Lille Juni

KTK-III

Lille Juni on virtuaalihevonen.
Lille Juni är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://lumipantteri.net/moonsugar/juni.php
Virallinen nimi Lille Juni Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 22.02.2014 Väri ja merkit rautias
Säkäkorkeus 122 cm Omistaja (myös aiemmat) VRL-05186
VH-tunnus VH14-028-0314 Kasvattaja Lilleput Gård
Painotus Kouluratsastus Koulutus He B
Saavutukset KTK-III

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Rumour's Saska - Karkurannan Simbah - Kukkaniityn Bamboo - Big Button - evm
» Emälinja: Jamilie B - India B - Rosanna B - Rosemarie SWE - evm
i. Rumour's Saska
rn, 126cm, russ
ii. Karkurannan Simbah
YLA2, Klass-I
rn, 128cm, russ
iii. Kukkaniityn Bamboo
vprn, 125cm, russ
iiii. Big Button
iiie. Taivaanrannan Vappu
iie. Karkurannan Sune
rn, 125cm, russ
iiei. Hawkster ST
iiee. Vindstilla, YLA2
ie. Karkurannan Delia
rt, 123cm, russ
iei. Rio Valt B
rt, 130cm, russ
ieii. Ron SWE
ieie. Villerfarelse
iee. Sabina B
VIR MVA Ch, YLA2, Klass-I, KTK-III
rn, 121cm, russ
ieei. Rhollover
ieee. Singhild Tua
e. Jamilie B
KTK-III
rn, 120cm, russ
ei. Eluveite
prn, 127cm, russ
eii. Yaron Knös
vrt, 124cm, russ
eiii. Askugens Ty, VIR MVA Ch, KTK-III
eiie. Margotjerie F, Ch, YLA3
eie. Rautakujan Emilia
124cm, russ
eiei. Allvännens Emil
eiee. Senfärdig
ee. India B
VIR MVA Ch, Ch-Mv, YLA2
prt, 123cm, russ
eei. Kaardemumman Maxim
VIR MVA Ch
vrn, 128cm, russ
eeii. My Haj's Touch
eeie. Loisteen Namunella
eee. Rosanna B
Ch, KTK-II
vprn, 126cm, russ
eeei. Ljuvlig Antton
eeee. Rosemarie SWE, KTK-II, YLA2
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 4 polv.) prosentti: 0%

ii. Karkurannan Simbah on raviradoilla uransa aloittanut, mutta myöhemmin ratsuksi menestyksellä päätynyt ori. Se on suvultaan mukavasti harvinaisempaa verta, ja sopii siten myös hyvin yhteen uusien, mutta myös vanhalinjaistenkin kanssa.

iii. Ruunikko Kukkaniityn Bamboo oli Flowerfields siittolan kasvatti, josta se myytiin Acantha Farmille. Yleispainoitteinen ori oli yksi vähemmän tunnetuista siitosoreista Acanthalla, mutta siten myös mukavan harvinainen. iie. Karkurannan Sune on Karkurannan ponitallin ensimmäisiä kasvatteja. Pirtsakka esteponitamma kilpaili monipuolisesti urallaan, ja sai useita hienoja varsoja. iee. Sabina B oli kaunispiirteinen russitamma, joka menestyi etenkin näyttelyissä ansaiten KTK III ja VIR MVA Ch palkinnot, sekä Ruotsissa Klass-I palkinnon. Tamma oli myös aktiivisessa siitoskäytössä Karkurannan ponitallilla. eei. Kardemumman Maxim on Kardemumman siittolan tunnetuimpia kasvatteja. Se kilpaili monipuolisesti raveissa, valjakkokentillä sekä ratsulajeissa, ja teki hienon jalostusuran.

eee. Rosanna B oli kaunis Acantha Farmilainen kantakirjapalkittu ruunikkotamma. Se kilpaili pääasiassa ratsulajeissa, mutta on myös startannut raveissa. Se jätti 8 jälkeläistä.

iiii. Big Button oli suosittu jalostusori Flowerfieldin siittolassa. Se kilpaili jonkinverran esteratsstuksessa, mutta eniten meriittejä sillä on siitoksessa, ja se on jättänyt hienoja varsoja. iiie. Taivaanrannan Vappu oli siitostammana Flowerfieldsin siittolassa. Se oli ennen siitosuraansa kilpaillut aktiivisesti estekisoissa, mutta myös kouluradoilta on tullut menestystä. iiei. Hawkster ST oli voimakasluonteinen iso russiori, joka kilpaili esteillä ja kouluradoilla. Se asui elämänsä aikana useassa eri osoitteessa, eikä sen kaikista jälkeläisistä ole varmaa tietoa. iiee. Ruunivoikko Vindstilla oli Karkurantalainen tuontitamma. Se kilpaili aktiivisesti porrastetuissa saavuttaen maksimitason esteillä, kouluradoilla ja kenttäratsastuksessa. Sen emälinja jatkuu etenkin Karkurannan Sunen kautta.

ieei. Acanthalainen tuontiori Rhollover, joka on jättänyt etenkin hienoja tammajälkeläisiä. Rhollover on kilpaillut erittäin monipuolisesti; sillä on hyviä tuloksia esteiltä, kouluradoilta, kenttäratsastuksesta ja valjakkoajosta. eeii. My Haj's Touch oli jo lopettaneen Kaardemumman russ siittolan kantaori, joka vaikutti myös Munterossa. Se jätti useita jälkeläisiä virtuaalimaailmaan. eeie. Loisteen Namunella tunnetaan virtuaalirussisuvuissa jälkeläistensä perusteella. Erityisen tunnettu jälkeläinen sillä on Kardemumman Maxim. Tamma itse on kadonnut. eeei. Ljuvlig Antton oli jalostuksessa hyvin suosittu raviponi, jonka ennätys oli 2.10,0 ja voittosumma yli 10 000 euroa. Se kilpaili myös valjakkoajossa

eeee. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun