Karkurannan Kastor

Karkurannan Kastor on virtuaalihevonen.
Karkurannan Kastor är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://pipariina.net/dahlgard/h/kastor
Virallinen nimi Karkurannan Kastor Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 10.12.2012 Väri ja merkit ruunikko
Säkäkorkeus 124 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH13-028-0128 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Promi Orion - evm
» Emälinja: Promi Musca - evm
i. Promi Orion
rnvkko, 126cm, russ
ii. Ornament, evm
rnvkko, 125cm, russ
iii. Sinnas Tiburtius, evm
rtkirj, 126cm, russ
iie. Ottilia, evm
rnvkko, 125cm, russ
ie. Promi Stellaria, evm
rttkrj, 125cm, russ
iei. Edvins Torsten, evm
rt, 124cm, russ
iee. Stellans, evm
vkkotkrj, 126cm, russ
e. Promi Musca
KTK-II
rn, 125cm, russ
ei. Domus, evm
rn, 125cm, russ
eii. Samuel, evm
rn, 128cm, russ
eie. Dottir, evm
rn, 124cm, russ
ee. Promi Tosca, evm
rt, 122cm, russ
eei. Peppartårta, evm
m, 126cm, russ
eee. Mandelspån, evm
rt, 120cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 1 polv.) prosentti: 0%

i. Promi Orion on nätti voikko tuontiori, joka periyttää varsoilleen rutkasti pisteitä porrastetuista. Se on luonteeltaan mutkaton ja toimiva tapaus. e. Promi Musca on suloinen ruunikkotamma, joka tuli Karkurantaan laajentamaan tallin sukulinjoja.

ii. Ornament syntyi ratsastuskoululla, mutta myytiin nuoren tytön kilpaponiksi. Se oli erittäin hyväluonteinen ja kilpaili siksi useiden nuorten kanssa ennen siitokseen siirtymistä. ie. Promi Stellaria oli myöhemmin merkittäväksi kasvaneen siittolan kantatamma. Erittäin hyväluonteinen ja nättirakenteinen tiikerinkirjava, jolla ei kuitenkaan vauhti riittänyt raviradoilla. Ratsuna se oli monipuolinen, ja kilpaili talon lasten kanssa useassakin lajissa. Harvat sen jälkeläisistä perivät sen erikoista väriä, mutta kaikilla sen varsoilla oli hyvä luonne ja rakenne. ei. Domus oli reipas ja suorastaan kuumaverinen ori, joka kilpaili menestyksekkäästi kenttäratsastuksessa ja ponilaukoissa. Se oli suosittu orivalinta heikompiliikkeisille ja laiskoille tammoille. ee. Promi Tosca oli vaaleanrautias rauhallinen tamma. Se oli mukava ratsastaa, kunhan sen sai hereille, ja se oli luotettava lastenratsu. Se ei juuri kilpaillut, sillä se jännitti matkustusta ja yleisöä kovasti.

iii. Sinnas Tiburtius syntyi ratsastuskouluun, ja jäi sinne tuntihevoseksi. Värinsä vuoksi sitä ei ruunattu, mutta hyvän luonteensa ja rauhallisuutensa vuoksi se toimi silti tuntiponina, eikä juuri hankkinut meriittejä kotitallin ulkopuolelta. iie. Ottilia aloitti uran raviponina, mutta huonosta menestyksestä johtuen päätyi ratsuksi ja lopulta ratsastuskouluun. iei. Edvinas Torsten oli keskinkertainen ravuri, jolla oli kuitenkin esimerkillinen rakenne ja luonne. Se menestyi myöhemmin myös ratsuna, ja kun se myöhemmin ruunattiin, se oli pitkään lastenratsuna. iee. Stellans oli hieno näyttelyponi, mutta sen muu käyttö rajoittui lähinnä lasten talutusratsastuksiin ja varsomiseen. Luonteeltaan se oli säpäkkä muttei vaikea.

eii. Samuel oli ravisuvustaan huolimatta yllättäen huippu ponilaukkalähdöissä, eikä ollut hyvää mainosta ravuri-isänsä siitosuralle. Ori ei myöskään ollut mikään lastenratsu, vaan melkoinen kaahari. eie. Dottir oli vähän joka lajia kokeillut hieman heikkohermoinen tamma, jolla oli hyvä käynti ja ravi mutta heikohko laukka. Sen omistaja yritti siitä viimeiseen asti kouluratsua. eei. Peppartårta oli kulottunut musta ratsuori, joka oli helppo käsitellä, ja mukava ratsastaa. Se kilpaili nuorilla ratsastajilla useassa eri lajissa, ja kokeili muutamaan otteeseen jopa ravilähtöjä. eee. Mandelspån oli vaikealuonteinen tamma, joka ei antanut yhtään mitään ilmaiseksi. Se kilpaili ratsulajeissa muutamaan otteeseen, ja rauhoittui vanhemmiten mutta suurta menestystä se ei saavuttanut.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
01.08.2014o. Altair v. AhlstedtIna MCF
26.08.2014o. Dahlgårds KaiserDahlgårds Kaddy
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun