Lättlurad HIP

Ch-M, KTK-III, KRJ-II

Lättlurad HIP on virtuaalihevonen.
Lättlurad HIP är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://nennan.net/rumour/p/lattluradhip.php
Virallinen nimi Lättlurad HIP Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 28.11.2011 Väri ja merkit rautias
Säkäkorkeus 127 cm Omistaja (myös aiemmat) Nenna (VRL-02377)
VH-tunnus VH12-028-0073 Kasvattaja Hiprakka (Nenna)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset Ch-M, KTK-III, KRJ-II

Kuvaus

Lättlurad HIP oli todella menestynyt ja mukavaluonteinen ori. Se säväytti jo maitovatsana saavuttaen Ch-M arvonimen. Aikuisena se pääsi kantakirjaan kolmannella palkinnolla, ja palkittiin lähes kyydenkymmenen kouluratsastussijoituksen myötä KRJ palkinnolla. Se astui Rumour Poniesissa.

Sukutaulu

» Isälinja: Chennye's Alar - Cathair B - Clefnos Jeo - evm
» Emälinja: Ingalill B - Gretl B - Krones Jorunn - evm
i. Chennye's Alar
Ch, KTK-III
rn, 126cm, russ
ii. Cathair B
rn, 125cm, russ
iii. Clefnos Jeo
KRJ-II, YLA2
rn, 125cm, russ
iiii. Jeopard, evm
iiie. Cecilia C, evm
iie. Tuff Tjej
rtkirj, 127cm, russ
iiei. Goljat, evm
iiee. Snöblomma, evm
ie. SU Arette
YLA3, KRJ-I
rt, 127cm, russ
iei. Störe SWE
rt, 129cm, russ
ieii. Fredrik SWE, evm
ieie. Kjerstin SWE, evm
iee. Lirness
KTK-II
rn, 128cm, russ
ieei. Lyrical Dofh, evm
ieee. Winieyt, evm
e. Ingalill B
KTK-II
vrn, 127cm, russ
ei. Micah B
VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, Klass I, SUPERIOR
125cm, russ
eii. Chimeras Isaac
m, 127cm, russ
eiii. Isak, evm
eiie. Emelie, evm
eie. Rosemarie SWE
KTK-II, YLA2
rn, 127cm, russ
eiei. Herman SWE, evm
eiee. Bettina SWE, evm
ee. Gretl B
VIR MVA Ch, KTK-II, Klass I
prn, 127cm, russ
eei. Tvärgående
RL-II, 1.48,9
rn, 127cm, russ
eeii. Försakelse, evm
eeie. Uppskrämd, evm
eee. Krones Jorunn
prn, 129cm, russ
eeei. Herskers Asbjörn, evm
eeee. Krones Joann, evm
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 3 polv.) prosentti: 0%

i. Chennye's Alar oli Hex Sporthorsesissa vaikuttanut Chennyen kasvatti. Se sai useita hienoja jälkeläisiä, ja keräsi este- ja kouluradoilta yhteensä lähes 90 sijoitusta. Se on myös kantakirjattu kolmospalkinnolla. e. Ingalill B oli näpsäkkä yleisponi, jolla oli lähes sata ruusuketta palkintokaapissaan. Se oli myös kouluratsastuksen russimestari 2011, ja Acantha Farmin B-poniviikonlopun BIS3 ja paras aikuinen tamma. Tamma kilpaili ja vaikutti siitokseen Rumour poniesin siittolassa.

ii. Cathair B oli Chennyen ponisiittolassa vaikuttanut poni. Se ehti saavuttaa esteillä ja kouluradoilla molemmissa yli kymmenen sijoitusta, ja sai kaksi jälkeläistä ennen tallin lopettamista. Ori ilmeisesti palautui kasvattajalle Acanthaan, eikä sen vaiheita sen jälkeen tunneta. ei. Micah B oli erittäin tunnettu Acantha Farmin kasvatti ja siitosori, joka oli palkittu useissa näyttelyissä ja kilpailuissa. Se on jättänyt myös monia erittäin menestyneitä jälkeläisiä. Sen arvonimilitania on kunnioitettava.

iie. Tuff Tjej on Acantha Farmin tuonti, mutta eniten Cresendon siittolassa vaikuttanut kaunis kirjava tamma. Se kilpaili russiyhdistyksen kisoissa monipuolisesti vuonna 2008, ja sai useita jälkeläisiä. eii. Chimera's Isaac oli lahjakas raviponi mutta Suomeen tulonsa jälkeen se vietti suurimman osan ajastaan toipilaana eikä juuri hankkinut menestystä. Sen ennätykseksi jäi 2.32,2aly, ja oria käytettiinkin tulosten puuttuessa vain yhdelle tammalle, josta sai alkunsa hienosti menestynyt Micah. Pojasta polvi parenee -sanonta pätee siis tässä tapauksessa. eie. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa.

eiii. Isak kunnostautui jo nuorena raviradoilla - kuusivuotiaana ori oli jo lähellä raviennätyksen alittamista. Ori kilpaili aktiivisesti ja erittäin hienolla menestyksellä 18-vuotiaaksi, jonka jälkeen jäi eläkkeelle. Isak jätti hienoja jälkeläisiä. eiie. Emelie taas ei tainnut startata elämänsä aikana kertaakaan: ei raviradoilla eikä ratsukilpailuissakaan. Tamma sai huippuarvostelut näyttelykehistä vuodesta toiseen, ja sen jälkeläisnäytötkin olivat hyviä. eiei. Herman SWE oli erittäin hankala käsitellä eikä kunnioittanut ihmistä ollenkaan. Yhden tamman se oli päässyt kuitenkin astumaan, ilmeisesti vahingossa. Ruunaus ei kuitenkaan helpottanut ongelmia Hermanin kanssa, sillä papereissa näkyy sen vaihtaneen omistajaa tiuhaan tahtiin koko elämänsä ajan eikä siitä ole juuri muita tietoja. eiee. Bettina SWE taas oli mukava tamma, ja hyväksytty kantakirjaan hienosti I-palkinnolla. Tamma kiersi eläessään paljon pikkukilpailuja mukiinmenevällä menestyksellä, mutta menestyi erittäin hienosti näyttelyissä ja sai useita jälkeläisiä.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
06.10.2012t. Rumour's MontanaESP Mojna
01.02.2013o. Rumour's LennartESP Mojna
02.01.2014t. Rumour's ChantelChelía
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun