Veda Carbrita

Veda Carbrita on virtuaalihevonen.
Veda Carbrita är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/veda-carbrita
Virallinen nimi Veda Carbrita Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 09.03.2012 Väri ja merkit mustanvoikko
Säkäkorkeus 123 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus VH14-028-0069 Kasvattaja Veda Skogsrussevm
Painotus yleispainotus Koulutus HeA, 80cm, vaativa valjakko
Saavutukset

Kuvaus

Veda Carbrita on vähän laiskanpulskea, mutta terve ja rehellinen poni. Se muutti Karkurannan ponitallille monipuolistamaan suppeaksi käynyttä russikantaa.

Sukutaulu

» Isälinja: - evm
» Emälinja: - evm
i. Carl-Frizl, evm
rnvkko, 128cm, russ
ii. Fritiof, evm
rn, 126cm, russ
iii. Calixtus, evm
rn, 128cm, russ
iie. Fride, evm
rn, 123cm, russ
ie. Veda Söt, evm
mvkko, 124cm, russ
iei. Jakub, evm
m, 127cm, russ
iee. Veda Strömsö, evm
vkko, 124cm, russ
e. Veda Melfrida, evm
rn, 125cm, russ
ei. Miliam, evm
rn, 126cm, russ
eii. Mindolf, evm
rn, 128cm, russ
eie. Erian, evm
rt, 123cm, russ
ee. Eifrid, evm
rn, 126cm, russ
eei. Ellton, evm
rn, 126cm, russ
eee. Malvina, evm
rn, 128cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max polv.) prosentti: 0%

i. Carl-Frizl oli upearakenteinen mutta vähän laiskanpulskea ori. Se näytti usein näyttelyissä ja kilpailuissa vähän pystyynkuolleelta, vaikka suorittikin ihan hyvin, eikä siksi ollut kovin suosittu jalostusori. e. Veda Melfrida oli fiksu ja rakenteeltaan keskiverto tamma, joka starttasi kilpailuissa niin ratsu- kuin ravipuolellakin. Menestys ei ollut huippua, mutta ei myöskään harjoittelu. Potentiaalia olisi ollut enemmänkin, mutta tamman päätyö oli varsojen kasvattaminen.

ii. Fritiof oli voimakasluonteinen mutta hurmaava ori, jolla ratsastaminen tuntui kuin isommallakin ponilla olisi mennyt. Se kilpaili kouluratsastuksessa, ja keräsi näyttelyistä ruusukekita toisensa perään. Sen useista orivarsoista vain yksi sai jalostusluvat. ie. Veda Söt oli suloinen ruunivoikko, jolla oli tasapainoinen rakenne ja hyvät liikkeet. Se kilpaili kouluratsastuksessa nuoren omistajansa ponivuodet, ja siirtyi sitten siitokseen synnyttäen kaksi jalostusoria. ei. Miliam oli aavistuksen pahapäinen ja äkäinen ori. Se oli kantakirjattu esimmäisellä palkinnolla, ja se periytti hyvää rakennetta jälkeläisilleen. Se lopetettiin nuorena jalkavaivojen vuoksi. ee. Eifrid oli vaatimattoman näköinen ruunikko tamma, joka kuitenkin menestyi raviuralla äärimmäisen hyvin, ja periytti varsoilleen hyviä liikkeitä ja luonnetta, mutta ei niinkään rakennettaan.

iii. Calixtus oli upea ratsuori. Se kilpaili esteillä menestyksekkäästi, ja sen varsatkin ovat olleet hyvin toimivia ratsuja. iie. Fride oli äkäinen ratsastuskouluponi. Se ei juuri kehän kiertämisen lisäksi tehnyt muuta ennen eläkeikää, jolloin se varsoi kahdesti. iei. Jakub ei ollut mikään rakennekukkanen, mutta sai juuri ja juuri astutusluvan. Sen liikkeet olivat erinomaiset, ja menestys raviradalla huippua. iee. Veda Strömsö oli yksi Veda siittolan ensimmäisistä kasvateista ja siitostammoista. Se oli monipuolinen ja terve poni, jolta sujui niin ravit kuin ratsastukseykin.

eii. Mindolf oli aikansa parhaiten palkittu ja suosituin jalostusori. Se kilpaili valjakkoajossa, ja oli yksinkertaisesti vain komea kuin mikä. eie. Erian oli lyhytjalkainen, pyöreä ja lähes shettiksen näköinen työssään kulunut ratsastuskouluponi. Se astutettiin vain kerran pitkän sairasloman aikana, mutta lopetettiin sitten. eei. Ellton oli syntyisin Lojstan puolivillistä russilaumasta. Se ei ollut mitenkään erikoinen. Sai jalostusluvat niukinnaukin, mutta oli taustansa vuoksi suosittu tammoilla joilla oli yleinen suku. eee. Malvina oli keskiverto russi, eikä se tehnyt elämässään muuta merkittävää, kuin varsoi. Se sai seitsemän tammavarsaa ja sen tyttäret ja tyttärentyttäret ovat olleet menestyneitä.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
12.12.2012t. Karkurannan CatinkaVeda Jackrum
23.02.2013t. Karkurannan DinaKrämertsskog Ludvig
11.07.2014o. Karkurannan PatronusPromi Orion
15.11.2014o. Karkurannan FelisUvras Fenthick
25.03.2015t. Karus CassandraAhlgrens Picasso
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun