Karkurannan Cirith

Karkurannan Cirith on virtuaalihevonen.
Karkurannan Cirith är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://www.rikotut.net/russit/siiri.php
Virallinen nimi Karkurannan Cirith Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 22.01.2015 Väri ja merkit ruunikko
Säkäkorkeus 128 cm Omistaja (myös aiemmat) 0
VH-tunnus Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus Koulutus
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Meneldur - evm
» Emälinja: Promi Caitriona - evm
i. Meneldur
KTK-II
rn, 129cm, russ
ii. Melessar, evm
rn, 130cm, russ
iii. Melendil, evm
rn, 129cm, russ
iie. Esarma, evm
m, 129cm, russ
ie. Silmarien, evm
mvkko, 129cm, russ
iei. Valandil, evm
m, 129cm, russ
iee. Sindarion, evm
rnvkko, 126cm, russ
e. Promi Caitriona
rt, 127cm, russ
ei. Ulvas Balfe, evm
rt, 128cm, russ
eii. Ulvas Befalos, evm
vkko, 129cm, russ
eie. Anilfe, evm
rn, 126cm, russ
ee. Katrinchen, evm
rnvkko, 126cm, russ
eei. Katrostino, evm
mvkko, 130cm, russ
eee. Jekatarina, evm
rt, 124cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 1 polv.) prosentti: 0%

i. Meneldur on komea Karkurantalainen tuontiori. Se oli isokokoinen ja -liikkeinen, ja se sopii kaikenlaisille tammoille.

ii. Ruunikko Melessar oli rakenteeltaan hieman raskastekoinen ja iso, joten se ei raviponiksi lopulta yltänyt vaikka hyvästä suvusta olikin. Se alkoi yllättäen vanhemmilla päivillään niittää upeaa menestystä kouluradoilta. ie. Silmarien oli isokokoinen, mutta erittäin kaunisrakenteinen hyvin ratsutyyppinen poni. Se kilpaili kouluratsastuksessa HeA tasolla, mutta kotioloissa suoritti vaativampiakin ratoja. Se varsoi russivarsojen lisäksi useita ratsuponivarsoja. ei. Ulvas Balfe oli Ulvaksen ponisiittolan kolmas jalostusoriksi hyväksytty kasvatti isänsä ja isän isänsä jälkeen. Ori suoriutui nuorena ikäluokkalähdöissä raveissa hienosti, ja siirtyi sen jälkeen kouluratsun ja valjakkoponin uralle. ee. Katrinchen oli Promi Skogsruss siittolaan nuorena ostettu hyväsukuinen siitostamma. Se kantakirjattiin hyvin tuloksin, ja ehti saada kaksi hienoa varsaa ennen valitettavaa onnettomuutta, jonka seurauksena se jouduttiin lopettamaan.

iii. Melendil oli iso ja pitkäaskelinen raviponi. Luonteeltaan se oli vähän pahapäinen, mutta juosta se kyllä osasi. Se voitti useita arvolähtöjä uransa aikana, ja pitää monen radan poniraviennätystä nimissään yhä edelleen. iie. Esarma oli musta keskinkertainen raviponi. Se oli vähän raskastekoinen, mutta pärjäsi parhaiten pitkillä matkoilla. Tamman ennätys on ihan mukiinmenevä, vaikka sen kisastatistiikka onkin heikommanlainen. iei. Valandil oli aikansa suosituimpia jalostusoreja ratsurussipiireissä. Se kilpaili monennuoren ratsastajan kanssa kouku- ja esteradoilla, ja oli myös luonteeltaan ihan kymppi. Rakenteessa oli pientä toivomisen varaa, mutta liikkeet ja käyttöominaisuudet olivat huippulaatua. iee. Sindarion oli ratsastuskouluponi. Sen hoitaja halusi viedä sen kerran naapuritallin näyttelyihin, jossa se sai yllättäen kirkkaan ykköspalkinnon. Sen jälkeen tamma astutettiin ja kantakirjattiin, ja sen omistaja ryhtyi yllättäen russikasvattajaksi!

eii. Ulvas Befalos oli hieman likaisenvärinen kellertävänharmaa voikko, ja russiksi kovin hoikka. Se ei siis ensimmäiseksi kauneudellaan säväyttänyt. nSe oli kuitenkin raviradoilla äärimmäisen menestyvä, ja nöyrä tekemään töitä. Se astui lähinnä oman kotitilansa tammoja. eie. Arnilfe oli korrektirakenteinen ruunikkotamma. Se eli lähinnä siitostamman elämää, terveenä js pitkäikäisenä, ja saikin kokonaiset 15 varsaa. Se nähtiin usein kylän markkinoilla vetämässä poniajelukärryä, mutta kilpailuissa se ei käynyt. eei. Katrostino oli iso mustanvoikko, jolla oli russiksi todella hienot liikkeet ja hyppytekniikka. Ori oli hieman harvinaisemmasta suvusta, ja olisikin ollut kovin suosittu siitosori. Valitettavasti se ei kuitenkaan saanut kovin montaa tammaa tiineeksi, ja se lopulta ruunattiin. eee. Jekaterinan varsat tunnetaan laajalti hyvästä luonteesta ja laadukkaista käyttöominaisuuksista. Se ei itse ollut kovin erikoinen, pikemminkin kärttyinen ja elämäänsä leipiintynyt ratsatuskouluponi. Ehkä Jekaterinasta itsestäänkin olisi oikeanlaisella harjoittelulla ja hyvän ratsastajan kanssa tullut jotain erityistä!

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun