Karkurannan Kenya

KTK-kelp

Karkurannan Kenya on virtuaalihevonen.
Karkurannan Kenya är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/karkurannan-kenya
Virallinen nimi Karkurannan Kenya Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 29.09.2011 Väri ja merkit ruunikko
Säkäkorkeus 125 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus VH14-028-0094 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus yleispainotus Koulutus HeA, 80cm, vaativa valjakko
Saavutukset KTK-kelp

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Karkurannan Simbah - Kukkaniityn Bamboo - Big Button - evm
» Emälinja: Karkurannan Nery - Nebel - Winry - evm
i. Karkurannan Simbah
YLA2, Klass-I
rn, 128cm, russ
ii. Kukkaniityn Bamboo
vprn, 125cm, russ
iii. Big Button
rn, 132cm, russ
iiii. Gentleman, evm
iiie. Magig Fuson, evm
iie. Taivaanrannan Vappu
rn, russ
iiei. Noesteds, evm
iiee. Sluhawka, evm
ie. Karkurannan Sune
rn, 125cm, russ
iei. Hawkster ST
rn, 130cm, russ
ieii. Lost Hawk ST, evm
ieie. Optima ST, evm
iee. Vindstilla
YLA2
rnvkko, 122cm, russ
ieei. Ikke, evm
ieee. Vindig, evm
e. Karkurannan Nery
KRJ-II
rn, 125cm, russ
ei. Ponisen Hexy
Klass I, YLA2
rn, 126cm, russ
eii. Hösten SWE
rt, 124cm, russ
eiii. Morse Tår, evm
eiie. Hildur, evm
eie. P.R.Mingo
rn, 123cm, russ
eiei. Russe, evm
eiee. Mango Meloni, evm
ee. Nebel
rn, 125cm, russ
eei. Thymian
YLA2
rn, 126cm, russ
eeii. Timjan, evm
eeie. Teletha, evm
eee. Winry
YLA3
rnvkko, 124cm, russ
eeei. Alchemist, evm
eeee. Isadora, evm
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 3 polv.) prosentti: 0%

i. Karkurannan Simbah on raviradoilla uransa aloittanut, mutta myöhemmin ratsuksi menestyksellä päätynyt ori. Se on suvultaan mukavasti harvinaisempaa verta, ja sopii siten myös hyvin yhteen uusien, mutta myös vanhalinjaistenkin kanssa.

ii. Ruunikko Kukkaniityn Bamboo oli Flowerfields siittolan kasvatti, josta se myytiin Acantha Farmille. Yleispainoitteinen ori oli yksi vähemmän tunnetuista siitosoreista Acanthalla, mutta siten myös mukavan harvinainen. ie. Karkurannan Sune on Karkurannan ponitallin ensimmäisiä kasvatteja. Pirtsakka esteponitamma kilpaili monipuolisesti urallaan, ja sai useita hienoja varsoja. ee. Nebel kuuluu Karkurannan kantatammoihin ja ensimmäisiin poneihin. Kaunis ruunikkotamma sekä ihastutti että vihastutti tammamaisella luonteellaan. Sillä on takana aktiivinen ura porrastetuissa kilpailuissa.

iii. Big Button oli suosittu jalostusori Flowerfieldin siittolassa. Se kilpaili jonkinverran esteratsstuksessa, mutta eniten meriittejä sillä on siitoksessa, ja se on jättänyt hienoja varsoja. iie. Taivaanrannan Vappu oli siitostammana Flowerfieldsin siittolassa. Se oli ennen siitosuraansa kilpaillut aktiivisesti estekisoissa, mutta myös kouluradoilta on tullut menestystä. iei. Hawkster ST oli voimakasluonteinen iso russiori, joka kilpaili esteillä ja kouluradoilla. Se asui elämänsä aikana useassa eri osoitteessa, eikä sen kaikista jälkeläisistä ole varmaa tietoa. iee. Ruunivoikko Vindstilla oli Karkurantalainen tuontitamma. Se kilpaili aktiivisesti porrastetuissa saavuttaen maksimitason esteillä, kouluradoilla ja kenttäratsastuksessa. Sen emälinja jatkuu etenkin Karkurannan Sunen kautta.

eei. Thymian oli Karkurannan ponisiittolan ensimmäinen ori. Se kilpaili huipputasolla esteillä ja koulussa porrastetuissa, ja saavutti puuttuvasta rakennekuvasta huolimatta YLA2 palkinnon! eee. Winry oli yksi Karkurannan kantatammoista. Hieman romuluinen ja herkkähipiäinen ruunivoikko varsoi muutaman kerran, ja ansaitsi YLA3 palkinnon. Sen jälkeläisiä löytyy yhä Karkurannasta.

iiei. Noesteds oli raamikas iso ori, joka yllätti aikansa kouluratsastuspiirit kilpailemalla VaB tasolla. Ori astui kouluratsastukseen hurahtaneen kasvattajansa tallilla lähinnä omia tammoja, vaikka suosiota olisi ollut muutenkin. iiee. Sluhawka oli oikea kouluratojen ruusukehai. Sen omistaja halusi kokeilla poniensa kanssa, mihin niillä rahkeet riittäisivät, ja starttasi jopa vaativaa B:tä russiponiensa kanssa. Sluhawka oli yksi niistä poneista, joiden onnistui saada hyväksytty tulos! ieii. Lost Hawk ST oli iso ja komea jalostusori norjassa, se ei juuri saanut tammoja, luullakseni ylikorkeutensa vuoksi. ieie. voikkotamma Optima ST vietti ainakin elämänsä viimeiset vuodet ratsastuskoululla tuntiponina, juuri muuta sen vaiheista ei tiedetäkään.

ieei. Ikke, oli ratsusukuinen raviponi norjasta. Hienon uran jälkeen oria käytettiin aluksi ahkerasti siitokseen, mutta kun sen varsat eivät loistaneet radalla, se ruunattiin. Orin jälkeläiset pärjäsivät kuitenkin hyvin ratsupuolella ja sieltä löytyy muutama menestyjäkin. ieee. Vindig, Vidstillan emä, oli kaunis ja siropiirteinen, mutta äkäinen tamma joka menestyi näyttelypuolella loistavasti. Tamma oli myös ratsuna hyvä, esteillä se menestyi hyvin niissä muutamissa kilpailuissa joihin se osallistui, mutta vakituisen ratsastajan puuttuessa tamma oli lähinnä pihankoristeena, näyttelyponina ja myöhemmin siitostammana.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
01.12.2013o. Carentoir's JondalarCarentoir's Jerobeam
17.11.2014t. Karkurannan NigeriaSandi's Vinnemon
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun