Karkurannan Aria

Karkurannan Aria on virtuaalihevonen.
Karkurannan Aria är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/karkurannan-aria
Virallinen nimi Karkurannan Aria Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 10.11.2012 Väri ja merkit ruunikko, läsi
Säkäkorkeus 124 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus VH14-028-0113 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus yleispainotus Koulutus HeA, 80cm, vaativa valjakko
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Promi Orion - evm
» Emälinja: Promi Auriga - evm
i. Promi Orion
rnvkko, 126cm, russ
ii. Ornament, evm
rnvkko, 125cm, russ
iii. Sinnas Tiburtius, evm
rtkirj, 126cm, russ
iie. Ottilia, evm
rnvkko, 125cm, russ
ie. Promi Stellaria, evm
rttkrj, 125cm, russ
iei. Edvins Torsten, evm
rt, 124cm, russ
iee. Stellans, evm
vkkotkrj, 126cm, russ
e. Promi Auriga
rnkirj, 126cm, russ
ei. Promi Aries, evm
rnkirj, 124cm, russ
eii. Sagittario, evm
rn, 126cm, russ
eie. Promi Marie, evm
mvkko, 120cm, russ
ee. Ringa, evm
m, 125cm, russ
eei. Arom, evm
rn, 126cm, russ
eee. Temas Riella, evm
mvkko, 126cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 1 polv.) prosentti: 0%

i. Promi Orion on nätti voikko tuontiori, joka periyttää varsoilleen rutkasti pisteitä porrastetuista. Se on luonteeltaan mutkaton ja toimiva tapaus. e. Promi Auriga on melko varmasti Splashed White kirjavuuden kantaja, ja voimakasluonteinen suoritusponi, jolta sujuu laji kun laji, kun sille päälle satutaan.

ii. Ornament syntyi ratsastuskoululla, mutta myytiin nuoren tytön kilpaponiksi. Se oli erittäin hyväluonteinen ja kilpaili siksi useiden nuorten kanssa ennen siitokseen siirtymistä. ie. Promi Stellaria oli myöhemmin merkittäväksi kasvaneen siittolan kantatamma. Erittäin hyväluonteinen ja nättirakenteinen tiikerinkirjava, jolla ei kuitenkaan vauhti riittänyt raviradoilla. Ratsuna se oli monipuolinen, ja kilpaili talon lasten kanssa useassakin lajissa. Harvat sen jälkeläisistä perivät sen erikoista väriä, mutta kaikilla sen varsoilla oli hyvä luonne ja rakenne. ei. Promi Aries oli kovapäinen, mutta upealiikkeinen kirjava ori. Se ei näyttänyt juuri miltään laitumella köpötellessään, mutta ratsastajan tai kuskin kanssa siitä kuoriutui kunnon suoritusponi.. ja myös uhoava ori. Kisoissa se ei menestynyt luonteensa vuoksi, mutta rakenne ja liikkeet antoi paljon anteeksi. ee. Ringa oli selväpäinen ja rehellinen musta tamma, jolta sujuivat niin helpot koulukiemurat kuin esteradatkin. Se asui yksityisenä ratsastuskoulussa, mutta kiersi myös jonkinverran tunneilla. Sen aikuinen omistaja ei sillä kilpaillut, mutta silloin tällöin sillä kävi nuoria vuokraajia este- ja kouluradoilla hyvälläkin menestyksellä.

iii. Sinnas Tiburtius syntyi ratsastuskouluun, ja jäi sinne tuntihevoseksi. Värinsä vuoksi sitä ei ruunattu, mutta hyvän luonteensa ja rauhallisuutensa vuoksi se toimi silti tuntiponina, eikä juuri hankkinut meriittejä kotitallin ulkopuolelta. iie. Ottilia aloitti uran raviponina, mutta huonosta menestyksestä johtuen päätyi ratsuksi ja lopulta ratsastuskouluun. iei. Edvinas Torsten oli keskinkertainen ravuri, jolla oli kuitenkin esimerkillinen rakenne ja luonne. Se menestyi myöhemmin myös ratsuna, ja kun se myöhemmin ruunattiin, se oli pitkään lastenratsuna. iee. Stellans oli hieno näyttelyponi, mutta sen muu käyttö rajoittui lähinnä lasten talutusratsastuksiin ja varsomiseen. Luonteeltaan se oli säpäkkä muttei vaikea.

eii. Sagittario tummanruunikko tähtipää, joka menestyi joka alalla, jota yritti. Se oli luonteeltaan kuitenkin vaativa, ja muuttuo siitokseen siirtymisen jälkeen niin mahdottomaksi, että se ruunattiin. eie. Promi Marie oli rauhallinen, sukkajalkainen, laiska, kiltti ja herttainen lastenponi. Se oli hyvärakenteinen ja mukiinmenevä ratsu, mutta sillä oli vähän heikot liikkeet. eei. Arom oli hyväluonteinen ja lasten käsiteltäissä oleva ori. Se olisi niittänyt menestystä raveissa enemmänkin, mutta pitkien välimatkojen takia starttasi harvoin ja oli pääsääntöisesti valjakkoponina kotiympäristössä. eee. Temas Riella oli nuoren omistajansa ensimmäinen kenttäratsu, ja luonteeltaan reipas ja rohkea tamma. Välillä pelotti katsoa vierestä, kun tämä kaksikko kaahasi pitkin puskia. Omistajan kasvaessa hevosikään, tamma siirtyi siitokseen.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
13.07.2014t. Karkurannan AshaSB Peikonpoika
19.08.2014t. Karkurannan AstoriaME Cedric
23.09.2014t. Karkurannan AllegoriaViktig's Lurifax
20.02.2015t. Karkurannan AriannaCresendo's Trendig
03.05.2015o. Karus RangiferKF Ranud
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun