Ch Chelía

KTK-III, YLA2, ERL-III

Chelía on virtuaalihevonen.
Chelía är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://nennan.net/rumour/p/chelia.php
Virallinen nimi Chelía Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 20.09.2009 Väri ja merkit ruunivoikko
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH06-028-8393 Kasvattaja 0
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset KTK-III, YLA2, ERL-III Ch

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Chaim B - Christian SKP - Roora's Get a Kiss - Get a Me - evm
» Emälinja: Chiquita B - Cresendo's Melancholy - Taikahuilu NBB - Viktoria B - Usvan Primadonna - Dollarin Hyödyllinen - Dollarin Hienostunut - Dollarin Hohdokas - Keeping - evm
i. Chaim B
YLA2
vkko, 129cm, russ
ii. Christian SKP
YLA2
rn, 123cm, russ
iii. Roora's Get a Kiss
KTK-III, YLA2
rn, 120cm, russ
iiii. Get a Me, Ch, KTK-III
iiie. Roora, KTK-III, YLA3, Jälk.palk AB
iie. Müntyr's Slate Indian Hot
rn, 126cm, russ
iiei. Solve Grym
iiee. Lil Snatte
ie. India B
VIR MVA Ch, Ch-Mv, YLA2
prt, 123cm, russ
iei. Kaardemumman Maxim
VIR MVA Ch
vrn, 128cm, russ
ieii. My Haj's Touch
ieie. Loisteen Namunella
iee. Rosanna B
Ch, KTK-II
vprn, 126cm, russ
ieei. Ljuvlig Antton
ieee. Rosemarie SWE, KTK-II, YLA2
e. Chiquita B
KTK-III
prn, 125cm, russ
ei. Fannys Aton
VIR MVA Ch, KTK-I
prt, 125cm, russ
eii. Dollarin Kiekkoilija
m, 125cm, russ
eiii. Dollarin Maskotti
eiie. Bergvallens Kabaré
eie. Drönares Taree
vrn, 129cm, russ
eiei. Drönares Suki Yukiko, YLA1, KTK-II
eiee. Taikajoen Butterfly
ee. Cresendo's Melancholy
rt, 126cm, russ
eei. Drönares Melvin
rn, 125cm, russ
eeii. Drönares Merrin, Ch
eeie. Dollarin Argent
eee. Taikahuilu NBB
KTK-III, YLA3, 2.25,2lyx
rn, 125cm, russ
eeei. Kaardemumman Kerskailija
eeee. Viktoria B
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.35
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 13 polv.) prosentti: 0.8453%

i. Chaim B on Acantha Farmin kasvatti. Sen isälinja johtaa legendaariseen russioriin Get a Me, toisen tunnetun orin Roora's Get a Kissin kautta. Chaim oli kisaratojen konkari takanaan lähes 200 lähtöä, mutta sijoituksia tuli verrattain vähän. Se saavutti kuitenkin YLA2 palkinnon, ja oli suosittu jalostuksessa.

iie. Müntyr's Slate Indian Hot on Stuteri Skepparessa asustanut ruunikkotamma, sillä ei ollut erikoisempia meriittejä. iei. Kardemumman Maxim on Kardemumman siittolan tunnetuimpia kasvatteja. Se kilpaili monipuolisesti raveissa, valjakkokentillä sekä ratsulajeissa, ja teki hienon jalostusuran. iee. Rosanna B oli kaunis Acantha Farmilainen kantakirjapalkittu ruunikkotamma. Se kilpaili pääasiassa ratsulajeissa, mutta on myös startannut raveissa. Se jätti 8 jälkeläistä. eii. Dollarin Kiekkoilija on ollut suosittu vanhasukuinen jalostusori raviponijalostuksessa. Se syntyi Dollar's Farmilla, mutta muutti onneksi Ruutilaan ajoissa ennen Dollar'sin romahdusta. Se on ollut mm. 2007 Narrilaivan Gotlanninrusskunkku kilpailun toinen ja 2007 Taikasumun B-ponimestari kilpailun neljäs.

eee. Taikahuilu NBB oli Cresendossa vaikuttanut poni, joka kilpaili hyvin monen eri lajin kilpailuissa. Raveissa ennätykseksi tuli 2.25,2ly voittosumman jäädessä nollaan. Poni sai kuitenkin YLA3-palkinnon ja esikantakirjauksen kautta pääsi kantakirjaan myöskin kolmospalkinnolla.

iiie. Roora on Carentoir's russien kantatamma. Hieno ruunivoikko sai neljä jälkeläistä, joista kolme saavutti YLA2 palkinnon. Tamma itse kilpaili monipuolisesti useissa lajeissa, ja kaikki sen jälkeläiset ovat myös jatkaneet sukuaan. ieii. My Haj's Touch oli jo lopettaneen Kaardemumman russ siittolan kantaori, joka vaikutti myös Munterossa. Se jätti useita jälkeläisiä virtuaalimaailmaan. ieie. Loisteen Namunella tunnetaan virtuaalirussisuvuissa jälkeläistensä perusteella. Erityisen tunnettu jälkeläinen sillä on Kardemumman Maxim. Tamma itse on kadonnut. ieei. Ljuvlig Antton oli jalostuksessa hyvin suosittu raviponi, jonka ennätys oli 2.10,0 ja voittosumma yli 10 000 euroa. Se kilpaili myös valjakkoajossa

ieee. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa. eiii. Dollarin Maskotti oli Dollar's Farmilainen poni, josta tiedetään valitettavan vähän. Se on vaikuttanut joskus vuonna 2005, ja sen sivut hävisivät Dollar's Farmin myötä. Se kilpaili esteillä ja kouluradoilla jonkinverran, ja tunnetaan jälkeläisestään Dollarin Kiekkoilija. eiie. Bergvallens Kabaré oli Dollar's farmin viimeisimpiä siitostammoja, ja varsoi vielä vuonna 2005. Siitä ei kuitenkaan jäänyt Dollarin farmin tuhossa oikeastaan mitään jäljelle jälkeläisiä lukuunottamatta. eiee. Taikajoen Butterfly jätti jälkeensä ainakin kolme jälkeläistä, joista muutama näkyy suvuissa nykyäänkin. Se oli Taikajoen kasvatti, ja asui elämänsä Stuteri Drönaressa.

eeie. Dollarin Argent oli tuikitavallinen siitostamma Stuteri Drönarella. Se kilpaili jonkin verran.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
18.08.2011o. Torolf HIPStaffan SGR
30.07.2013t. Rumour's OdeliaCresendo's Iivar
02.01.2014t. Rumour's ChantelLättlurad HIP
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun