Dollarin Kiekkoilija

Dollarin Kiekkoilija on virtuaalihevonen.
Dollarin Kiekkoilija är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://ruutilaan.webs.com/kille.htm
Virallinen nimi Dollarin Kiekkoilija Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 05.08.2005 Väri ja merkit musta
Säkäkorkeus 125 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH03-028-0268 Kasvattaja Dollar's Farm (Jenny V)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset

Kuvaus

Dollarin Kiekkoilija on ollut suosittu vanhasukuinen jalostusori raviponijalostuksessa. Se syntyi Dollar's Farmilla, mutta muutti onneksi Ruutilaan ajoissa ennen Dollar'sin romahdusta. Se on ollut mm. 2007 Narrilaivan Gotlanninrusskunkku kilpailun toinen ja 2007 Taikasumun B-ponimestari kilpailun neljäs.

Sukutaulu

» Isälinja: Dollarin Maskotti - Dollarin Ikaros - Oasis - evm
» Emälinja: Bergvallens Kabaré - Dollarin Väkevä - Dollarin Maron - Jukupätkän Riska - evm
i. Dollarin Maskotti
rn, russ
ii. Dollarin Ikaros
KTK-I
rn, 125cm, russ
iii. Oasis
KTK-II, YLA2
rn, 124cm, russ
iiii. Tuntematon ori
iiie. Tuntematon tamma
iie. Dollarin Incantation
KTK II, YLA1, KRJ 1, VVJ 1, KERJ 2
rt, 125cm, russ
iiei. Blendy's Bonder , VIR MVA Ch, KTK-II, YLA2, ERJ-II
iiee. Tirlittanin Ruusa, KTK-III
ie. Dollarin Viili
russ
iei. Snöbollens Viljami
KTK-II
vkko, russ
ieii. Snöbollens Björn , evm
ieie. Vilhelmina , evm
iee. Dollarin Tuulenhenkäys
russ
ieei. Tuntematon ori
ieee. Tuntematon tamma
e. Bergvallens Kabaré
vrt, russ
ei. Dollarin Katala Varas
rnkirj, 122cm, russ
eii. Dollarin Varaslähtö
KTK-II, YLA2
rn, 122cm, russ
eiii. Unettoman Vaatimaton, evm
eiie. Kaunis tyttö, evm
eie. Haamun Adonia
russ
eiei. Tournesol's Sombre Corazón, VIR MVA Ch, KTK-I
eiee. Haamun Delilah
ee. Dollarin Väkevä
125cm, russ
eei. Dollarin Tunteeton
Ch
rn, 122cm, russ
eeii. Tuntematon ori
eeie. Tuntematon tamma
eee. Dollarin Maron
vprt, 235cm, russ
eeei. Russilan Pikku Devil, KTK-II
eeee. Jukupätkän Riska
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.61
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 9 polv.) prosentti: 0.502%

i. Dollarin Maskotti oli Dollar's Farmilainen poni, josta tiedetään valitettavan vähän. Se on vaikuttanut joskus vuonna 2005, ja sen sivut hävisivät Dollar's Farmin myötä. Se kilpaili esteillä ja kouluradoilla jonkinverran, ja tunnetaan jälkeläisestään Dollarin Kiekkoilija. e. Bergvallens Kabaré oli Dollar's farmin viimeisimpiä siitostammoja, ja varsoi vielä vuonna 2005. Siitä ei kuitenkaan jäänyt Dollarin farmin tuhossa oikeastaan mitään jäljelle jälkeläisiä lukuunottamatta.

ii. Dollarin Ikaros oli upea ori, joka saavutti mm. KTK-I palkinnon, ja useita voittoja ja sijoituksia esteillä, kouluradoilla ja kenttäratsastuksessa. ie. Dollarin Viili on tunnettu varsansa Dollarin Maskotin kautta. Sille itselleen löytyy jonkinverran kisatuloksia valjakkoajossa ja esteratsastuksessa, mutta sen sivut ja tiedot ovat sittemmin kadonneet. ei. Dollarin Katala Varas oli hauskannäköinen ruunikonkirjava ori. Se kilpaili monipuolisesti esteillä, kouluradoilla ja jopa valjakkokentillä. ee. Dollarin Väkevä muistetaan erityisesti varsn varsastaan Dollarin Kiekkoilijasta. Se asusti Bergvallensin tallilla, ja kilpaili kevyesti.

iii. Oasis oli Dollar's Farmilla etenkin vuonna 2004 aktiivisesti siitokseen vaikuttanut ori. Dollar's farmin sivujen kadotessa myös Oasis katosi virtuaalimaailmasta. Oasikselle ei ollut merkitty ollenkaan edes evm nimiä sukutauluun. iei. Snöbollens Viljami oli reipas tuontisukuinen ori, joka kilpaili lähinnä näyttelyissä. Se asusti Hannan omistamalla Rainbown tekketallilla. iee. Dollarin Tuulenhenkäys oli suvuton tamma, mutta merkitty Dollarin kasvateiksi. Sen sivut ovat kauan sitten kadonneet, mutta se on saanut ainakin kuusi jälkeläistä vuonna 2004. eii. Dollarin Varaslähtö on yksi Dollarin tuontiponeista, vaikka se kantaakin tallin kasvattajanimeä. Se oli tunnettu jalostusori raviponijalostuksessa, ja keräsi näyttelyissä kolme MVA sertiä.

eie. Haamun Adonia oli issikkatalli Draugurin kasvatti, ja yksi niistä poneista jotka katosivat kun Dollar's Farmin omistaja päätti julmasti deletoida kaikki tallin sivut. Tamma tunnetaan muutamasta jälkeläisestä, mutta siitä itsestään ei juuri löydy tietoa. eee. Dollarin Maron oli oikea monitoimiponi. Siltä löytyy kisatuloksia esteiltä ja koulusta, mutta myös vaikkapa lännenratsastuksesta ja valjakkoajosta.

eiei. Tournesol's Sombre Corazón oli tunnetuimpia ja menestyneimpiä Tournesol's russeja. Se on suvultaan ehtaa Coctails laatua, ja menestynyt itsekin hienosti. eiee. Haamun Delilah oli mukava ja rauhallinen siitostamma Islanninhevistalli Draugurista. eeei. Russilan Pikku Devil oli toinen Stuteri Babarin kantaoreista, ja löytyy nykyään usean russponin suvusta etenkin tunnetuimman tammajälkeläisensä RF Pikku-Myyn kautta. eeee. Jukupätkän Riska on harvinaisempaa sukua oleva tamma. Se asusti Stuteri Drönaressa ja oli välillä myös vuokralla Dollar's Farmilla.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
25.09.2005o. Sebastian BRF Pikku-Myy
13.07.2007o. Fannys AtonDrönares Taree
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun