Carentoir's Frostbeam

Carentoir's Frostbeam on virtuaalihevonen.
Carentoir's Frostbeam är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://www.anfarwol.net/anffit/p/carentoirsfrostbeam
Virallinen nimi Carentoir's Frostbeam Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 01.09.2014 Väri ja merkit
Säkäkorkeus 128 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH14-028-0335 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset

Kuvaus

Carentoir's Frostbeam on herkästi mieltäosoittava pukkiherkkä poni. Sen kanssa oppii kummasti kunnioittamaan ja käyttämään pehmeitä arvoja, sillä väkisin siitä ei irtoa muuta kuin kiukuttelua ja peruutusta. Pyydä ja ohjeista, mutta älä käske, niin saat siitä itsellesi mahtavan kaverin.

Sukutaulu

» Isälinja: Carentoir's Jerobeam - Christian SKP - Roora's Get a Kiss - Get a Me - evm
» Emälinja: Fearfrost Case - Primrose B - Rosanna B - Rosemarie SWE - evm
i. Carentoir's Jerobeam
KRJ-II, KTK-III, Klass-I
rn, 126cm, russ
ii. Christian SKP
YLA2
rn, 123cm, russ
iii. Roora's Get a Kiss
KTK-III, YLA2
rn, 120cm, russ
iiii. Get a Me, Ch, KTK-III
iiie. Roora, KTK-III, YLA3, Jälk.palk AB
iie. Müntyr's Slate Indian Hot
rn, 126cm, russ
iiei. Solve Grym
iiee. Lil Snatte
ie. Lysett TUFF
rn, 129cm, russ
iei. Rhett v. Tinu
Ch, KRJ-I
rt, 125cm, russ
ieii. Marig Men Duktig , VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, KRJ-I
ieie. Rhea, VIR MVA Ch, KRJ-II
iee. Lysande AKA
rn, 125cm, russ
ieei. Elmer SWE, VIR MVA Ch, KRJ-III, YLA2, KTK-II
ieee. Solstråle, YLA3, HY
e. Fearfrost Case
KTK-III
rn, 126cm, russ
ei. Black Label Go
YLA2
vrt, 124cm, russ
eii. Djävul B
prn, 129cm, russ
eiii. Askugens Ty, VIR MVA Ch, KTK-III
eiie. Skrållan, KTK-II
eie. Yaron Stella
rn, 124cm, russ
eiei. CT Alessandro
eiee. Tidrymide WN
ee. Primrose B
KTK-II
rn, 125cm, russ
eei. Onnelan Portlov
rn, 125cm, russ
eeii. Mynthon
eeie. Vilthur
eee. Rosanna B
Ch, KTK-II
vprn, 126cm, russ
eeei. Ljuvlig Antton
eeee. Rosemarie SWE, KTK-II, YLA2
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.94
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 10 polv.) prosentti: 0.2441%

i. Carentoir's Jerobeam on hyvin menestyneestä suvusta oleva ori, joka on etenkin hienon isälinjansa vuoksi merkittävä. Se itse on kilpaillut porrastetuissa monipuolisesti, ja startannut myös raveissa.

ei. Black Label Go oli Go poniesin raviponikasvatti. Kipakkaluonteinen ori kilpaili raveissa yhdeksänvuotiskaudelle asti tasaisesti menestyen. Siitokseen se vaikutti Acantha Farmilla. ee. Primrose B on Acantha Farmin kasvatti, kaunis kantakirjatamma. Se sai muutamia jälkeläisiä Case kasvattajatunnuksen alle Pipariinan omistuksessa.

iie. Müntyr's Slate Indian Hot on Stuteri Skepparessa asustanut ruunikkotamma, sillä ei ollut erikoisempia meriittejä. iei. Rhett v. Tinu on Virtuaalitalli Dein kasvattama ja Svärjadessa jalostukseen vaikuttanut komea punarautias ori. Se menestyi huippuhyvin kouluradoilla ansaiten KRJ-I palkinnon. eii. Djävul B oli Acantha Farmin kasvatti, suvultaan puoliksi ravuri ja puoliksi ratsu. Se kilpaili raveissa menestyen, ja vaikutti raviponijalostuksessa. eie. Yaron Stella oli Yaron Trottersin kasvatti, ja asui elämänsä Go Poniesissa, jossa se kilpaili raveissa. Sen uran kohokohta oli Pikku B-ponimestaruus 2007 kilpailun toinen sija.

eei. Onnelan Portlov oli ratsastuskoululla syntynyt, mutta Narrilaivaan kilpaponiksi myyty ori. Se kilpaili todella aktiivisesti raveissa, mutta on kerännyt myös sijoituksia ratsuhommista. Sen voittosumma on lähes 20 000 v€, ja ennätys 1.57,2. eee. Rosanna B oli kaunis Acantha Farmilainen kantakirjapalkittu ruunikkotamma. Se kilpaili pääasiassa ratsulajeissa, mutta on myös startannut raveissa. Se jätti 8 jälkeläistä.

iiie. Roora on Carentoir's russien kantatamma. Hieno ruunivoikko sai neljä jälkeläistä, joista kolme saavutti YLA2 palkinnon. Tamma itse kilpaili monipuolisesti useissa lajeissa, ja kaikki sen jälkeläiset ovat myös jatkaneet sukuaan. ieii. Marig Men Duktig on erittäin komea Virtuaalitalli Deiläinen siitosori. Se on palkittu sekä yleislaatuarvostelussa että kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa ensimmäisellä palkinnolla. Lisäksi se on kahminut näyttelyistä kasapäin palkintoja. ieei. Elmer SWE on monipuolinen ja menestynyt ori. Se on saavuttanut palkintoja niin näyttelyissä kuin ratsastuksessakinm tärkeimpinä mainittakiin VIR MVA Ch:n titteli ja YLA2 palkinto. Kilpaurallaan Elmer on painottanut enemmän kouluratsastukseen ja onkin pärjännyt siinä todella loistavasti ja hienolla tasolla. Ei ori toisaalta esteradoillakaan huonommaksi jäänyt, sijoituksia ERJ:n alaisissa kilpailuissa oli viimekatsomisen mukaan 18. eiie. Skrållan oli pirtsakka tuontitamma Acantha Farmilla. Se jätti yhden jälkeläisen, ja teki lyhyen raviuran.

eiei. CT Alessandro oli Calvaron ravitallin kasvattama, ja Hakaniemen ravureiden omistama raviponi. Se ei ollut mikään huippu radoilla, mutta tunnetaan mm. Yaron alkuisista jälkeläisistään. eiee. Tidrymide WN oli Ravitalli Valkyrian kasvatti, joka on juossut lyhyellä matkalla ennätyksen 2.11,1. eeii. Mynthon oli vekkulin näköinen kirjava, joka toimi ratsastuskouluponina Onnelan ratsutilalla. Se kilpaili myös jonkinverran esteradoilla, parhaimmillaan 60cm luokissa. eeie. Vilthur oli Onnelan ratsutallin ratsastuskouluponi.

eeei. Ljuvlig Antton oli jalostuksessa hyvin suosittu raviponi, jonka ennätys oli 2.10,0 ja voittosumma yli 10 000 euroa. Se kilpaili myös valjakkoajossa eeee. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun