Rumour's Saska

Rumour's Saska on virtuaalihevonen.
Rumour's Saska är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://nennan.net/rumour/p/saska.php
Virallinen nimi Rumour's Saska Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 08.08.2014 Väri ja merkit ruunikko
Säkäkorkeus 126 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus Kasvattaja Rumour Ponies (Nenna)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Karkurannan Simbah - Kukkaniityn Bamboo - Big Button - evm
» Emälinja: Karkurannan Delia - Sabina B - Singhild Tua - evm
i. Karkurannan Simbah
YLA2, Klass-I
rn, 128cm, russ
ii. Kukkaniityn Bamboo
vprn, 125cm, russ
iii. Big Button
rn, 132cm, russ
iiii. Gentleman, evm
iiie. Magig Fuson, evm
iie. Taivaanrannan Vappu
rn, russ
iiei. Noesteds, evm
iiee. Sluhawka, evm
ie. Karkurannan Sune
rn, 125cm, russ
iei. Hawkster ST
rn, 130cm, russ
ieii. Lost Hawk ST, evm
ieie. Optima ST, evm
iee. Vindstilla
YLA2
rnvkko, 122cm, russ
ieei. Ikke, evm
ieee. Vindig, evm
e. Karkurannan Delia
rt, 123cm, russ
ei. Rio Valt B
rt, 130cm, russ
eii. Ron SWE
rn, 124cm, russ
eiii. Rasmus, evm
eiie. Mina SWE, evm
eie. Villerfarelse
prt, 129cm, russ
eiei. Vrickad Visionär, evm
eiee. Villervalla, evm
ee. Sabina B
VIR MVA Ch, YLA2, Klass-I, KTK-III
rn, 121cm, russ
eei. Rhollover
rt, 126cm, russ
eeii. Rockeé , evm
eeie. Vera Vil, evm
eee. Singhild Tua
rn, 126cm, russ
eeei. Siegfried , evm
eeee. Svanhild , evm
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 3 polv.) prosentti: 0%

i. Karkurannan Simbah on raviradoilla uransa aloittanut, mutta myöhemmin ratsuksi menestyksellä päätynyt ori. Se on suvultaan mukavasti harvinaisempaa verta, ja sopii siten myös hyvin yhteen uusien, mutta myös vanhalinjaistenkin kanssa.

ii. Ruunikko Kukkaniityn Bamboo oli Flowerfields siittolan kasvatti, josta se myytiin Acantha Farmille. Yleispainoitteinen ori oli yksi vähemmän tunnetuista siitosoreista Acanthalla, mutta siten myös mukavan harvinainen. ie. Karkurannan Sune on Karkurannan ponitallin ensimmäisiä kasvatteja. Pirtsakka esteponitamma kilpaili monipuolisesti urallaan, ja sai useita hienoja varsoja. ee. Sabina B oli kaunispiirteinen russitamma, joka menestyi etenkin näyttelyissä ansaiten KTK III ja VIR MVA Ch palkinnot, sekä Ruotsissa Klass-I palkinnon. Tamma oli myös aktiivisessa siitoskäytössä Karkurannan ponitallilla.

iii. Big Button oli suosittu jalostusori Flowerfieldin siittolassa. Se kilpaili jonkinverran esteratsstuksessa, mutta eniten meriittejä sillä on siitoksessa, ja se on jättänyt hienoja varsoja. iie. Taivaanrannan Vappu oli siitostammana Flowerfieldsin siittolassa. Se oli ennen siitosuraansa kilpaillut aktiivisesti estekisoissa, mutta myös kouluradoilta on tullut menestystä. iei. Hawkster ST oli voimakasluonteinen iso russiori, joka kilpaili esteillä ja kouluradoilla. Se asui elämänsä aikana useassa eri osoitteessa, eikä sen kaikista jälkeläisistä ole varmaa tietoa. iee. Ruunivoikko Vindstilla oli Karkurantalainen tuontitamma. Se kilpaili aktiivisesti porrastetuissa saavuttaen maksimitason esteillä, kouluradoilla ja kenttäratsastuksessa. Sen emälinja jatkuu etenkin Karkurannan Sunen kautta.

eei. Acanthalainen tuontiori Rhollover, joka on jättänyt etenkin hienoja tammajälkeläisiä. Rhollover on kilpaillut erittäin monipuolisesti; sillä on hyviä tuloksia esteiltä, kouluradoilta, kenttäratsastuksesta ja valjakkoajosta.

iiei. Noesteds oli raamikas iso ori, joka yllätti aikansa kouluratsastuspiirit kilpailemalla VaB tasolla. Ori astui kouluratsastukseen hurahtaneen kasvattajansa tallilla lähinnä omia tammoja, vaikka suosiota olisi ollut muutenkin. iiee. Sluhawka oli oikea kouluratojen ruusukehai. Sen omistaja halusi kokeilla poniensa kanssa, mihin niillä rahkeet riittäisivät, ja starttasi jopa vaativaa B:tä russiponiensa kanssa. Sluhawka oli yksi niistä poneista, joiden onnistui saada hyväksytty tulos! ieii. Lost Hawk ST oli iso ja komea jalostusori norjassa, se ei juuri saanut tammoja, luullakseni ylikorkeutensa vuoksi. ieie. voikkotamma Optima ST vietti ainakin elämänsä viimeiset vuodet ratsastuskoululla tuntiponina, juuri muuta sen vaiheista ei tiedetäkään.

ieei. Ikke, oli ratsusukuinen raviponi norjasta. Hienon uran jälkeen oria käytettiin aluksi ahkerasti siitokseen, mutta kun sen varsat eivät loistaneet radalla, se ruunattiin. Orin jälkeläiset pärjäsivät kuitenkin hyvin ratsupuolella ja sieltä löytyy muutama menestyjäkin. ieee. Vindig, Vidstillan emä, oli kaunis ja siropiirteinen, mutta äkäinen tamma joka menestyi näyttelypuolella loistavasti. Tamma oli myös ratsuna hyvä, esteillä se menestyi hyvin niissä muutamissa kilpailuissa joihin se osallistui, mutta vakituisen ratsastajan puuttuessa tamma oli lähinnä pihankoristeena, näyttelyponina ja myöhemmin siitostammana.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
22.02.2014t. Lille JuniJamilie B
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun