Carentoir's Jondalar

KTK-I

Carentoir's Jondalar on virtuaalihevonen.
Carentoir's Jondalar är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://kasvukipuja.net/pirunkorpi/h/larppa
Virallinen nimi Carentoir's Jondalar Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 01.12.2013 Väri ja merkit ruunikko
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH14-028-0151 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset KTK-I

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Carentoir's Jerobeam - Christian SKP - Roora's Get a Kiss - Get a Me - evm
» Emälinja: Karkurannan Kenya - Karkurannan Nery - Nebel - Winry - evm
i. Carentoir's Jerobeam
KRJ-II, KTK-III, Klass-I
rn, 126cm, russ
ii. Christian SKP
YLA2
rn, 123cm, russ
iii. Roora's Get a Kiss
KTK-III, YLA2
rn, 120cm, russ
iiii. Get a Me, Ch, KTK-III
iiie. Roora, KTK-III, YLA3, Jälk.palk AB
iie. Müntyr's Slate Indian Hot
rn, 126cm, russ
iiei. Solve Grym
iiee. Lil Snatte
ie. Lysett TUFF
rn, 129cm, russ
iei. Rhett v. Tinu
Ch, KRJ-I
rt, 125cm, russ
ieii. Marig Men Duktig , VIR MVA Ch, KTK-II, YLA1, KRJ-I
ieie. Rhea, VIR MVA Ch, KRJ-II
iee. Lysande AKA
rn, 125cm, russ
ieei. Elmer SWE, VIR MVA Ch, KRJ-III, YLA2, KTK-II
ieee. Solstråle, YLA3, HY
e. Karkurannan Kenya
KTK-kelp
rn, 125cm, russ
ei. Karkurannan Simbah
YLA2, Klass-I
rn, 128cm, russ
eii. Kukkaniityn Bamboo
vprn, 125cm, russ
eiii. Big Button
eiie. Taivaanrannan Vappu
eie. Karkurannan Sune
rn, 125cm, russ
eiei. Hawkster ST
eiee. Vindstilla, YLA2
ee. Karkurannan Nery
KRJ-II
rn, 125cm, russ
eei. Ponisen Hexy
Klass I, YLA2
rn, 126cm, russ
eeii. Hösten SWE
eeie. P.R.Mingo
eee. Nebel
rn, 125cm, russ
eeei. Thymian, YLA2
eeee. Winry, YLA3
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 4 polv.) prosentti: 0%

i. Carentoir's Jerobeam on hyvin menestyneestä suvusta oleva ori, joka on etenkin hienon isälinjansa vuoksi merkittävä. Se itse on kilpaillut porrastetuissa monipuolisesti, ja startannut myös raveissa.

ei. Karkurannan Simbah on raviradoilla uransa aloittanut, mutta myöhemmin ratsuksi menestyksellä päätynyt ori. Se on suvultaan mukavasti harvinaisempaa verta, ja sopii siten myös hyvin yhteen uusien, mutta myös vanhalinjaistenkin kanssa.

iie. Müntyr's Slate Indian Hot on Stuteri Skepparessa asustanut ruunikkotamma, sillä ei ollut erikoisempia meriittejä. iei. Rhett v. Tinu on Virtuaalitalli Dein kasvattama ja Svärjadessa jalostukseen vaikuttanut komea punarautias ori. Se menestyi huippuhyvin kouluradoilla ansaiten KRJ-I palkinnon. eii. Ruunikko Kukkaniityn Bamboo oli Flowerfields siittolan kasvatti, josta se myytiin Acantha Farmille. Yleispainoitteinen ori oli yksi vähemmän tunnetuista siitosoreista Acanthalla, mutta siten myös mukavan harvinainen. eie. Karkurannan Sune on Karkurannan ponitallin ensimmäisiä kasvatteja. Pirtsakka esteponitamma kilpaili monipuolisesti urallaan, ja sai useita hienoja varsoja.

eee. Nebel kuuluu Karkurannan kantatammoihin ja ensimmäisiin poneihin. Kaunis ruunikkotamma sekä ihastutti että vihastutti tammamaisella luonteellaan. Sillä on takana aktiivinen ura porrastetuissa kilpailuissa.

iiie. Roora on Carentoir's russien kantatamma. Hieno ruunivoikko sai neljä jälkeläistä, joista kolme saavutti YLA2 palkinnon. Tamma itse kilpaili monipuolisesti useissa lajeissa, ja kaikki sen jälkeläiset ovat myös jatkaneet sukuaan. ieii. Marig Men Duktig on erittäin komea Virtuaalitalli Deiläinen siitosori. Se on palkittu sekä yleislaatuarvostelussa että kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa ensimmäisellä palkinnolla. Lisäksi se on kahminut näyttelyistä kasapäin palkintoja. ieei. Elmer SWE on monipuolinen ja menestynyt ori. Se on saavuttanut palkintoja niin näyttelyissä kuin ratsastuksessakinm tärkeimpinä mainittakiin VIR MVA Ch:n titteli ja YLA2 palkinto. Kilpaurallaan Elmer on painottanut enemmän kouluratsastukseen ja onkin pärjännyt siinä todella loistavasti ja hienolla tasolla. Ei ori toisaalta esteradoillakaan huonommaksi jäänyt, sijoituksia ERJ:n alaisissa kilpailuissa oli viimekatsomisen mukaan 18. eiii. Big Button oli suosittu jalostusori Flowerfieldin siittolassa. Se kilpaili jonkinverran esteratsstuksessa, mutta eniten meriittejä sillä on siitoksessa, ja se on jättänyt hienoja varsoja.

eiie. Taivaanrannan Vappu oli siitostammana Flowerfieldsin siittolassa. Se oli ennen siitosuraansa kilpaillut aktiivisesti estekisoissa, mutta myös kouluradoilta on tullut menestystä. eiei. Hawkster ST oli voimakasluonteinen iso russiori, joka kilpaili esteillä ja kouluradoilla. Se asui elämänsä aikana useassa eri osoitteessa, eikä sen kaikista jälkeläisistä ole varmaa tietoa. eiee. Ruunivoikko Vindstilla oli Karkurantalainen tuontitamma. Se kilpaili aktiivisesti porrastetuissa saavuttaen maksimitason esteillä, kouluradoilla ja kenttäratsastuksessa. Sen emälinja jatkuu etenkin Karkurannan Sunen kautta. eeei. Thymian oli Karkurannan ponisiittolan ensimmäinen ori. Se kilpaili huipputasolla esteillä ja koulussa porrastetuissa, ja saavutti puuttuvasta rakennekuvasta huolimatta YLA2 palkinnon!

eeee. Winry oli yksi Karkurannan kantatammoista. Hieman romuluinen ja herkkähipiäinen ruunivoikko varsoi muutaman kerran, ja ansaitsi YLA3 palkinnon. Sen jälkeläisiä löytyy yhä Karkurannasta.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
08.05.2014t. Carentoir's FrozenroseFearfrost Case
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun