Cresendo's Kattguld

KTK-II, VSN Champion

Cresendo's Kattguld on virtuaalihevonen.
Cresendo's Kattguld är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://pukkiponi.net/kapsu.html
Virallinen nimi Cresendo's Kattguld Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 18.04.2013 Väri ja merkit rautias
Säkäkorkeus 123 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH13-028-0082 Kasvattaja Cresendo (Suvi)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset KTK-II, VSN Champion

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Helmer Gull - Onnelan Portlov - Mynthon - evm
» Emälinja: Cresendo's Karinda - Tinnetten TIH - Linetta SWE - evm
i. Helmer Gull
PP-MVA
rtkirj, 123cm, russ
ii. Onnelan Portlov
rn, 125cm, russ
iii. Mynthon
rnkirj, 125cm, russ
iiii. Tuntematon ori
iiie. Tuntematon tamma
iie. Vilthur
rn, 125cm, russ
iiei. Tuntematon ori
iiee. Tuntematon tamma
ie. Millarlig NRL
1.55,4aly
rt, 125cm, russ
iei. Alvarlig
prn, russ
ieii. Alhuvut SWE, evm
ieie. Vacra-Vienetta, evm
iee. Millenium
YLA3
rt, 124cm, russ
ieei. Kronprins, evm
ieee. Natalia, evm
e. Cresendo's Karinda
KTK-III, Ch
rn, 123cm, russ
ei. Micah B
VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, Klass I, SUPERIOR
125cm, russ
eii. Chimeras Isaac
m, 127cm, russ
eiii. Isak, evm
eiie. Emelie, evm
eie. Rosemarie SWE
KTK-II, YLA2
rn, 127cm, russ
eiei. Herman SWE, evm
eiee. Bettina SWE, evm
ee. Tinnetten TIH
m, 125cm, russ
eei. Rhollover
rt, 126cm, russ
eeii. Rockeé , evm
eeie. Vera Vil, evm
eee. Linetta SWE
rn, 126cm, russ
eeei. Borgensman, evm
eeee. Nadina, evm
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 3 polv.) prosentti: 0%

ii. Onnelan Portlov oli ratsastuskoululla syntynyt, mutta Narrilaivaan kilpaponiksi myyty ori. Se kilpaili todella aktiivisesti raveissa, mutta on kerännyt myös sijoituksia ratsuhommista. Sen voittosumma on lähes 20 000 v€, ja ennätys 1.57,2. ei. Micah B oli erittäin tunnettu Acantha Farmin kasvatti ja siitosori, joka oli palkittu useissa näyttelyissä ja kilpailuissa. Se on jättänyt myös monia erittäin menestyneitä jälkeläisiä. Sen arvonimilitania on kunnioitettava.

iii. Mynthon oli vekkulin näköinen kirjava, joka toimi ratsastuskouluponina Onnelan ratsutilalla. Se kilpaili myös jonkinverran esteradoilla, parhaimmillaan 60cm luokissa. iie. Vilthur oli Onnelan ratsutallin ratsastuskouluponi. eii. Chimera's Isaac oli lahjakas raviponi mutta Suomeen tulonsa jälkeen se vietti suurimman osan ajastaan toipilaana eikä juuri hankkinut menestystä. Sen ennätykseksi jäi 2.32,2aly, ja oria käytettiinkin tulosten puuttuessa vain yhdelle tammalle, josta sai alkunsa hienosti menestynyt Micah. Pojasta polvi parenee -sanonta pätee siis tässä tapauksessa. eie. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa.

eei. Acanthalainen tuontiori Rhollover, joka on jättänyt etenkin hienoja tammajälkeläisiä. Rhollover on kilpaillut erittäin monipuolisesti; sillä on hyviä tuloksia esteiltä, kouluradoilta, kenttäratsastuksesta ja valjakkoajosta. eee. Linetta SWE oli Haapamäen ratsastuskoulun tuntiponi. Se oli rehellinen ja mukavaluonteinen perustamma, joka ei juuri kilpaillut. Se varsoi kerran.

eiii. Isak kunnostautui jo nuorena raviradoilla - kuusivuotiaana ori oli jo lähellä raviennätyksen alittamista. Ori kilpaili aktiivisesti ja erittäin hienolla menestyksellä 18-vuotiaaksi, jonka jälkeen jäi eläkkeelle. Isak jätti hienoja jälkeläisiä. eiie. Emelie taas ei tainnut startata elämänsä aikana kertaakaan: ei raviradoilla eikä ratsukilpailuissakaan. Tamma sai huippuarvostelut näyttelykehistä vuodesta toiseen, ja sen jälkeläisnäytötkin olivat hyviä. eiei. Herman SWE oli erittäin hankala käsitellä eikä kunnioittanut ihmistä ollenkaan. Yhden tamman se oli päässyt kuitenkin astumaan, ilmeisesti vahingossa. Ruunaus ei kuitenkaan helpottanut ongelmia Hermanin kanssa, sillä papereissa näkyy sen vaihtaneen omistajaa tiuhaan tahtiin koko elämänsä ajan eikä siitä ole juuri muita tietoja. eiee. Bettina SWE taas oli mukava tamma, ja hyväksytty kantakirjaan hienosti I-palkinnolla. Tamma kiersi eläessään paljon pikkukilpailuja mukiinmenevällä menestyksellä, mutta menestyi erittäin hienosti näyttelyissä ja sai useita jälkeläisiä.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
12.01.2015o. Cresendo's KalvedunCresendo's Kastanj
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun