Victorina Anf

Victorina Anf on virtuaalihevonen.
Victorina Anf är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://www.anfarwol.net/p/victorinaanf
Virallinen nimi Victorina Anf Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 20.11.2012 Väri ja merkit
Säkäkorkeus 124 cm Omistaja (myös aiemmat) Emma / Anfarwol Acres
VH-tunnus Kasvattaja Anfarwol Acres
Painotus Laukka Koulutus
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Scar Karus - Karkurannan Simbah - Kukkaniityn Bamboo - Big Button - evm
» Emälinja: Violetta Karus - Veronica B - Dollarin Vääryys - Dollarin Incantation - Tirlittanin Ruusa - Coctails Rosenkindad - Coctail's Snöblommor - S.H. Tequila - Tirlittan - evm
i. Scar Karus
G2
125cm, russ
ii. Karkurannan Simbah
YLA2, Klass-I
rn, 128cm, russ
iii. Kukkaniityn Bamboo
vprn, 125cm, russ
iiii. Big Button
iiie. Taivaanrannan Vappu
iie. Karkurannan Sune
rn, 125cm, russ
iiei. Hawkster ST
iiee. Vindstilla, YLA2
ie. Karkurannan Enni
YLA2, Klass I
rn, 124cm, russ
iei. Micah B
VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, Klass I, SUPERIOR
125cm, russ
ieii. Chimeras Isaac
ieie. Rosemarie SWE, KTK-II, YLA2
iee. Falinen Eleonora
YLA3
rn, 124cm, russ
ieei. Friedrich SWE, VIR MVA Ch
ieee. Roseau
e. Violetta Karus
G2
121cm, russ
ei. Svärjades Knut
tprn, 119cm, russ
eii. Kao Ethan B
Ch, Klass-I
prn, 124cm, russ
eiii. Micah B, VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, Klass I, SUPERIOR
eiie. MNT Adelie
eie. Gina B
rn, 126cm, russ
eiei. Lejonhjärta v. Tinu, VIR MVA Ch, KTK-II
eiee. Gretl B, VIR MVA Ch, KTK-II, Klass I
ee. Veronica B
rn, 122cm, russ
eei. Coctails Trollbunden
rn, 122cm, russ
eeii. Moonfight Gast
eeie. Morningstar's Belinda, YLA2/123p
eee. Dollarin Vääryys
rn, 122cm, russ
eeei. Dollarin Tunteeton, Ch
eeee. Dollarin Incantation, KTK II, YLA1, KRJ 1, VVJ 1, KERJ 2
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.82
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.93
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 9 polv.) prosentti: 2.3438%

ii. Karkurannan Simbah on raviradoilla uransa aloittanut, mutta myöhemmin ratsuksi menestyksellä päätynyt ori. Se on suvultaan mukavasti harvinaisempaa verta, ja sopii siten myös hyvin yhteen uusien, mutta myös vanhalinjaistenkin kanssa. ie. Karkurannan Enni oli upeasukuinen siitostamma Karkurannan ponitallilla. Se oli luonteeltaan rehellinen ja yritteliäs, ja jätti kourallisen hienoja varsoja. Enni menestyi porrastetuissa kilpailuissa. ee. Veronica B on vanhoista legendaarisista russinimistä polveutuva tamma. Sen suvussa on linjattu useita huippunimiä vuoden 2000 luvun alusta alkaen, ja se on siten osa virtuaalista russihistoriaa.

iii. Ruunikko Kukkaniityn Bamboo oli Flowerfields siittolan kasvatti, josta se myytiin Acantha Farmille. Yleispainoitteinen ori oli yksi vähemmän tunnetuista siitosoreista Acanthalla, mutta siten myös mukavan harvinainen. iie. Karkurannan Sune on Karkurannan ponitallin ensimmäisiä kasvatteja. Pirtsakka esteponitamma kilpaili monipuolisesti urallaan, ja sai useita hienoja varsoja. iei. Micah B oli erittäin tunnettu Acantha Farmin kasvatti ja siitosori, joka oli palkittu useissa näyttelyissä ja kilpailuissa. Se on jättänyt myös monia erittäin menestyneitä jälkeläisiä. Sen arvonimilitania on kunnioitettava. iee. Falinen Eleonora oli hyväsukuinen tamma, joka hankittiin Karkurantaan siitoskäyttöön. Siitoskäytön ohella se saavutti porrastetuissa kilpailuissa aluetason ja YLA3 arvonimen. Luonteeltaan tamma oli hyvin miellyttävä ja selväpäinen poni.

eei. Coctails Trollbunden oli aikansa legendaarisimman russitallin kasvatti, ja myytiin myöhemmin Acantha Farmille, joka on taas oman aikansa legendoja. Trollbunden vaikutti jalostuksessa vuoteen 2012 asti, ja oli suosittu etenkin sukunsa vuoksi. Sen suvussa yhdistyi hienoja vanhoja nimiä ilman tiukkoja linjauksia.

iiii. Big Button oli suosittu jalostusori Flowerfieldin siittolassa. Se kilpaili jonkinverran esteratsstuksessa, mutta eniten meriittejä sillä on siitoksessa, ja se on jättänyt hienoja varsoja. iiie. Taivaanrannan Vappu oli siitostammana Flowerfieldsin siittolassa. Se oli ennen siitosuraansa kilpaillut aktiivisesti estekisoissa, mutta myös kouluradoilta on tullut menestystä. iiei. Hawkster ST oli voimakasluonteinen iso russiori, joka kilpaili esteillä ja kouluradoilla. Se asui elämänsä aikana useassa eri osoitteessa, eikä sen kaikista jälkeläisistä ole varmaa tietoa. iiee. Ruunivoikko Vindstilla oli Karkurantalainen tuontitamma. Se kilpaili aktiivisesti porrastetuissa saavuttaen maksimitason esteillä, kouluradoilla ja kenttäratsastuksessa. Sen emälinja jatkuu etenkin Karkurannan Sunen kautta.

ieii. Chimera's Isaac oli lahjakas raviponi mutta Suomeen tulonsa jälkeen se vietti suurimman osan ajastaan toipilaana eikä juuri hankkinut menestystä. Sen ennätykseksi jäi 2.32,2aly, ja oria käytettiinkin tulosten puuttuessa vain yhdelle tammalle, josta sai alkunsa hienosti menestynyt Micah. Pojasta polvi parenee -sanonta pätee siis tässä tapauksessa. ieie. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa. ieei. Friedrich SWE oli yksi Falinen ponisiittolan suosituimmista jalostusoreista, ja sillä oli tätä kirjoittaessani 8 jälkeläistä jotka ovat menestyneet hyvin esteillä, mutta myös raveissa ja valjakkoajossa. Parhaiten menestynyt jälkeläinen on luultavasti Falinen Gabrielle, joka ansaitsi VIR MVA Ch arvonimet ja menestyi esteillä ja ponilaukoissa hienosti. Itse Friedrich oli myös VIR MVA Ch, ja näyttelyiden lisäksi ori kilpailu monipuolisesti joskin esteille painottuen. ieee. Roseau oli hieman isää tuntemattomampi tamma, se oli Falinen tallin maahantuoma, mutta muutti muutaman varsan jälkeen Murmanskin talliin jossa se ilmeisesti myös menehtyi. Falinen aikojen jälkeen tammaa ei enää ilmeisesti astutettu. Tamma kilpaili kuitenkin melko aktiivisesti koulu- ja esteratsastusta ja napsi sijoituksiakin ihan nätisti. Luonteeltaan tamma oli vilkas mutta kiltti, ja sen varsatkin olivat hyväluonteisia. Falinen Eleonoraa lukuunottamatta tamman varsat eivät kuitenkaan päässeet tavoitteelliseen kotiin vaan päätyivät ilmeisesti pullaponeiksi.

eiii. Micah B oli erittäin tunnettu Acantha Farmin kasvatti ja siitosori, joka oli palkittu useissa näyttelyissä ja kilpailuissa. Se on jättänyt myös monia erittäin menestyneitä jälkeläisiä. Sen arvonimilitania on kunnioitettava. eeii. Moonfight Gast oli vuosina 01-04 toimineen Moonfight siittolan kasvatti. Se kilpaili jonkinverran näyttelyissä, ja jätti neljä hienoa varsaa. eeie. Morningstar's Belinda oli Coctails Stuterilainen siitostamma, joka voitti elinaikanaan mm. YLA2 palkinnon ollen arvostelussaan luokkansa paras. Se sai 12 jälkeläistä, joista harvoja näkyy enää nykyään virtuaaliponien suvuissa.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun