Karkurannan Aurelia

Karkurannan Aurelia on virtuaalihevonen.
Karkurannan Aurelia är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://pipariina.net/lilleput/h/aurelia
Virallinen nimi Karkurannan Aurelia Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 30.01.2015 Väri ja merkit ruunikko
Säkäkorkeus 124 cm Omistaja (myös aiemmat) 0
VH-tunnus Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus Koulutus
Saavutukset

Kuvaus

Karkurannan Aurelia on mahdollisesti kirjavuusgeenin perivä hauska pikkutamma. Luonteeltaan tamma on temperamenttinen ja oman arvonsa tunteva, mutta kuitenkin melko mutkattomasti käsiteltävä.

Sukutaulu

» Isälinja: Meneldur - evm
» Emälinja: Promi Auriga - evm
i. Meneldur
KTK-II
rn, 129cm, russ
ii. Melessar, evm
rn, 130cm, russ
iii. Melendil, evm
rn, 129cm, russ
iie. Esarma, evm
m, 129cm, russ
ie. Silmarien, evm
mvkko, 129cm, russ
iei. Valandil, evm
m, 129cm, russ
iee. Sindarion, evm
rnvkko, 126cm, russ
e. Promi Auriga
rnkirj, 126cm, russ
ei. Promi Aries, evm
rnkirj, 124cm, russ
eii. Sagittario, evm
rn, 126cm, russ
eie. Promi Marie, evm
mvkko, 120cm, russ
ee. Ringa, evm
m, 125cm, russ
eei. Arom, evm
rn, 126cm, russ
eee. Temas Riella, evm
mvkko, 126cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 1 polv.) prosentti: 0%

i. Meneldur on komea Karkurantalainen tuontiori. Se oli isokokoinen ja -liikkeinen, ja se sopii kaikenlaisille tammoille. e. Promi Auriga on melko varmasti Splashed White kirjavuuden kantaja, ja voimakasluonteinen suoritusponi, jolta sujuu laji kun laji, kun sille päälle satutaan.

ii. Ruunikko Melessar oli rakenteeltaan hieman raskastekoinen ja iso, joten se ei raviponiksi lopulta yltänyt vaikka hyvästä suvusta olikin. Se alkoi yllättäen vanhemmilla päivillään niittää upeaa menestystä kouluradoilta. ie. Silmarien oli isokokoinen, mutta erittäin kaunisrakenteinen hyvin ratsutyyppinen poni. Se kilpaili kouluratsastuksessa HeA tasolla, mutta kotioloissa suoritti vaativampiakin ratoja. Se varsoi russivarsojen lisäksi useita ratsuponivarsoja. ei. Promi Aries oli kovapäinen, mutta upealiikkeinen kirjava ori. Se ei näyttänyt juuri miltään laitumella köpötellessään, mutta ratsastajan tai kuskin kanssa siitä kuoriutui kunnon suoritusponi.. ja myös uhoava ori. Kisoissa se ei menestynyt luonteensa vuoksi, mutta rakenne ja liikkeet antoi paljon anteeksi. ee. Ringa oli selväpäinen ja rehellinen musta tamma, jolta sujuivat niin helpot koulukiemurat kuin esteradatkin. Se asui yksityisenä ratsastuskoulussa, mutta kiersi myös jonkinverran tunneilla. Sen aikuinen omistaja ei sillä kilpaillut, mutta silloin tällöin sillä kävi nuoria vuokraajia este- ja kouluradoilla hyvälläkin menestyksellä.

iii. Melendil oli iso ja pitkäaskelinen raviponi. Luonteeltaan se oli vähän pahapäinen, mutta juosta se kyllä osasi. Se voitti useita arvolähtöjä uransa aikana, ja pitää monen radan poniraviennätystä nimissään yhä edelleen. iie. Esarma oli musta keskinkertainen raviponi. Se oli vähän raskastekoinen, mutta pärjäsi parhaiten pitkillä matkoilla. Tamman ennätys on ihan mukiinmenevä, vaikka sen kisastatistiikka onkin heikommanlainen. iei. Valandil oli aikansa suosituimpia jalostusoreja ratsurussipiireissä. Se kilpaili monennuoren ratsastajan kanssa kouku- ja esteradoilla, ja oli myös luonteeltaan ihan kymppi. Rakenteessa oli pientä toivomisen varaa, mutta liikkeet ja käyttöominaisuudet olivat huippulaatua. iee. Sindarion oli ratsastuskouluponi. Sen hoitaja halusi viedä sen kerran naapuritallin näyttelyihin, jossa se sai yllättäen kirkkaan ykköspalkinnon. Sen jälkeen tamma astutettiin ja kantakirjattiin, ja sen omistaja ryhtyi yllättäen russikasvattajaksi!

eii. Sagittario tummanruunikko tähtipää, joka menestyi joka alalla, jota yritti. Se oli luonteeltaan kuitenkin vaativa, ja muuttuo siitokseen siirtymisen jälkeen niin mahdottomaksi, että se ruunattiin. eie. Promi Marie oli rauhallinen, sukkajalkainen, laiska, kiltti ja herttainen lastenponi. Se oli hyvärakenteinen ja mukiinmenevä ratsu, mutta sillä oli vähän heikot liikkeet. eei. Arom oli hyväluonteinen ja lasten käsiteltäissä oleva ori. Se olisi niittänyt menestystä raveissa enemmänkin, mutta pitkien välimatkojen takia starttasi harvoin ja oli pääsääntöisesti valjakkoponina kotiympäristössä. eee. Temas Riella oli nuoren omistajansa ensimmäinen kenttäratsu, ja luonteeltaan reipas ja rohkea tamma. Välillä pelotti katsoa vierestä, kun tämä kaksikko kaahasi pitkin puskia. Omistajan kasvaessa hevosikään, tamma siirtyi siitokseen.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun