VIR MVA Ch Fannys Aton

KTK-I

Fannys Aton on virtuaalihevonen.
Fannys Aton är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://virtuaalirussit.net/acantha/muisto/fannysaton.php
Virallinen nimi Fannys Aton Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 13.07.2007 Väri ja merkit prt
Säkäkorkeus 125 cm Omistaja (myös aiemmat) Sallis
VH-tunnus VH03-028-9774 Kasvattaja Fanny (VRL-02349)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset KTK-I VIR MVA Ch

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Dollarin Kiekkoilija - Dollarin Maskotti - Dollarin Ikaros - Oasis - evm
» Emälinja: Drönares Taree - Taikajoen Butterfly - Coctails Silverbeslag - Coctails Snödrös - S.H. Tequila - Tirlittan - evm
i. Dollarin Kiekkoilija
m, 125cm, russ
ii. Dollarin Maskotti
rn, russ
iii. Dollarin Ikaros
KTK-I
rn, 125cm, russ
iiii. Oasis, KTK-II, YLA2
iiie. Dollarin Incantation, KTK II, YLA1, KRJ 1, VVJ 1, KERJ 2
iie. Dollarin Viili
russ
iiei. Snöbollens Viljami, KTK-II
iiee. Dollarin Tuulenhenkäys
ie. Bergvallens Kabaré
vrt, russ
iei. Dollarin Katala Varas
rnkirj, 122cm, russ
ieii. Dollarin Varaslähtö, KTK-II, YLA2
ieie. Haamun Adonia
iee. Dollarin Väkevä
125cm, russ
ieei. Dollarin Tunteeton, Ch
ieee. Dollarin Maron
e. Drönares Taree
vrn, 129cm, russ
ei. Drönares Suki Yukiko
YLA1, KTK-II
prn, 121cm, russ
eii. Drönares Doran
russ
eiii. Drönares Elof
eiie. Dollarin Argent
eie. Drönares Ihkamusta
m, 124cm, russ
eiei. Drönares Merrin, Ch
eiee. RF Adela, KTK-II
ee. Taikajoen Butterfly
rn, 125cm, russ
eei. Coctails Sjöfarare
VIR MVA Ch, KTK-III, YLA2
rn, 124cm, russ
eeii. Blendy's Keeppari
eeie. Coctail's Snöviol, YLA3
eee. Coctails Silverbeslag
VIR MVA Ch, KTK-II
rn, 123cm, russ
eeei. Midnight's Easy
eeee. Coctails Snödrös, YLA3 (75p)
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.41
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.94
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 11 polv.) prosentti: 1.7838%

i. Dollarin Kiekkoilija on ollut suosittu vanhasukuinen jalostusori raviponijalostuksessa. Se syntyi Dollar's Farmilla, mutta muutti onneksi Ruutilaan ajoissa ennen Dollar'sin romahdusta. Se on ollut mm. 2007 Narrilaivan Gotlanninrusskunkku kilpailun toinen ja 2007 Taikasumun B-ponimestari kilpailun neljäs.

ii. Dollarin Maskotti oli Dollar's Farmilainen poni, josta tiedetään valitettavan vähän. Se on vaikuttanut joskus vuonna 2005, ja sen sivut hävisivät Dollar's Farmin myötä. Se kilpaili esteillä ja kouluradoilla jonkinverran, ja tunnetaan jälkeläisestään Dollarin Kiekkoilija. ie. Bergvallens Kabaré oli Dollar's farmin viimeisimpiä siitostammoja, ja varsoi vielä vuonna 2005. Siitä ei kuitenkaan jäänyt Dollarin farmin tuhossa oikeastaan mitään jäljelle jälkeläisiä lukuunottamatta. ee. Taikajoen Butterfly jätti jälkeensä ainakin kolme jälkeläistä, joista muutama näkyy suvuissa nykyäänkin. Se oli Taikajoen kasvatti, ja asui elämänsä Stuteri Drönaressa.

iii. Dollarin Ikaros oli upea ori, joka saavutti mm. KTK-I palkinnon, ja useita voittoja ja sijoituksia esteillä, kouluradoilla ja kenttäratsastuksessa. iie. Dollarin Viili on tunnettu varsansa Dollarin Maskotin kautta. Sille itselleen löytyy jonkinverran kisatuloksia valjakkoajossa ja esteratsastuksessa, mutta sen sivut ja tiedot ovat sittemmin kadonneet. iei. Dollarin Katala Varas oli hauskannäköinen ruunikonkirjava ori. Se kilpaili monipuolisesti esteillä, kouluradoilla ja jopa valjakkokentillä. iee. Dollarin Väkevä muistetaan erityisesti varsn varsastaan Dollarin Kiekkoilijasta. Se asusti Bergvallensin tallilla, ja kilpaili kevyesti.

eii. Drönares Doran syntyi Drönaressa, ja sai yhden jälkeläisen. Sen jälkeen se myytiin jonnekin, missä se ilmeisesti kilpaili raveissa ja sitten katosi. eee. Coctails Silverbeslag oli aivan mielettämän nätti tamma. Se jätti jälkeensä useita jälkeläisiä Taikajoen ja KK's kasvattajanimen alle, ja kilpaili ja sijoittui erittäin monipuolisesti.

iiii. Oasis oli Dollar's Farmilla etenkin vuonna 2004 aktiivisesti siitokseen vaikuttanut ori. Dollar's farmin sivujen kadotessa myös Oasis katosi virtuaalimaailmasta. Oasikselle ei ollut merkitty ollenkaan edes evm nimiä sukutauluun. iiei. Snöbollens Viljami oli reipas tuontisukuinen ori, joka kilpaili lähinnä näyttelyissä. Se asusti Hannan omistamalla Rainbown tekketallilla. iiee. Dollarin Tuulenhenkäys oli suvuton tamma, mutta merkitty Dollarin kasvateiksi. Sen sivut ovat kauan sitten kadonneet, mutta se on saanut ainakin kuusi jälkeläistä vuonna 2004. ieii. Dollarin Varaslähtö on yksi Dollarin tuontiponeista, vaikka se kantaakin tallin kasvattajanimeä. Se oli tunnettu jalostusori raviponijalostuksessa, ja keräsi näyttelyissä kolme MVA sertiä.

ieie. Haamun Adonia oli issikkatalli Draugurin kasvatti, ja yksi niistä poneista jotka katosivat kun Dollar's Farmin omistaja päätti julmasti deletoida kaikki tallin sivut. Tamma tunnetaan muutamasta jälkeläisestä, mutta siitä itsestään ei juuri löydy tietoa. ieee. Dollarin Maron oli oikea monitoimiponi. Siltä löytyy kisatuloksia esteiltä ja koulusta, mutta myös vaikkapa lännenratsastuksesta ja valjakkoajosta. eiii. Drönares Elof oli Stuteri Drönaren kasvatti vuoden 2003 alusta. Siitä ei tiedetä kovin paljoa muuta. eiie. Dollarin Argent oli tuikitavallinen siitostamma Stuteri Drönarella. Se kilpaili jonkin verran.

eeei. Midnight's Easy oli mm. Midnight tallilla, Koululaaksossa, siittola Glamourissa vaikuttanut siitosori. Se sai useita jälkeläisiä, joista Coctails Sjöfart lienee yksi tunnetuimpia. eeee. Coctails Snödrös oli ensimmäisiä Coctails Stuterin kasvatteja. Se on palkittu YLA3:lla, 75 pisteellä, ja oli luonteeltaan peruskiltti koulu poni. Se jätti jälkeensä useita varsoja.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
03.02.2008t. Ami Yonie B Cresendo's Yolanda
18.06.2008t. Mellow BCresendo's Yolanda
30.11.2008t. Chiquita BCresendo's Melancholy
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun