Promi Auriga

Promi Auriga on virtuaalihevonen.
Promi Auriga är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/promi-auriga
Virallinen nimi Promi Auriga Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 01.02.2012 Väri ja merkit ruunikonkirjava
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus VH14-028-0070 Kasvattaja Promi Skogsruss evm
Painotus yleispainotus Koulutus HeA, 80cm, vaativa valjakko
Saavutukset

Kuvaus

Promi Auriga on melko varmasti Splashed White kirjavuuden kantaja, ja voimakasluonteinen suoritusponi, jolta sujuu laji kun laji, kun sille päälle satutaan.

Sukutaulu

» Isälinja: - evm
» Emälinja: - evm
i. Promi Aries, evm
rnkirj, 124cm, russ
ii. Sagittario, evm
rn, 126cm, russ
iii. Stjärnom, evm
rnkirj, 128cm, russ
iie. Gitta, evm
rn, 124cm, russ
ie. Promi Marie, evm
mvkko, 120cm, russ
iei. Domino, evm
mvkkokrj, 126cm, russ
iee. Siviä, evm
rn, 114cm, russ
e. Ringa, evm
m, 125cm, russ
ei. Arom, evm
rn, 126cm, russ
eii. Färgämne, evm
rnkirj, 126cm, russ
eie. Aronia, evm
rn, 126cm, russ
ee. Temas Riella, evm
mvkko, 126cm, russ
eei. Riego, evm
m, 128cm, russ
eee. Mi Paella, evm
vkko, 123cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max polv.) prosentti: 0%

i. Promi Aries oli kovapäinen, mutta upealiikkeinen kirjava ori. Se ei näyttänyt juuri miltään laitumella köpötellessään, mutta ratsastajan tai kuskin kanssa siitä kuoriutui kunnon suoritusponi.. ja myös uhoava ori. Kisoissa se ei menestynyt luonteensa vuoksi, mutta rakenne ja liikkeet antoi paljon anteeksi. e. Ringa oli selväpäinen ja rehellinen musta tamma, jolta sujuivat niin helpot koulukiemurat kuin esteradatkin. Se asui yksityisenä ratsastuskoulussa, mutta kiersi myös jonkinverran tunneilla. Sen aikuinen omistaja ei sillä kilpaillut, mutta silloin tällöin sillä kävi nuoria vuokraajia este- ja kouluradoilla hyvälläkin menestyksellä.

ii. Sagittario tummanruunikko tähtipää, joka menestyi joka alalla, jota yritti. Se oli luonteeltaan kuitenkin vaativa, ja muuttuo siitokseen siirtymisen jälkeen niin mahdottomaksi, että se ruunattiin. ie. Promi Marie oli rauhallinen, sukkajalkainen, laiska, kiltti ja herttainen lastenponi. Se oli hyvärakenteinen ja mukiinmenevä ratsu, mutta sillä oli vähän heikot liikkeet. ei. Arom oli hyväluonteinen ja lasten käsiteltäissä oleva ori. Se olisi niittänyt menestystä raveissa enemmänkin, mutta pitkien välimatkojen takia starttasi harvoin ja oli pääsääntöisesti valjakkoponina kotiympäristössä. ee. Temas Riella oli nuoren omistajansa ensimmäinen kenttäratsu, ja luonteeltaan reipas ja rohkea tamma. Välillä pelotti katsoa vierestä, kun tämä kaksikko kaahasi pitkin puskia. Omistajan kasvaessa hevosikään, tamma siirtyi siitokseen.

iii. Stjärnom oli kirjava komea ori, jolla oli kaikki edellytykset upealle siitosuralle. Se sai kuitenkin tiineeksi vain muutaman tamman. iie. Gitta oli tavallinen ruunikko tamma, joka sai elämänsä aikana kaksitoista varsaa! Tamman jälkeläisiä näkyy yhäkin paljon russien suvuissa. iei. Domino oli väritykseltään ihan dominokeksin näköinen valkoisen vatsansa kanssa. Se ei jalkavaivojen vuoksi juuri kilpaillut, eikä uusinut jalostuslupaansa ensimmäisen kauden jälkeen. iee. Siviä oli suloinen suomessa syntynyt pikkutamma, joka varsoi vain ruotsissa. Se oli hyväluonteinen ja mukava, mutta kovin pienikokoinen.

eii. Färgämne oli vaatimaton ruunikonkirjava, jolla oli mahtavat liikkeet. Se kilpaili menestyksekkäästi raveissa ja kantoi lempinimeä "pikalehmä". eie. Aronia oli pieni suloinen ratsastuskouluponi vailla suuria meriittejä. Se varsoi kahdesti. eei. Riego oli iso musta esteponi. Se starttasi muutamia kertoja myös raveissa, mutta keräsi parhaimmat meriittinsä siitoksessa ja esteradoilla. eee. Mi Paella oli estepainoittenien lastenponi, jolla moni opetteli kilpailemisen salat! Se oli varma ja ketterä.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
10.11.2012t. Karkurannan AriaPromi Orion
11.07.2014o. Karkurannan JargonVeda Jackrum
30.01.2015t. Karkurannan AureliaMeneldur
01.03.2015o. Karus ChrispianChristoffer SWE
11.07.2015o. Karkurannan OtavaPromi Orion
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun