Fearfrost Case

KTK-III

Fearfrost Case on virtuaalihevonen.
Fearfrost Case är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/fearfrost-case
Virallinen nimi Fearfrost Case Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 17.01.2010 Väri ja merkit ruunikko
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus VH11-028-0077 Kasvattaja pipariina VRL-00050
Painotus yleispainotus Koulutus HeA, 80cm, vaativa valjakko
Saavutukset KTK-III

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Black Label Go - Djävul B - Askugens Ty - evm
» Emälinja: Primrose B - Rosanna B - Rosemarie SWE - evm
i. Black Label Go
YLA2
vrt, 124cm, russ
ii. Djävul B
prn, 129cm, russ
iii. Askugens Ty
VIR MVA Ch, KTK-III
rt, 127cm, russ
iiii. Olf Rapid, evm
iiie. Svarta Pärla, evm
iie. Skrållan
KTK-II
rn, 127cm, russ
iiei. Jeff II, evm
iiee. Sofie Av. Fretaren,, evm
ie. Yaron Stella
rn, 124cm, russ
iei. CT Alessandro
rt, 124cm, russ
ieii. Kaardemumman Maxim, VIR MVA Ch
ieie. Prumlum Rebelina
iee. Tidrymide WN
russ
ieei. Kuhnurin Clairvoyant
ieee. Prum Lum Timma
e. Primrose B
KTK-II
rn, 125cm, russ
ei. Onnelan Portlov
rn, 125cm, russ
eii. Mynthon
rnkirj, 125cm, russ
eiii. Tuntematon ori
eiie. Tuntematon tamma
eie. Vilthur
rn, 125cm, russ
eiei. Tuntematon ori
eiee. Tuntematon tamma
ee. Rosanna B
Ch, KTK-II
vprn, 126cm, russ
eei. Ljuvlig Antton
rn, 122cm, russ
eeii. Liten Droppe , evm
eeie. Älsklig Bea , evm
eee. Rosemarie SWE
KTK-II, YLA2
rn, 127cm, russ
eeei. Herman SWE, evm
eeee. Bettina SWE, evm
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.96
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 9 polv.) prosentti: 0%

i. Black Label Go oli Go poniesin raviponikasvatti. Kipakkaluonteinen ori kilpaili raveissa yhdeksänvuotiskaudelle asti tasaisesti menestyen. Siitokseen se vaikutti Acantha Farmilla. e. Primrose B on Acantha Farmin kasvatti, kaunis kantakirjatamma. Se sai muutamia jälkeläisiä Case kasvattajatunnuksen alle Pipariinan omistuksessa.

ii. Djävul B oli Acantha Farmin kasvatti, suvultaan puoliksi ravuri ja puoliksi ratsu. Se kilpaili raveissa menestyen, ja vaikutti raviponijalostuksessa. ie. Yaron Stella oli Yaron Trottersin kasvatti, ja asui elämänsä Go Poniesissa, jossa se kilpaili raveissa. Sen uran kohokohta oli Pikku B-ponimestaruus 2007 kilpailun toinen sija. ei. Onnelan Portlov oli ratsastuskoululla syntynyt, mutta Narrilaivaan kilpaponiksi myyty ori. Se kilpaili todella aktiivisesti raveissa, mutta on kerännyt myös sijoituksia ratsuhommista. Sen voittosumma on lähes 20 000 v€, ja ennätys 1.57,2. ee. Rosanna B oli kaunis Acantha Farmilainen kantakirjapalkittu ruunikkotamma. Se kilpaili pääasiassa ratsulajeissa, mutta on myös startannut raveissa. Se jätti 8 jälkeläistä.

iie. Skrållan oli pirtsakka tuontitamma Acantha Farmilla. Se jätti yhden jälkeläisen, ja teki lyhyen raviuran. iei. CT Alessandro oli Calvaron ravitallin kasvattama, ja Hakaniemen ravureiden omistama raviponi. Se ei ollut mikään huippu radoilla, mutta tunnetaan mm. Yaron alkuisista jälkeläisistään. iee. Tidrymide WN oli Ravitalli Valkyrian kasvatti, joka on juossut lyhyellä matkalla ennätyksen 2.11,1. eii. Mynthon oli vekkulin näköinen kirjava, joka toimi ratsastuskouluponina Onnelan ratsutilalla. Se kilpaili myös jonkinverran esteradoilla, parhaimmillaan 60cm luokissa.

eie. Vilthur oli Onnelan ratsutallin ratsastuskouluponi. eei. Ljuvlig Antton oli jalostuksessa hyvin suosittu raviponi, jonka ennätys oli 2.10,0 ja voittosumma yli 10 000 euroa. Se kilpaili myös valjakkoajossa eee. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa.

ieii. Kardemumman Maxim on Kardemumman siittolan tunnetuimpia kasvatteja. Se kilpaili monipuolisesti raveissa, valjakkokentillä sekä ratsulajeissa, ja teki hienon jalostusuran. ieie. Prumlum Rebelina oli erittäin menestynyt raviponi (mm. Vuoden paras kilpaileva b-poni 2005). Se vaikutti Ravitalli Prumlumissa. eeei. Herman SWE oli erittäin hankala käsitellä eikä kunnioittanut ihmistä ollenkaan. Yhden tamman se oli päässyt kuitenkin astumaan, ilmeisesti vahingossa. Ruunaus ei kuitenkaan helpottanut ongelmia Hermanin kanssa, sillä papereissa näkyy sen vaihtaneen omistajaa tiuhaan tahtiin koko elämänsä ajan eikä siitä ole juuri muita tietoja. eeee. Bettina SWE taas oli mukava tamma, ja hyväksytty kantakirjaan hienosti I-palkinnolla. Tamma kiersi eläessään paljon pikkukilpailuja mukiinmenevällä menestyksellä, mutta menestyi erittäin hienosti näyttelyissä ja sai useita jälkeläisiä.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
08.05.2014t. Carentoir's FrozenroseCarentoir's Jondalar
20.07.2014o. Frozentroll KarusTrollkarl Karus
01.09.2014o. Carentoir's FrostbeamCarentoir's Jerobeam
14.11.2014o. Karkurannan ViggoSandi's Vinnemon
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun