Mårten Holmes

Mårten Holmes on virtuaalihevonen.
Mårten Holmes är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://www.anfarwol.net/anffit/p/martenholmes
Virallinen nimi Mårten Holmes Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 29.09.2013 Väri ja merkit trn
Säkäkorkeus 124 cm Omistaja (myös aiemmat) sandi (VRL-07737) & Emma (VRL-01062)
VH-tunnus VH14-028-0386 Kasvattaja Sherlock Horses
Painotus yleispainotus Koulutus He B, 60 cm
Saavutukset

Kuvaus

Kilpaillut myös ponilaukoissa, statistiikka 9: 4-0-0-1, voitot 44,4 %, sijoitukset 55,6 %.

Sukutaulu

» Isälinja: Mathias B - Micah B - Chimeras Isaac - evm
» Emälinja: Dahlgårds Bela - Dahlgårds Bellatrix - Gullens Snöblomma - evm
i. Mathias B
Ch
rn, 123cm, russ
ii. Micah B
VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, Klass I, SUPERIOR
125cm, russ
iii. Chimeras Isaac
m, 127cm, russ
iiii. Isak, evm
iiie. Emelie, evm
iie. Rosemarie SWE
KTK-II, YLA2
rn, 127cm, russ
iiei. Herman SWE, evm
iiee. Bettina SWE, evm
ie. MNT Adelie
trn, 126cm, russ
iei. Allvännens Emil
124cm, russ
ieii. Arnold, evm
ieie. Allvännens Poppy, evm
iee. Senfärdig
126cm, russ
ieei. Evald , evm
ieee. Allvännens Ida, evm
e. Dahlgårds Bela
rt, 126cm, russ
ei. Dahlgårds Levi
rt, 126cm, russ
eii. Kappvändare
G1
rt, 120cm, russ
eiii. Alltemellanåt, evm
eiie. Tror på Drömmar, evm
eie. Vallas Katie
vrt, 122cm, russ
eiei. Johans Jesse, evm
eiee. Myna, evm
ee. Dahlgårds Bellatrix
rn, 126cm, russ
eei. Promi Orion
rnvkko, 126cm, russ
eeii. Ornament, evm
eeie. Promi Stellaria, evm
eee. Gullens Snöblomma
vprn, 122cm, russ
eeei. Gullens Vandaren, evm
eeee. Magia AG, evm
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 3 polv.) prosentti: 0%

ii. Micah B oli erittäin tunnettu Acantha Farmin kasvatti ja siitosori, joka oli palkittu useissa näyttelyissä ja kilpailuissa. Se on jättänyt myös monia erittäin menestyneitä jälkeläisiä. Sen arvonimilitania on kunnioitettava.

iii. Chimera's Isaac oli lahjakas raviponi mutta Suomeen tulonsa jälkeen se vietti suurimman osan ajastaan toipilaana eikä juuri hankkinut menestystä. Sen ennätykseksi jäi 2.32,2aly, ja oria käytettiinkin tulosten puuttuessa vain yhdelle tammalle, josta sai alkunsa hienosti menestynyt Micah. Pojasta polvi parenee -sanonta pätee siis tässä tapauksessa. iie. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa. eii. Kappvändare on Rumourilainen tuonti ja jalostusori. Se on kilpaillut kouluratsastuksessa laatuarvosteluun vaadittavat sijoitukset, ja saavuttanut ponilaukoissa G1 tason. eie. Vallas Katie tuotiin Valhalla-siittolasta parivuotiaana Dahlgårdiin. Tamma saavutti menestystä koulukentillä jonkin verran, mutta tunnettiin lähinnä tallin luottoponina.

eei. Promi Orion on nätti voikko tuontiori, joka periyttää varsoilleen rutkasti pisteitä porrastetuista. Se on luonteeltaan mutkaton ja toimiva tapaus. eee. Gullens Snöblomma on yksi Dahlgårdin kantatammoista. Lähes 30 sijoitusta kouluradoilla kerännyt ruunikko tamma oli luonteeltaan energinen ja aktiivinen

iiii. Isak kunnostautui jo nuorena raviradoilla - kuusivuotiaana ori oli jo lähellä raviennätyksen alittamista. Ori kilpaili aktiivisesti ja erittäin hienolla menestyksellä 18-vuotiaaksi, jonka jälkeen jäi eläkkeelle. Isak jätti hienoja jälkeläisiä. iiie. Emelie taas ei tainnut startata elämänsä aikana kertaakaan: ei raviradoilla eikä ratsukilpailuissakaan. Tamma sai huippuarvostelut näyttelykehistä vuodesta toiseen, ja sen jälkeläisnäytötkin olivat hyviä. iiei. Herman SWE oli erittäin hankala käsitellä eikä kunnioittanut ihmistä ollenkaan. Yhden tamman se oli päässyt kuitenkin astumaan, ilmeisesti vahingossa. Ruunaus ei kuitenkaan helpottanut ongelmia Hermanin kanssa, sillä papereissa näkyy sen vaihtaneen omistajaa tiuhaan tahtiin koko elämänsä ajan eikä siitä ole juuri muita tietoja. iiee. Bettina SWE taas oli mukava tamma, ja hyväksytty kantakirjaan hienosti I-palkinnolla. Tamma kiersi eläessään paljon pikkukilpailuja mukiinmenevällä menestyksellä, mutta menestyi erittäin hienosti näyttelyissä ja sai useita jälkeläisiä.

eeii. Ornament syntyi ratsastuskoululla, mutta myytiin nuoren tytön kilpaponiksi. Se oli erittäin hyväluonteinen ja kilpaili siksi useiden nuorten kanssa ennen siitokseen siirtymistä. eeie. Promi Stellaria oli myöhemmin merkittäväksi kasvaneen siittolan kantatamma. Erittäin hyväluonteinen ja nättirakenteinen tiikerinkirjava, jolla ei kuitenkaan vauhti riittänyt raviradoilla. Ratsuna se oli monipuolinen, ja kilpaili talon lasten kanssa useassakin lajissa. Harvat sen jälkeläisistä perivät sen erikoista väriä, mutta kaikilla sen varsoilla oli hyvä luonne ja rakenne.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
11.11.2013o. Mystisk AnfRumour's Mysterium
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun