Ami Yonie B

YLA1, KTK-III

Ami Yonie B on virtuaalihevonen.
Ami Yonie B är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://virtuaalirussit.net/acantha/ami.php
Virallinen nimi Ami Yonie B Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 03.02.2008 Väri ja merkit prt
Säkäkorkeus 125 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH04-028-5527 Kasvattaja Sallis, Acantha Farm
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset YLA1, KTK-III

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Fannys Aton - Dollarin Kiekkoilija - Dollarin Maskotti - Dollarin Ikaros - Oasis - evm
» Emälinja: Cresendo's Yolanda - Julie TR - Al Qaida - evm
i. Fannys Aton
VIR MVA Ch, KTK-I
prt, 125cm, russ
ii. Dollarin Kiekkoilija
m, 125cm, russ
iii. Dollarin Maskotti
rn, russ
iiii. Dollarin Ikaros, KTK-I
iiie. Dollarin Viili
iie. Bergvallens Kabaré
vrt, russ
iiei. Dollarin Katala Varas
iiee. Dollarin Väkevä
ie. Drönares Taree
vrn, 129cm, russ
iei. Drönares Suki Yukiko
YLA1, KTK-II
prn, 121cm, russ
ieii. Drönares Doran
ieie. Drönares Ihkamusta
iee. Taikajoen Butterfly
rn, 125cm, russ
ieei. Coctails Sjöfarare, VIR MVA Ch, KTK-III, YLA2
ieee. Coctails Silverbeslag, VIR MVA Ch, KTK-II
e. Cresendo's Yolanda
YLA2
vrt, 126cm, russ
ei. CT Medvind
prnkirj, 117cm, russ
eii. Kuhnurin Castaway Souls
rn, 122cm, russ
eiii. Coctails Sjöfart
eiie. Charmant Nolanda, VIR MVA Ch, KTK-I, YLA3
eie. Prumlum Rebelina
rnvkko, 122cm, russ
eiei. Drömprins IPL
eiee. Lilla Raflesia
ee. Julie TR
KTK-III, 2.12,7ly, 2.48,0mly
vrn, 124cm, russ
eei. Brasset B
KTK-II, YLA2
rn, 126cm, russ
eeii. Ljuvlig Antton
eeie. RF Pikku-Myy, VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1
eee. Al Qaida
rnvkko, 136cm, russ
eeei. Osama, evm
eeee. Larissa, evm
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.42
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.96
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 12 polv.) prosentti: 1.387%

ii. Dollarin Kiekkoilija on ollut suosittu vanhasukuinen jalostusori raviponijalostuksessa. Se syntyi Dollar's Farmilla, mutta muutti onneksi Ruutilaan ajoissa ennen Dollar'sin romahdusta. Se on ollut mm. 2007 Narrilaivan Gotlanninrusskunkku kilpailun toinen ja 2007 Taikasumun B-ponimestari kilpailun neljäs. ee. Julie TR on Cresendossa vaikuttanut poni, joka painottui raveihin. Tamman ennätys oli 2.18,8a ja montessa 2.48,0mly. 32:sta startista voittosummaksi kertyi 12 505v€ ja mukaan mahtui niin vuoden 2007 montemestaruuden 3. sija kuin Ravirata Ajattoman nopein B-poni kilpailun kakkossija. Tamma sai 5 varsaa.

iii. Dollarin Maskotti oli Dollar's Farmilainen poni, josta tiedetään valitettavan vähän. Se on vaikuttanut joskus vuonna 2005, ja sen sivut hävisivät Dollar's Farmin myötä. Se kilpaili esteillä ja kouluradoilla jonkinverran, ja tunnetaan jälkeläisestään Dollarin Kiekkoilija. iie. Bergvallens Kabaré oli Dollar's farmin viimeisimpiä siitostammoja, ja varsoi vielä vuonna 2005. Siitä ei kuitenkaan jäänyt Dollarin farmin tuhossa oikeastaan mitään jäljelle jälkeläisiä lukuunottamatta. iee. Taikajoen Butterfly jätti jälkeensä ainakin kolme jälkeläistä, joista muutama näkyy suvuissa nykyäänkin. Se oli Taikajoen kasvatti, ja asui elämänsä Stuteri Drönaressa. eie. Prumlum Rebelina oli erittäin menestynyt raviponi (mm. Vuoden paras kilpaileva b-poni 2005). Se vaikutti Ravitalli Prumlumissa.

iiii. Dollarin Ikaros oli upea ori, joka saavutti mm. KTK-I palkinnon, ja useita voittoja ja sijoituksia esteillä, kouluradoilla ja kenttäratsastuksessa. iiie. Dollarin Viili on tunnettu varsansa Dollarin Maskotin kautta. Sille itselleen löytyy jonkinverran kisatuloksia valjakkoajossa ja esteratsastuksessa, mutta sen sivut ja tiedot ovat sittemmin kadonneet. iiei. Dollarin Katala Varas oli hauskannäköinen ruunikonkirjava ori. Se kilpaili monipuolisesti esteillä, kouluradoilla ja jopa valjakkokentillä. iiee. Dollarin Väkevä muistetaan erityisesti varsn varsastaan Dollarin Kiekkoilijasta. Se asusti Bergvallensin tallilla, ja kilpaili kevyesti.

ieii. Drönares Doran syntyi Drönaressa, ja sai yhden jälkeläisen. Sen jälkeen se myytiin jonnekin, missä se ilmeisesti kilpaili raveissa ja sitten katosi. ieee. Coctails Silverbeslag oli aivan mielettämän nätti tamma. Se jätti jälkeensä useita jälkeläisiä Taikajoen ja KK's kasvattajanimen alle, ja kilpaili ja sijoittui erittäin monipuolisesti. eiii. Coctails Sjöfart vaikutti jalostukseen Stuteri Drönaressa ja Coctailssissa. Se oli luonteeltaan melkoinen täystuho, mutta sillä on useampiakin tunnettuja jälkeläisiä. Itse se kilpaili esteillä ja valjakkoajossa. eiei. Drömprins IPL oli Prumlumin maahantuoma gotlannin russ-ori, joka myytiin Rellish Farmiin. Ori ehti kilpailla hieman elinaikanaan: siltä löytyy esimerkiksi sijoitus matkaratsastuskilpailuista, ja se kilpaili parivaljakkoa jalostusori Taikajoen Lupaavan kanssa. Sen jälkeläisiä ovat muun muassa Albert Prum Lum ja Prumlum Rebelina. Prumlum Rebelinan ansiosta Drömprinsiä näkyy yhä edelleen virtuaaliponien suvuissa, vaikka oriin omat sivut ovat olleet kadoksissa jo vuosia.

eiee. Lilla Rafflesia tuli Ruotsista Prumlumin tuomana Suomeen ja myytiin Rellish Farmille. Tammaa näkyy edelleen virtuaalirussien suvuissa, ehkä parhaiten jälkeläisensä Prumlum Rebelinan ansiosta. Tammalla oli muita jälkeläisiä ainakin Knuten PL, Prumlum Middok ja RF Speckled. Lilla Rafflesia kilpaili hieman elinaikanaan - ei tosin mainittavalla menestyksellä - ja siltä löytyy ainakin parivaljakkotuloksia hienon kantakirjatamma RF Pikku-Myyn kanssa. eeii. Ljuvlig Antton oli jalostuksessa hyvin suosittu raviponi, jonka ennätys oli 2.10,0 ja voittosumma yli 10 000 euroa. Se kilpaili myös valjakkoajossa

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
14.08.2008t. Akira BChaim B
05.01.2010o. Jeremiah BJamie B
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun