Karkurannan Simbah

YLA2, Klass-I

Karkurannan Simbah on virtuaalihevonen.
Karkurannan Simbah är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/karkurannan-simbah
Virallinen nimi Karkurannan Simbah Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 23.02.2010 Väri ja merkit ruunikko
Säkäkorkeus 128 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus VH11-028-0002 Kasvattaja
Painotus yleispainotus, ravit Koulutus HeA, 80cm, vaativa valjakko
Saavutukset YLA2, Klass-I

Kuvaus

Karkurannan Simbah on raviradoilla uransa aloittanut, mutta myöhemmin ratsuksi menestyksellä päätynyt ori. Se on suvultaan mukavasti harvinaisempaa verta, ja sopii siten myös hyvin yhteen uusien, mutta myös vanhalinjaistenkin kanssa.

Sukutaulu

» Isälinja: Kukkaniityn Bamboo - Big Button - evm
» Emälinja: Karkurannan Sune - Vindstilla - evm
i. Kukkaniityn Bamboo
vprn, 125cm, russ
ii. Big Button
rn, 132cm, russ
iii. Gentleman, evm
rn, 135cm, russ
iie. Magig Fuson, evm
vkko, 128cm, russ
ie. Taivaanrannan Vappu
rn, russ
iei. Noesteds, evm
rnvkko, 130cm, russ
iee. Sluhawka, evm
rn, 125cm, russ
e. Karkurannan Sune
rn, 125cm, russ
ei. Hawkster ST
rn, 130cm, russ
eii. Lost Hawk ST, evm
russ
eie. Optima ST, evm
vkk, russ
ee. Vindstilla
YLA2
rnvkko, 122cm, russ
eei. Ikke, evm
trn, 126cm, russ
eee. Vindig, evm
rnvkko, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 2 polv.) prosentti: 0%

i. Ruunikko Kukkaniityn Bamboo oli Flowerfields siittolan kasvatti, josta se myytiin Acantha Farmille. Yleispainoitteinen ori oli yksi vähemmän tunnetuista siitosoreista Acanthalla, mutta siten myös mukavan harvinainen. e. Karkurannan Sune on Karkurannan ponitallin ensimmäisiä kasvatteja. Pirtsakka esteponitamma kilpaili monipuolisesti urallaan, ja sai useita hienoja varsoja.

ii. Big Button oli suosittu jalostusori Flowerfieldin siittolassa. Se kilpaili jonkinverran esteratsstuksessa, mutta eniten meriittejä sillä on siitoksessa, ja se on jättänyt hienoja varsoja. ie. Taivaanrannan Vappu oli siitostammana Flowerfieldsin siittolassa. Se oli ennen siitosuraansa kilpaillut aktiivisesti estekisoissa, mutta myös kouluradoilta on tullut menestystä. ei. Hawkster ST oli voimakasluonteinen iso russiori, joka kilpaili esteillä ja kouluradoilla. Se asui elämänsä aikana useassa eri osoitteessa, eikä sen kaikista jälkeläisistä ole varmaa tietoa. ee. Ruunivoikko Vindstilla oli Karkurantalainen tuontitamma. Se kilpaili aktiivisesti porrastetuissa saavuttaen maksimitason esteillä, kouluradoilla ja kenttäratsastuksessa. Sen emälinja jatkuu etenkin Karkurannan Sunen kautta.

iei. Noesteds oli raamikas iso ori, joka yllätti aikansa kouluratsastuspiirit kilpailemalla VaB tasolla. Ori astui kouluratsastukseen hurahtaneen kasvattajansa tallilla lähinnä omia tammoja, vaikka suosiota olisi ollut muutenkin. iee. Sluhawka oli oikea kouluratojen ruusukehai. Sen omistaja halusi kokeilla poniensa kanssa, mihin niillä rahkeet riittäisivät, ja starttasi jopa vaativaa B:tä russiponiensa kanssa. Sluhawka oli yksi niistä poneista, joiden onnistui saada hyväksytty tulos! eii. Lost Hawk ST oli iso ja komea jalostusori norjassa, se ei juuri saanut tammoja, luullakseni ylikorkeutensa vuoksi. eie. voikkotamma Optima ST vietti ainakin elämänsä viimeiset vuodet ratsastuskoululla tuntiponina, juuri muuta sen vaiheista ei tiedetäkään.

eei. Ikke, oli ratsusukuinen raviponi norjasta. Hienon uran jälkeen oria käytettiin aluksi ahkerasti siitokseen, mutta kun sen varsat eivät loistaneet radalla, se ruunattiin. Orin jälkeläiset pärjäsivät kuitenkin hyvin ratsupuolella ja sieltä löytyy muutama menestyjäkin. eee. Vindig, Vidstillan emä, oli kaunis ja siropiirteinen, mutta äkäinen tamma joka menestyi näyttelypuolella loistavasti. Tamma oli myös ratsuna hyvä, esteillä se menestyi hyvin niissä muutamissa kilpailuissa joihin se osallistui, mutta vakituisen ratsastajan puuttuessa tamma oli lähinnä pihankoristeena, näyttelyponina ja myöhemmin siitostammana.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
16.03.2011o. Karkurannan ShurikenKarkurannan Senja
21.05.2011o. Scar KarusKarkurannan Enni
29.09.2011t. Karkurannan KenyaKarkurannan Nery
14.06.2013t. Rumour's DinahKarkurannan Delia
18.07.2014o. Svante SnilliWargas Aphrodite II
08.08.2014o. Rumour's SaskaKarkurannan Delia
12.03.2015t. Karkurannan AmestrisKarkurannan Astoria
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun