Chiquita B

KTK-III

Chiquita B on virtuaalihevonen.
Chiquita B är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://www.virtuaalihevoset.net/?hevoset/hevosrekisteri/hevonen.html?vh=VH05-028-7685
Virallinen nimi Chiquita B Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 30.11.2008 Väri ja merkit prn
Säkäkorkeus 125 cm Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH05-028-7685 Kasvattaja Acantha Farm, Stuteri Babar (Sallis)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset KTK-III

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Fannys Aton - Dollarin Kiekkoilija - Dollarin Maskotti - Dollarin Ikaros - Oasis - evm
» Emälinja: Cresendo's Melancholy - Taikahuilu NBB - Viktoria B - Usvan Primadonna - Dollarin Hyödyllinen - Dollarin Hienostunut - Dollarin Hohdokas - Keeping - evm
i. Fannys Aton
VIR MVA Ch, KTK-I
prt, 125cm, russ
ii. Dollarin Kiekkoilija
m, 125cm, russ
iii. Dollarin Maskotti
rn, russ
iiii. Dollarin Ikaros, KTK-I
iiie. Dollarin Viili
iie. Bergvallens Kabaré
vrt, russ
iiei. Dollarin Katala Varas
iiee. Dollarin Väkevä
ie. Drönares Taree
vrn, 129cm, russ
iei. Drönares Suki Yukiko
YLA1, KTK-II
prn, 121cm, russ
ieii. Drönares Doran
ieie. Drönares Ihkamusta
iee. Taikajoen Butterfly
rn, 125cm, russ
ieei. Coctails Sjöfarare, VIR MVA Ch, KTK-III, YLA2
ieee. Coctails Silverbeslag, VIR MVA Ch, KTK-II
e. Cresendo's Melancholy
rt, 126cm, russ
ei. Drönares Melvin
rn, 125cm, russ
eii. Drönares Merrin
Ch
prn, 118cm, russ
eiii. Drönares Älskad
eiie. My Marionette
eie. Dollarin Argent
trn, 133cm, russ
eiei. Dollarin Aaron
eiee. Taikajoen Argentite
ee. Taikahuilu NBB
KTK-III, YLA3, 2.25,2lyx
rn, 125cm, russ
eei. Kaardemumman Kerskailija
vkko, 119cm, russ
eeii. IH Winter Time
eeie. Kaardemumman Snåkaka
eee. Viktoria B
124cm, russ
eeei. Suzyn Mark
eeee. Usvan Primadonna
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.33
Kerroin max 5 polv. sisällä:
0.97
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 12 polv.) prosentti: 4.9375%

ii. Dollarin Kiekkoilija on ollut suosittu vanhasukuinen jalostusori raviponijalostuksessa. Se syntyi Dollar's Farmilla, mutta muutti onneksi Ruutilaan ajoissa ennen Dollar'sin romahdusta. Se on ollut mm. 2007 Narrilaivan Gotlanninrusskunkku kilpailun toinen ja 2007 Taikasumun B-ponimestari kilpailun neljäs. ee. Taikahuilu NBB oli Cresendossa vaikuttanut poni, joka kilpaili hyvin monen eri lajin kilpailuissa. Raveissa ennätykseksi tuli 2.25,2ly voittosumman jäädessä nollaan. Poni sai kuitenkin YLA3-palkinnon ja esikantakirjauksen kautta pääsi kantakirjaan myöskin kolmospalkinnolla.

iii. Dollarin Maskotti oli Dollar's Farmilainen poni, josta tiedetään valitettavan vähän. Se on vaikuttanut joskus vuonna 2005, ja sen sivut hävisivät Dollar's Farmin myötä. Se kilpaili esteillä ja kouluradoilla jonkinverran, ja tunnetaan jälkeläisestään Dollarin Kiekkoilija. iie. Bergvallens Kabaré oli Dollar's farmin viimeisimpiä siitostammoja, ja varsoi vielä vuonna 2005. Siitä ei kuitenkaan jäänyt Dollarin farmin tuhossa oikeastaan mitään jäljelle jälkeläisiä lukuunottamatta. iee. Taikajoen Butterfly jätti jälkeensä ainakin kolme jälkeläistä, joista muutama näkyy suvuissa nykyäänkin. Se oli Taikajoen kasvatti, ja asui elämänsä Stuteri Drönaressa. eie. Dollarin Argent oli tuikitavallinen siitostamma Stuteri Drönarella. Se kilpaili jonkin verran.

iiii. Dollarin Ikaros oli upea ori, joka saavutti mm. KTK-I palkinnon, ja useita voittoja ja sijoituksia esteillä, kouluradoilla ja kenttäratsastuksessa. iiie. Dollarin Viili on tunnettu varsansa Dollarin Maskotin kautta. Sille itselleen löytyy jonkinverran kisatuloksia valjakkoajossa ja esteratsastuksessa, mutta sen sivut ja tiedot ovat sittemmin kadonneet. iiei. Dollarin Katala Varas oli hauskannäköinen ruunikonkirjava ori. Se kilpaili monipuolisesti esteillä, kouluradoilla ja jopa valjakkokentillä. iiee. Dollarin Väkevä muistetaan erityisesti varsn varsastaan Dollarin Kiekkoilijasta. Se asusti Bergvallensin tallilla, ja kilpaili kevyesti.

ieii. Drönares Doran syntyi Drönaressa, ja sai yhden jälkeläisen. Sen jälkeen se myytiin jonnekin, missä se ilmeisesti kilpaili raveissa ja sitten katosi. ieee. Coctails Silverbeslag oli aivan mielettämän nätti tamma. Se jätti jälkeensä useita jälkeläisiä Taikajoen ja KK's kasvattajanimen alle, ja kilpaili ja sijoittui erittäin monipuolisesti. eiii. Drönares Älskad oli Stuteri Drönaren kasvatti, ja pääosin ravipainoitteinen. eiei. Dollarin Aaron oli Dollar's farmin ensimmäinen kasvatti, ja sen vanhemmat olivat tallin kantaponeja. Ori astui synnyintallillaan, mutta oli välillä myös vuokralla Coctails Stuterissa.

eiee. Taikajoen Argentite muutti heti vieroituksen jälkeen Coctails Stuteriin, josta sitä vuokrattiin välillä myös Dollar's Farmille. Tämä isomerkkinen tumma tamma kilpaili jonkin verran, mutta oli pääasiassa siitoskäytössä.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
20.09.2009t. ChelíaChaim B
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun