Karkurannan Guanine

KTK-III

Karkurannan Guanine on virtuaalihevonen.
Karkurannan Guanine är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://www.pukkiponi.net/niina.html
Virallinen nimi Karkurannan Guanine Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 11.07.2014 Väri ja merkit
Säkäkorkeus 127 cm Omistaja (myös aiemmat) Cresendo, Suvi
VH-tunnus VH14-028-0240 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus Yleispainotus Koulutus He B / 80cm
Saavutukset KTK-III

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Meneldur - evm
» Emälinja: Adenine - evm
i. Meneldur
KTK-II
rn, 129cm, russ
ii. Melessar, evm
rn, 130cm, russ
iii. Melendil, evm
rn, 129cm, russ
iie. Esarma, evm
m, 129cm, russ
ie. Silmarien, evm
mvkko, 129cm, russ
iei. Valandil, evm
m, 129cm, russ
iee. Sindarion, evm
rnvkko, 126cm, russ
e. Adenine
m, 126cm, russ
ei. Radon, evm
m, 127cm, russ
eii. Uran, evm
m, 129cm, russ
eie. Ragnhild, evm
rt, 123cm, russ
ee. Vitamine, evm
mvkko, 128cm, russ
eei. Vigorio, evm
rnvkko, 127cm, russ
eee. Fluorine, evm
m, 126cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 1 polv.) prosentti: 0%

i. Meneldur on komea Karkurantalainen tuontiori. Se oli isokokoinen ja -liikkeinen, ja se sopii kaikenlaisille tammoille. e. Adenine hankittiin Karkurantaan siitostammaksi. Se aloitti hienon kilpauran porrastetuissa ennen ensimmäistä astutusta, ja sen varsat on nimetty -ine päätteellä.

ii. Ruunikko Melessar oli rakenteeltaan hieman raskastekoinen ja iso, joten se ei raviponiksi lopulta yltänyt vaikka hyvästä suvusta olikin. Se alkoi yllättäen vanhemmilla päivillään niittää upeaa menestystä kouluradoilta. ie. Silmarien oli isokokoinen, mutta erittäin kaunisrakenteinen hyvin ratsutyyppinen poni. Se kilpaili kouluratsastuksessa HeA tasolla, mutta kotioloissa suoritti vaativampiakin ratoja. Se varsoi russivarsojen lisäksi useita ratsuponivarsoja. ei. Radon oli komea musta ori. Se oli jalostuksessa niin suosittu, että hallitsi parin vuoden varsaikäluokkia aika suvereenisti. Se ei kuitenkaan periyttänyt etenkään orivarsoilleen hyvää tyyppiään, eikä siitä jäänyt yhtään jalostusoria sukua jatkamaan. Sen tammavarsat ovat kuitenkin osoittautuneet hyviksi periyttäjiksi. ee. Vitamine asui nuorena tammana ratsastuskoululla, josta sen hoitaja osti sen lopulta omakseen. Uuden omistajansa kanssa tammaa nähtiin kilparadoilla ja tapahtumissa niin perinteisissä lajeissa, kuin westernissä ja poniagilityssakin. Vanhemmiten tamma varsoi kahdesti.

iii. Melendil oli iso ja pitkäaskelinen raviponi. Luonteeltaan se oli vähän pahapäinen, mutta juosta se kyllä osasi. Se voitti useita arvolähtöjä uransa aikana, ja pitää monen radan poniraviennätystä nimissään yhä edelleen. iie. Esarma oli musta keskinkertainen raviponi. Se oli vähän raskastekoinen, mutta pärjäsi parhaiten pitkillä matkoilla. Tamman ennätys on ihan mukiinmenevä, vaikka sen kisastatistiikka onkin heikommanlainen. iei. Valandil oli aikansa suosituimpia jalostusoreja ratsurussipiireissä. Se kilpaili monennuoren ratsastajan kanssa kouku- ja esteradoilla, ja oli myös luonteeltaan ihan kymppi. Rakenteessa oli pientä toivomisen varaa, mutta liikkeet ja käyttöominaisuudet olivat huippulaatua. iee. Sindarion oli ratsastuskouluponi. Sen hoitaja halusi viedä sen kerran naapuritallin näyttelyihin, jossa se sai yllättäen kirkkaan ykköspalkinnon. Sen jälkeen tamma astutettiin ja kantakirjattiin, ja sen omistaja ryhtyi yllättäen russikasvattajaksi!

eii. Uran oli isokokoinen ja kovin romuluinen ori. Sen rakennepisteet riittivät juuri ja juuri astutuslupien saantiin, mutta ei se mikään kaunotar ollut. Liikkeet sillä olivat kuitenkin pitkät, ja raviradoilla se keräsi kelpo voittosumman. eie. Ragnhild oli kaunis rautias pikkutamma. Liikkeiltään vähän lyhytaskelinen ja kovin ponimainen, mutta söpö kuin karkki. Suurimman osan elämästään se vietti ratsastuskoulussa varsoen kuitenkin noin joka toinen vuosi. eei. Vigorio oli hyvätyyppinen käyttöominaisuuksiltaan loistava jalostusori. Nuoruudessaan se oli esittänyt hyviä näyttöjä raviradoilta, ja vanhemmiten se oli toiminut loistavasti ratsuna ja valjakkoponina. eee. Fluorine asui ratsastuskoulussa. Se oli tallin luottoponeja, ja opetti useita lapsia myös lännenratsastuksen saloihin. Kun se alkoi olla liian vanha aktiiviseen tuntikäyttöön, se astutettiin muutamaan otteeseen. Kaksi sen varsoista jäi ratsastuskouluun, yksi myytiin pois.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun