Niamh Case

Niamh Case on virtuaalihevonen.
Niamh Case är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://hevosmaailma.net/Ionic/Muut/niamh.html
Virallinen nimi Niamh Case Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 01.08.2010 Väri ja merkit rautias
Säkäkorkeus 124 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH11-028-0078 Kasvattaja Pipariina (VRL-00050)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Coctails Silvrig - Nut Island's Pepper - Honeymoon's Drowsy Boy - Jazzman II - evm
» Emälinja: Primrose B - Rosanna B - Rosemarie SWE - evm
i. Coctails Silvrig
vrt, 127cm, russ
ii. Nut Island's Pepper
vkko, russ
iii. Honeymoon's Drowsy Boy
vkko, 127cm, russ
iiii. Jazzman II
iiie. Sölbränn Kastanjet
iie. N.N. Lotte
rn, 130cm, russ
iiei. Peminic Ress
iiee. Nice-n-Easy Thilia
ie. Coctails Snödrös
YLA3 (75p)
rn, 127cm, russ
iei. Get a Me
Ch, KTK-III
rn, 126cm, russ
ieii. My Best Boy, evm
ieie. Blease Gil, evm
iee. S.H. Tequila
YLA2
rn, 125cm, russ
ieei. Jazzman II
ieee. Tirlittan
e. Primrose B
KTK-II
rn, 125cm, russ
ei. Onnelan Portlov
rn, 125cm, russ
eii. Mynthon
rnkirj, 125cm, russ
eiii. Tuntematon ori
eiie. Tuntematon tamma
eie. Vilthur
rn, 125cm, russ
eiei. Tuntematon ori
eiee. Tuntematon tamma
ee. Rosanna B
Ch, KTK-II
vprn, 126cm, russ
eei. Ljuvlig Antton
rn, 122cm, russ
eeii. Liten Droppe , evm
eeie. Älsklig Bea , evm
eee. Rosemarie SWE
KTK-II, YLA2
rn, 127cm, russ
eeei. Herman SWE, evm
eeee. Bettina SWE, evm
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.95
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.95
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 4 polv.) prosentti: 0%

i. Coctails Silvrig oli Acantha Farmilla vaikuttanut vanhasukuinen ori, joka kilpaili esteratsastuksessa, mutta sen ohella myös koulu- ja laukkaradoilla. e. Primrose B on Acantha Farmin kasvatti, kaunis kantakirjatamma. Se sai muutamia jälkeläisiä Case kasvattajatunnuksen alle Pipariinan omistuksessa.

ie. Coctails Snödrös oli ensimmäisiä Coctails Stuterin kasvatteja. Se on palkittu YLA3:lla, 75 pisteellä, ja oli luonteeltaan peruskiltti koulu poni. Se jätti jälkeensä useita varsoja. ei. Onnelan Portlov oli ratsastuskoululla syntynyt, mutta Narrilaivaan kilpaponiksi myyty ori. Se kilpaili todella aktiivisesti raveissa, mutta on kerännyt myös sijoituksia ratsuhommista. Sen voittosumma on lähes 20 000 v€, ja ennätys 1.57,2. ee. Rosanna B oli kaunis Acantha Farmilainen kantakirjapalkittu ruunikkotamma. Se kilpaili pääasiassa ratsulajeissa, mutta on myös startannut raveissa. Se jätti 8 jälkeläistä.

iee. S.H. Tequila on ehdottomasti tunnetuimpia vanhoja siitostammoja russisuvuissa. Tämä siittola Silver Horsen kasvatti oli legendaarisen Coctails Stuterin kantatammoja. Se sai 11 varsaa, joista useampi vaikuttaa sukutauluissa vielä ainakin kymmenen vuotta tamman kuoleman jälkeenkin. Tamma palkittiin elinaikanaan YLA2 palkinnolla, ja on ehdottomasti yksi tunnetuimmista russeista kautta aikojen. eii. Mynthon oli vekkulin näköinen kirjava, joka toimi ratsastuskouluponina Onnelan ratsutilalla. Se kilpaili myös jonkinverran esteradoilla, parhaimmillaan 60cm luokissa. eie. Vilthur oli Onnelan ratsutallin ratsastuskouluponi. eei. Ljuvlig Antton oli jalostuksessa hyvin suosittu raviponi, jonka ennätys oli 2.10,0 ja voittosumma yli 10 000 euroa. Se kilpaili myös valjakkoajossa

eee. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa.

iiii. Jazzman II oli ori, joka ei juuri omilla meriiteillään säväyttänyt. Sen sijaan jälkeläisistään se on kuuluisa. Huippuponien S.H. Tequilan ja Honeymoon's Drowsy Boyn isänä tämä vuosituhannen vaihteessa elänyt ori näkyy suvuissa tänäkin päivänä. ieei. Jazzman II oli ori, joka ei juuri omilla meriiteillään säväyttänyt. Sen sijaan jälkeläisistään se on kuuluisa. Huippuponien S.H. Tequilan ja Honeymoon's Drowsy Boyn isänä tämä vuosituhannen vaihteessa elänyt ori näkyy suvuissa tänäkin päivänä. eeei. Herman SWE oli erittäin hankala käsitellä eikä kunnioittanut ihmistä ollenkaan. Yhden tamman se oli päässyt kuitenkin astumaan, ilmeisesti vahingossa. Ruunaus ei kuitenkaan helpottanut ongelmia Hermanin kanssa, sillä papereissa näkyy sen vaihtaneen omistajaa tiuhaan tahtiin koko elämänsä ajan eikä siitä ole juuri muita tietoja. eeee. Bettina SWE taas oli mukava tamma, ja hyväksytty kantakirjaan hienosti I-palkinnolla. Tamma kiersi eläessään paljon pikkukilpailuja mukiinmenevällä menestyksellä, mutta menestyi erittäin hienosti näyttelyissä ja sai useita jälkeläisiä.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
02.07.2012t. Ädelsten IonCoctails Ädelmetall
26.01.2014t. Ädelhet IonCoctails Ädelmetall
04.09.2015o. Jonens SnygganAaron B
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun