Karkurannan Catinka

Karkurannan Catinka on virtuaalihevonen.
Karkurannan Catinka är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/karkurannan-catinka
Virallinen nimi Karkurannan Catinka Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 12.12.2012 Väri ja merkit ruunivoikko
Säkäkorkeus 123 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus VH14-028-0093 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus yleispainotus Koulutus HeA, 80cm, vaativa valjakko
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Veda Jackrum - evm
» Emälinja: Veda Carbrita - evm
i. Veda Jackrum
rn, 126cm, russ
ii. Veda Redrum, evm
rn, 126cm, russ
iii. Raceruss, evm
rn, 126cm, russ
iie. Veda Rummie, evm
rn, 125cm, russ
ie. Veda Jackie, evm
mvkko, 123cm, russ
iei. Orman Trädjack, evm
mvkko, 124cm, russ
iee. Mindre Emie, evm
rnvkkokirj, 122cm, russ
e. Veda Carbrita
mvkko, 123cm, russ
ei. Carl-Frizl, evm
rnvkko, 128cm, russ
eii. Fritiof, evm
rn, 126cm, russ
eie. Veda Söt, evm
mvkko, 124cm, russ
ee. Veda Melfrida, evm
rn, 125cm, russ
eei. Miliam, evm
rn, 126cm, russ
eee. Eifrid, evm
rn, 126cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 1 polv.) prosentti: 0%

i. Veda Jackrum tuli Karkurannan siittolaan hyvin nuorena ruotsista, ja erottui heti uusien ponien joukosta äkäisimpänä. Oikealla käsittelyllä siitä kuitenkin alkoi kuoriutua hankala, muttei mahdoton, kilpahevonen ja siitosori. e. Veda Carbrita on vähän laiskanpulskea, mutta terve ja rehellinen poni. Se muutti Karkurannan ponitallille monipuolistamaan suppeaksi käynyttä russikantaa.

ii. Veda Redrum oli temperamenttinen ori, joka huomasi heti jos sitä pelätään. Hyvän rakenteensa ja hienojen liikkeidensä vuoksi se astui pari tammaa, mutta ruunattiin sitten, ja päätyi omistajansa pojan kilparatsuksi este- ja maastoradoille. ie. Veda Jackie oli erittäin tammamainen tamma, joka parhaina päivinään loisti ratsuna ja kärryjen edessä, mutta huonoimpina vietti aikaansa lähinnä kahdella jalalla tai muutoin kiukutellen. Tamma kantakirjattiin ensimmäisellä palkinnolla, ja se voitti näyttelyt toisensa perään ennen siitokseen siirtymistään. ei. Carl-Frizl oli upearakenteinen mutta vähän laiskanpulskea ori. Se näytti usein näyttelyissä ja kilpailuissa vähän pystyynkuolleelta, vaikka suorittikin ihan hyvin, eikä siksi ollut kovin suosittu jalostusori. ee. Veda Melfrida oli fiksu ja rakenteeltaan keskiverto tamma, joka starttasi kilpailuissa niin ratsu- kuin ravipuolellakin. Menestys ei ollut huippua, mutta ei myöskään harjoittelu. Potentiaalia olisi ollut enemmänkin, mutta tamman päätyö oli varsojen kasvattaminen.

iii. Raceruss oli nimestään huolimatta aika vitsi raviradoilla. Vauhti ei riittänyt, ja luonne oli hankala. Ratsuna se pärjäsi esteillä ihan hyvin, vaikka selkään uskalsi päästää vain parhaat ratsastajat. iie. Veda Rummie oli arka ja varovainen tamma, joka hyppäsi hyvin mutta säikkyi vieraita esteitä ja paikkoja, ja päätyi siksi lähinnä kotiponiksi. Siitostammana se ei periyttänyt arkuuttaan eteenpäin. Se astutettiin usein temperamenttisilla oreilla, eikä yksikään sen varsoista ole mikään lapanen. iei. Orman Trädjack oli komea ori, joka kilpaili vähän joka lajissa ennen kuin löysi oman lajinsa valjakkoajon parista. Se menestyi radoilla pitkään, sai paljon jälkeläisiä ja eli vanhaksi. Se oli myös rakenteeltaan huipputasoa. iee. Mindre Emie oli hauskan näköinen, pikkutamma joka toimi perheen lasten harrasteratsuna, kunnes ostettiin Veda siittolaan siitostammaksi. Se ei ollut huippurakenteinen, mutta luonteeltaan täysi kymppi, käyttöominaisuuksiltaan todella monipuolinen, ja lisäksi erikoisen värinen.

eii. Fritiof oli voimakasluonteinen mutta hurmaava ori, jolla ratsastaminen tuntui kuin isommallakin ponilla olisi mennyt. Se kilpaili kouluratsastuksessa, ja keräsi näyttelyistä ruusukekita toisensa perään. Sen useista orivarsoista vain yksi sai jalostusluvat. eie. Veda Söt oli suloinen ruunivoikko, jolla oli tasapainoinen rakenne ja hyvät liikkeet. Se kilpaili kouluratsastuksessa nuoren omistajansa ponivuodet, ja siirtyi sitten siitokseen synnyttäen kaksi jalostusoria. eei. Miliam oli aavistuksen pahapäinen ja äkäinen ori. Se oli kantakirjattu esimmäisellä palkinnolla, ja se periytti hyvää rakennetta jälkeläisilleen. Se lopetettiin nuorena jalkavaivojen vuoksi. eee. Eifrid oli vaatimattoman näköinen ruunikko tamma, joka kuitenkin menestyi raviuralla äärimmäisen hyvin, ja periytti varsoilleen hyviä liikkeitä ja luonnetta, mutta ei niinkään rakennettaan.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
01.03.2014o. Karkurannan LejonViktig's Lurifax
12.07.2014t. Karkurannan CareneSvärjades Ante
04.05.2015t. Karkurannan CalliopeKF Ranud
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun