Safari Karus

Safari Karus on virtuaalihevonen.
Safari Karus är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://pipariina.net/chao/h/safari-karus
Virallinen nimi Safari Karus Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 01.01.2013 Väri ja merkit
Säkäkorkeus Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH14-028-0252 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Veda Jackrum - evm
» Emälinja: Annorlunda - evm
i. Veda Jackrum
rn, 126cm, russ
ii. Veda Redrum, evm
rn, 126cm, russ
iii. Raceruss, evm
rn, 126cm, russ
iie. Veda Rummie, evm
rn, 125cm, russ
ie. Veda Jackie, evm
mvkko, 123cm, russ
iei. Orman Trädjack, evm
mvkko, 124cm, russ
iee. Mindre Emie, evm
rnvkkokirj, 122cm, russ
e. Annorlunda
YLA2
rn, 124cm, russ
ei. Oligarchy, evm
rn, 126cm, russ
eii. Olá, evm
rt, 126cm, russ
eie. Garcia, evm
rn, 124cm, russ
ee. Mellanmål, evm
rt, 123cm, russ
eei. Goran, evm
rn, 124cm, russ
eee. Melmoe, evm
rn, 122cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 1 polv.) prosentti: 0%

i. Veda Jackrum tuli Karkurannan siittolaan hyvin nuorena ruotsista, ja erottui heti uusien ponien joukosta äkäisimpänä. Oikealla käsittelyllä siitä kuitenkin alkoi kuoriutua hankala, muttei mahdoton, kilpahevonen ja siitosori. e. Annorlunda oli pieni ja pippurinen esteponi, joka kilpaili aktiivisesti myös kouluradoilla. Se vietti elämänsä Karkurannan ponitallissa siitos- ja kilpaponina.

ii. Veda Redrum oli temperamenttinen ori, joka huomasi heti jos sitä pelätään. Hyvän rakenteensa ja hienojen liikkeidensä vuoksi se astui pari tammaa, mutta ruunattiin sitten, ja päätyi omistajansa pojan kilparatsuksi este- ja maastoradoille. ie. Veda Jackie oli erittäin tammamainen tamma, joka parhaina päivinään loisti ratsuna ja kärryjen edessä, mutta huonoimpina vietti aikaansa lähinnä kahdella jalalla tai muutoin kiukutellen. Tamma kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, ja se voitti näyttelyt toisensa perään ennen siitokseen siirtymistään.

iii. Raceruss oli nimestään huolimatta aika vitsi raviradoilla. Vauhti ei riittänyt, ja luonne oli hankala. Ratsuna se pärjäsi esteillä ihan hyvin, vaikka selkään uskalsi päästää vain parhaat ratsastajat. iie. Veda Rummie oli arka ja varovainen tamma, joka hyppäsi hyvin mutta säikkyi vieraita esteitä ja paikkoja, ja päätyi siksi lähinnä kotiponiksi. Siitostammana se ei periyttänyt arkuuttaan eteenpäin. Se astutettiin usein temperamenttisilla oreilla, eikä yksikään sen varsoista ole mikään lapanen. iei. Orman Trädjack oli komea ori, joka kilpaili vähän joka lajissa ennen kuin löysi oman lajinsa valjakkoajon parista. Se menestyi radoilla pitkään, sai paljon jälkeläisiä ja eli vanhaksi. Se oli myös rakenteeltaan huipputasoa. iee. Mindre Emie oli hauskan näköinen, pikkutamma joka toimi perheen lasten harrasteratsuna, kunnes ostettiin Veda siittolaan siitostammaksi. Se ei ollut huippurakenteinen, mutta luonteeltaan täysi kymppi, käyttöominaisuuksiltaan todella monipuolinen, ja lisäksi erikoisen värinen.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun