Promi Musca

KTK-II

Promi Musca on virtuaalihevonen.
Promi Musca är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/promi-musca
Virallinen nimi Promi Musca Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 05.02.2012 Väri ja merkit ruunikko
Säkäkorkeus 125 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus VH14-028-0068 Kasvattaja
Painotus yleispainotus Koulutus HeA, 80cm, vaativa valjakko
Saavutukset KTK-II

Kuvaus

Promi Musca on suloinen ruunikkotamma, joka tuli Karkurantaan laajentamaan tallin sukulinjoja.

Sukutaulu

» Isälinja: - evm
» Emälinja: - evm
i. Domus, evm
rn, 125cm, russ
ii. Samuel, evm
rn, 128cm, russ
iii. Peder-Oskar, evm
rn, 128cm, russ
iie. Synnove, evm
rt, 128cm, russ
ie. Dottir, evm
rn, 124cm, russ
iei. Fritiof, evm
rn, 126cm, russ
iee. Russin, evm
rn, 112cm, russ
e. Promi Tosca, evm
rt, 122cm, russ
ei. Peppartårta, evm
m, 126cm, russ
eii. Snoppen, evm
m, 125cm, russ
eie. Pepparkaka, evm
rt, 127cm, russ
ee. Mandelspån, evm
rt, 120cm, russ
eei. Rexens Skiva, evm
rn, 125cm, russ
eee. Mandel, evm
mvkko, 114cm, russ
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max polv.) prosentti: 0%

i. Domus oli reipas ja suorastaan kuumaverinen ori, joka kilpaili menestyksekkäästi kenttäratsastuksessa ja ponilaukoissa. Se oli suosittu orivalinta heikompiliikkeisille ja laiskoille tammoille. e. Promi Tosca oli vaaleanrautias rauhallinen tamma. Se oli mukava ratsastaa, kunhan sen sai hereille, ja se oli luotettava lastenratsu. Se ei juuri kilpaillut, sillä se jännitti matkustusta ja yleisöä kovasti.

ii. Samuel oli ravisuvustaan huolimatta yllättäen huippu ponilaukkalähdöissä, eikä ollut hyvää mainosta ravuri-isänsä siitosuralle. Ori ei myöskään ollut mikään lastenratsu, vaan melkoinen kaahari. ie. Dottir oli vähän joka lajia kokeillut hieman heikkohermoinen tamma, jolla oli hyvä käynti ja ravi mutta heikohko laukka. Sen omistaja yritti siitä viimeiseen asti kouluratsua. ei. Peppartårta oli kulottunut musta ratsuori, joka oli helppo käsitellä, ja mukava ratsastaa. Se kilpaili nuorilla ratsastajilla useassa eri lajissa, ja kokeili muutamaan otteeseen jopa ravilähtöjä. ee. Mandelspån oli vaikealuonteinen tamma, joka ei antanut yhtään mitään ilmaiseksi. Se kilpaili ratsulajeissa muutamaan otteeseen, ja rauhoittui vanhemmiten mutta suurta menestystä se ei saavuttanut.

iii. Peder-Oskar oli ruunikko raviponi, joka juoksi pitkän ja tasaisen uran, ja eli lähes kolmekymppiseksi. iie. Synnove oli usean siitosorin emä, terve, hyvärakenteinen ja hyväliikkeinen tamma, joka tiinehtyi hyvin ja varsoi helposti. Se oli siitosuransa ohella lasten harrasteponi. iei. Fritiof oli voimakasluonteinen mutta hurmaava ori, jolla ratsastaminen tuntui kuin isommallakin ponilla olisi mennyt. Se kilpaili kouluratsastuksessa, ja keräsi näyttelyistä ruusukekita toisensa perään. Sen useista orivarsoista vain yksi sai jalostusluvat. iee. Russin oli kaunis, pieni ja pahapäinen tamma jota alettiin varsottaa kun sillä ei luonteen puolesta oikein muuta voinut tehdä, eikä asiantuntevaa ja sopivankokoista kouluttajaa löytynyt.

eii. Snoppen oli raviponi, jokakilpaili mm. poniravikuninkuudesta jääden kuitenkin kolmanneksi. Rakenteeltaan se jätti toivomisen varaa, mutta liikkeet olivat hyvät. eie. Pepparkaka oli siro tummanrautias tähtipää, joka kilpaili esteratsastuksessa yllättävänkin korkeissa luokissa. Raskaan kilpauran vuoksi vietti lopun elämänsä jalkavaivaisena. eei. Rexens Skiva oli komea mutta vähän raisu valjakkoponi, jolla oli astutusluvat vuodeksi ennen kuin se ruunattiin, ja se alkoi menestyä parivaljakkokilpailuissa. eee. Mandel oli vaalea mustanvoikko pieni tamma, joka näytti enemmän shetlanninponilta kuin russilta. Se oli ratsastuskoulun inhokkiponi, äkäinen ja kiukkuinen.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
10.12.2012o. Karkurannan KastorPromi Orion
11.07.2014t. Karkurannan MauraVeda Jackrum
04.02.2015t. Karkurannan MalvaA.B. Jella
25.03.2015o. Karus BoötesH.B. Basil
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun