Se kilpaili todella aktiivisesti raveissa, mutta on kerännyt myös sijoituksia ratsuhommista. Sen voittosumma on lähes 20 000 v€, ja ennätys 1.57,2. eee. Rosanna B oli kaunis Acantha Farmilainen kantakirjapalkittu ruunikkotamma. Se kilpaili pääasiassa ratsulajeissa, mutta on myös startannut raveissa. Se jätti 8 jälkeläistä.

iiii. Jazzman II oli ori, joka ei juuri omilla meriiteillään säväyttänyt. Sen sijaan jälkeläisistään se on kuuluisa. Huippuponien S.H. Tequilan ja Honeymoon's Drowsy Boyn isänä tämä vuosituhannen vaihteessa elänyt ori näkyy suvuissa tänäkin päivänä. ieee. S.H. Tequila on ehdottomasti tunnetuimpia vanhoja siitostammoja russisuvuissa. Tämä siittola Silver Horsen kasvatti oli legendaarisen Coctails Stuterin kantatammoja. Se sai 11 varsaa, joista useampi vaikuttaa sukutauluissa vielä ainakin kymmenen vuotta tamman kuoleman jälkeenkin. Tamma palkittiin elinaikanaan YLA2 palkinnolla, ja on ehdottomasti yksi tunnetuimmista russeista kautta aikojen. eiee. S.H. Tequila on ehdottomasti tunnetuimpia vanhoja siitostammoja russisuvuissa. Tämä siittola Silver Horsen kasvatti oli legendaarisen Coctails Stuterin kantatammoja. Se sai 11 varsaa, joista useampi vaikuttaa sukutauluissa vielä ainakin kymmenen vuotta tamman kuoleman jälkeenkin. Tamma palkittiin elinaikanaan YLA2 palkinnolla, ja on ehdottomasti yksi tunnetuimmista russeista kautta aikojen. eeii. Mynthon oli vekkulin näköinen kirjava, joka toimi ratsastuskouluponina Onnelan ratsutilalla. Se kilpaili myös jonkinverran esteradoilla, parhaimmillaan 60cm luokissa.

eeie. Vilthur oli Onnelan ratsutallin ratsastuskouluponi. eeei. Ljuvlig Antton oli jalostuksessa hyvin suosittu raviponi, jonka ennätys oli 2.10,0 ja voittosumma yli 10 000 euroa. Se kilpaili myös valjakkoajossa eeee. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
28.01.2014t. Jonens ÄdelmodigCicero
18.04.2014o. Ädel VildeTrollkarl Karus
08.09.2015o. Jonens ÄdelherrAaron B
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun