Promi Orion

Promi Orion on virtuaalihevonen.
Promi Orion är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/promi-orion
Virallinen nimi Promi Orion Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 03.01.2012 Väri ja merkit ruunivoikko
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus VH14-028-0102 Kasvattaja Promi Skogsrussevm
Painotus yleispainotus Koulutus HeA, 80cm, vaativa valjakko
Saavutukset

Kuvaus

Promi Orion on nätti voikko tuontiori, joka periyttää varsoilleen rutkasti pisteitä porrastetuista. Se on luonteeltaan mutkaton ja toimiva tapaus.

Sukutaulu

» Isälinja: - evm
» Emälinja: - evm
i. Ornament, evm
rnvkko, 125cm, russ
ii. Sinnas Tiburtius, evm
rtkirj, 126cm, russ
iii. Svens Fingal, evm
rtkirj, 125cm, russ
iie. Tomasina, evm
rnkirj, 127cm, russ
ie. Ottilia, evm
rnvkko, 125cm, russ
iei. Gottfred, evm
rn, 126cm, russ
iee. Olga, evm
rnvkko, 124cm, russ
e. Promi Stellaria, evm
rttkrj, 125cm, russ
ei. Edvins Torsten, evm
rt, 124cm, russ
eii. Torlef, evm
rn, 128cm, russ
eie. Edvina, evm
rn, 124cm, russ
ee. Stellans, evm
vkkotkrj, 126cm, russ
eei. Sigvard, evm
vkkokirj, 127cm, russ
eee. Snöflinga, evm
mtkrj, 126cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max polv.) prosentti: 0%

i. Ornament syntyi ratsastuskoululla, mutta myytiin nuoren tytön kilpaponiksi. Se oli erittäin hyväluonteinen ja kilpaili siksi useiden nuorten kanssa ennen siitokseen siirtymistä. e. Promi Stellaria oli myöhemmin merkittäväksi kasvaneen siittolan kantatamma. Erittäin hyväluonteinen ja nättirakenteinen tiikerinkirjava, jolla ei kuitenkaan vauhti riittänyt raviradoilla. Ratsuna se oli monipuolinen, ja kilpaili talon lasten kanssa useassakin lajissa. Harvat sen jälkeläisistä perivät sen erikoista väriä, mutta kaikilla sen varsoilla oli hyvä luonne ja rakenne.

ii. Sinnas Tiburtius syntyi ratsastuskouluun, ja jäi sinne tuntihevoseksi. Värinsä vuoksi sitä ei ruunattu, mutta hyvän luonteensa ja rauhallisuutensa vuoksi se toimi silti tuntiponina, eikä juuri hankkinut meriittejä kotitallin ulkopuolelta. ie. Ottilia aloitti uran raviponina, mutta huonosta menestyksestä johtuen päätyi ratsuksi ja lopulta ratsastuskouluun. ei. Edvinas Torsten oli keskinkertainen ravuri, jolla oli kuitenkin esimerkillinen rakenne ja luonne. Se menestyi myöhemmin myös ratsuna, ja kun se myöhemmin ruunattiin, se oli pitkään lastenratsuna. ee. Stellans oli hieno näyttelyponi, mutta sen muu käyttö rajoittui lähinnä lasten talutusratsastuksiin ja varsomiseen. Luonteeltaan se oli säpäkkä muttei vaikea.

iii. Svens Fingal sai juuri ja juuri jalostukseen hyväksymiseen vaadittavat pisteet kokoon, mutta oli kaikesta huolimatta oli astutuskautensa ajan hyvin suosittu ori erikoisen värinsä takia. Luonteeltaan ja rakenteeltaan ori oli hieno, mutta sen liikkeet eivät olleet parasta laatua. iie. Tomasina oli ratsastuskoulutamma, jolla ei erikoisempia meriittejä ollut. Se sai kaksi varsaa, joista molemmat jäivät myös ratsastuskouluun. iei. Gottfred oli menestynyt, pitkän uran tehnyt raviponiori. Se sai useita jälkeläisiä aikana, joista moni menestyi raviradalla. iee. Olga oli ketterä pikkutamma, joka kiersi vanhemmilla päivillään muutamat ravit nuoren omistajansa kanssa, ja sai sen jälkeen muutaman varsan joista toivottiin raviponeja.

eii. Torlef oli lyhyen mutta menestyksekkään raviuran tehnyt poni, joka ei valitettavasti vaikuttanut merkittävästi jalostuksessa kuoltuaan auto-onnettomuudessa ensimmäisen astutuskautensa jälkeen. eie. Edvina oli tavallinen kotiponi ja lasten lemmikki, jolla teetettiin vanhoilla päivillään muutama varsa. eei. Sigvard oli ravisukuinen poni, joka kuitenkin nopeuden puuttuessa ansaitsi merkittävimmät meriittinsä valjakkoradoilla ja värijalostuksessa. eee. Snöflinga oli kaunis tiikerinkirjava tamma, joka sai elämänsä aikana 12 varsaa. Se kiersi varsoineen näyttelyissä, mutta muutoin se oli lähinnä kotiponina ja pienenä nähtävyytenä värinsä vuoksi.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
30.09.2012t. Dahlgårds BellatrixGullens Snöblomma
10.11.2012t. Karkurannan AriaPromi Auriga
10.12.2012o. Karkurannan KastorPromi Musca
05.07.2014t. Briana BViviana
11.07.2014o. Karkurannan PatronusVeda Carbrita
10.11.2014t. Odella SpeedLippa SWE
07.03.2015o. Tamro KarusVeda Novartis
11.07.2015o. Karkurannan OtavaPromi Auriga
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun