Etusivu Talli Ponit Kasvatus Muuta

Tallin toiminta

Karkurannan ponitallin toiminta painottuu siitokseen ja kasvattimyyntiin, mutta järjestetään meillä joskus muutakin aktiviteettia! Mitään kovin isoa ja hulppeaa ei meidän resursseilla järjestetä (eihän meillä ole kunnon maneesiakaan), mutta etenkin pienille poneille ja aloittelijoille suunnattuja porrastettuja kilpailuja pystymme kyllä sovittamaan tiluksillemme ja kalentereihimme. Kotikisat ovat paras tapa totuttaa omia nuoria poneja ja kasvatteja kilpailutilanteeseen ennen matkustamista suuremmille areenoille. Kotikisoista on myös hyvä hankkia meriittejä ja näyttöä kevyemmässä kisakäytössä oleville poneille, sillä kaikki kisakelpoiset ponit eivät aina mahdu autoon, kun lähdetään kisamatkalle. Kilpailujen järjestämisestä on siis hyötyä myös siittolan kasvatustyölle.

Tapahtumakalenteri

PvmVipKutsuLaji

Karus Cup

Karus Cup on ratsurusseille suunnattu arvokilpailukokonaisuus, johon kuuluu kuusi porrastettua osakilpailua aluetasolla; kaksi estekilpailua (80cm), kaksi koulukilpailua (HeB) ja kaksi kenttäkilpailua (Harrasteluokka). Taistellakseen Karus Cupin voitosta, on ponin osallistuttava vähintään kolmeen osakilpailuun, joista vähintään kaksi kuuluu eri lajeihin. Osakilpailuluokat järjestetään tavallisten jaoksenalaisten kilpailujen yhteydessä, ja niihin osallistutaan ihan tavalliseen tapaan.

Pisteytys

Jokainen Karus Cup osakilpailuun osallistunut saa pisteitä seuraavalla kaavalla: [osallistujamäärä] - [sijoitus] + 1. Jos osallistujia on 30, niin toiseksi sijoittunut saa siis pisteitä 30-2+1, eli 29. Kaikki kyseisen Cupkauden pisteet laksetaan yhteen, ja eniten pisteitä saanut on voittaja. Cupkausia järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti, ja kaikkien laskettavien osakilpailujen tulee kuulua samaan cupkauteen.

1. Cupin pistetilanne
KCV - Karkurannan Nery
KC2 - Karkurannan Krohom
KC3 - Rumour's Jeanne
KC4 - Rumour's Ingride

2. Cupin pistetilanne
KCV - Viviana
KC2 - Unique
KC3 - Cryff Tessan
KC4 - Diega's Isabell

Palkinnot

Karus Cupin yhteispisteissä voittanut poni saa arvonimen KCV (Karus Cup Vinnare), ja sijat 2-4 sen jälkeen palkinnot KC2, KC3 ja KC4. Kaikki pistetilastoissa yli puolen välin sijoittuneet saavat Karus Cupin Lupaava - ruusukkeen.