Cresendo's Kalvedun

Cresendo's Kalvedun on virtuaalihevonen.
Cresendo's Kalvedun är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/cresendos-kalvedun
Virallinen nimi Cresendo's Kalvedun Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 12.01.2015 Väri ja merkit ruunivoikko
Säkäkorkeus 125 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus VH15-028-0024 Kasvattaja Cresendo (Suvi)
Painotus Yleis Koulutus he A, Re 80cm
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Cresendo's Kattguld - Helmer Gull - Onnelan Portlov - Mynthon - evm
» Emälinja: Cresendo's Kastanj - Cresendo's Kayla - HD's Devil of the Evil - Rotle's Candy - evm
i. Cresendo's Kattguld
KTK-II, VSN Champion
rt, 123cm, russ
ii. Helmer Gull
PP-MVA
rtkirj, 123cm, russ
iii. Onnelan Portlov
rn, 125cm, russ
iiii. Mynthon
iiie. Vilthur
iie. Millarlig NRL
1.55,4aly
rt, 125cm, russ
iiei. Alvarlig
iiee. Millenium, YLA3
ie. Cresendo's Karinda
KTK-III, Ch
rn, 123cm, russ
iei. Micah B
VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, Klass I, SUPERIOR
125cm, russ
ieii. Chimeras Isaac
ieie. Rosemarie SWE, KTK-II, YLA2
iee. Tinnetten TIH
m, 125cm, russ
ieei. Rhollover
ieee. Linetta SWE
e. Cresendo's Kastanj
rnvkk, 127cm, russ
ei. Karkurannan Kristo
KTK-II
rt, 121cm, russ
eii. Daniel Luned
rt, 123cm, russ
eiii. Underjorden
eiie. Nyckelpiga
eie. Avonlea v. Tinu
KRJ-I, YLA2
rn, 123cm, russ
eiei. Marig Men Duktig , VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, KRJ-I
eiee. Morgonstjärna
ee. Cresendo's Kayla
KTK-III
rn, 127cm, russ
eei. Oswald Fla
rn, 126cm, russ
eeii. Wollens RWH (suvullinen), Ch, KTK-I
eeie. Lootuksen Karameller Dans
eee. HD's Devil of the Evil
rnvkko, 128cm, russ
eeei. Dollarin Aufgeben
eeee. Rotle's Candy
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.62
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 16 polv.) prosentti: 0%

iii. Onnelan Portlov oli ratsastuskoululla syntynyt, mutta Narrilaivaan kilpaponiksi myyty ori. Se kilpaili todella aktiivisesti raveissa, mutta on kerännyt myös sijoituksia ratsuhommista. Sen voittosumma on lähes 20 000 v€, ja ennätys 1.57,2. iei. Micah B oli erittäin tunnettu Acantha Farmin kasvatti ja siitosori, joka oli palkittu useissa näyttelyissä ja kilpailuissa. Se on jättänyt myös monia erittäin menestyneitä jälkeläisiä. Sen arvonimilitania on kunnioitettava. eie. Avonlea v. Tinu on virtuaalitalli Dein russikasvatteja. Etenkin sen isä on erittäin tunnettu ori! Tamma on menestynyt hienosti porrastetuissa, ja se on saanut hienoja varsoja.

iiii. Mynthon oli vekkulin näköinen kirjava, joka toimi ratsastuskouluponina Onnelan ratsutilalla. Se kilpaili myös jonkinverran esteradoilla, parhaimmillaan 60cm luokissa. iiie. Vilthur oli Onnelan ratsutallin ratsastuskouluponi. ieii. Chimera's Isaac oli lahjakas raviponi mutta Suomeen tulonsa jälkeen se vietti suurimman osan ajastaan toipilaana eikä juuri hankkinut menestystä. Sen ennätykseksi jäi 2.32,2aly, ja oria käytettiinkin tulosten puuttuessa vain yhdelle tammalle, josta sai alkunsa hienosti menestynyt Micah. Pojasta polvi parenee -sanonta pätee siis tässä tapauksessa. ieie. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa.

ieei. Acanthalainen tuontiori Rhollover, joka on jättänyt etenkin hienoja tammajälkeläisiä. Rhollover on kilpaillut erittäin monipuolisesti; sillä on hyviä tuloksia esteiltä, kouluradoilta, kenttäratsastuksesta ja valjakkoajosta. ieee. Linetta SWE oli Haapamäen ratsastuskoulun tuntiponi. Se oli rehellinen ja mukavaluonteinen perustamma, joka ei juuri kilpaillut. Se varsoi kerran. eiei. Marig Men Duktig on erittäin komea Virtuaalitalli Deiläinen siitosori. Se on palkittu sekä yleislaatuarvostelussa että kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa ensimmäisellä palkinnolla. Lisäksi se on kahminut näyttelyistä kasapäin palkintoja. eiee. Morgonstrjärna oli siitostamma virtuaalitalli Deissä. Se tunnetaan etenkin kahden tammavarsansa Avonlea v. Tinun ja My Little Pony v. Tinun kautta.

eeii. Wollens RWH on mielenkiintoinen tapaus, sillä joissakin yhteyksissä se on merkitty suvuttomaksi, mutta joissakin sillä on sukua enemmänkin. Joko virtuaalimaailmassa on vaikuttanut kaksi samannimistä ponia, tai sitten sen suku on vaihtunut matkan varrella. Erään edellisen omistajan muistikuvan mukaan poni olisi ollut hänellä suvuttomana, mutta hän oli saanut myöhemmin tietää sen olevankin suvullinen. eeee. Rotle's Candy oli luonteeltaan hankalahko tamma. Tamman meriittilistalta löytyvät esikantakirjaus ja LKV4,3x Kuma ja 3x JS. Tamman suvusta ei tiedetä mitään muuta kuin se, että isä oli ollut kuuluisa ori, jolla paljon palkintoja takanaan. Luonne saattoi myös olla isältä peritty.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun