Carentoir's Frozenrose

Carentoir's Frozenrose on virtuaalihevonen.
Carentoir's Frozenrose är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://virtuaalirussit.net/acantha/frozenrose.php
Virallinen nimi Carentoir's Frozenrose Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 08.05.2014 Väri ja merkit
Säkäkorkeus Omistaja (myös aiemmat)
VH-tunnus VH14-028-0145 Kasvattaja Karkurannan Ponitalli (Marsupieni)
Painotus 0 Koulutus 0
Saavutukset

Kuvaus

Carentoir's Frozenrosen suvussa yhdistyy mahtavasti uudet ja vanhat linjat. Isänä yksi Karkurannan suvullisesti upeimmista kasvateista, ja pitkästä vanhasta suvusta huolimatta suvussa on linjattu ainoastaan Get a Me ja Keeping.

Sukutaulu

» Isälinja: Carentoir's Jondalar - Carentoir's Jerobeam - Christian SKP - Roora's Get a Kiss - Get a Me - evm
» Emälinja: Fearfrost Case - Primrose B - Rosanna B - Rosemarie SWE - evm
i. Carentoir's Jondalar
KTK-I
rn, 126cm, russ
ii. Carentoir's Jerobeam
KRJ-II, KTK-III, Klass-I
rn, 126cm, russ
iii. Christian SKP
YLA2
rn, 123cm, russ
iiii. Roora's Get a Kiss, KTK-III, YLA2
iiie. Müntyr's Slate Indian Hot
iie. Lysett TUFF
rn, 129cm, russ
iiei. Rhett v. Tinu, Ch, KRJ-I
iiee. Lysande AKA
ie. Karkurannan Kenya
KTK-kelp
rn, 125cm, russ
iei. Karkurannan Simbah
YLA2, Klass-I
rn, 128cm, russ
ieii. Kukkaniityn Bamboo
ieie. Karkurannan Sune
iee. Karkurannan Nery
KRJ-II
rn, 125cm, russ
ieei. Ponisen Hexy, Klass I, YLA2
ieee. Nebel
e. Fearfrost Case
KTK-III
rn, 126cm, russ
ei. Black Label Go
YLA2
vrt, 124cm, russ
eii. Djävul B
prn, 129cm, russ
eiii. Askugens Ty, VIR MVA Ch, KTK-III
eiie. Skrållan, KTK-II
eie. Yaron Stella
rn, 124cm, russ
eiei. CT Alessandro
eiee. Tidrymide WN
ee. Primrose B
KTK-II
rn, 125cm, russ
eei. Onnelan Portlov
rn, 125cm, russ
eeii. Mynthon
eeie. Vilthur
eee. Rosanna B
Ch, KTK-II
vprn, 126cm, russ
eeei. Ljuvlig Antton
eeee. Rosemarie SWE, KTK-II, YLA2
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 0.95
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 10 polv.) prosentti: 0.1221%

ii. Carentoir's Jerobeam on hyvin menestyneestä suvusta oleva ori, joka on etenkin hienon isälinjansa vuoksi merkittävä. Se itse on kilpaillut porrastetuissa monipuolisesti, ja startannut myös raveissa. ei. Black Label Go oli Go poniesin raviponikasvatti. Kipakkaluonteinen ori kilpaili raveissa yhdeksänvuotiskaudelle asti tasaisesti menestyen. Siitokseen se vaikutti Acantha Farmilla. ee. Primrose B on Acantha Farmin kasvatti, kaunis kantakirjatamma. Se sai muutamia jälkeläisiä Case kasvattajatunnuksen alle Pipariinan omistuksessa.

iei. Karkurannan Simbah on raviradoilla uransa aloittanut, mutta myöhemmin ratsuksi menestyksellä päätynyt ori. Se on suvultaan mukavasti harvinaisempaa verta, ja sopii siten myös hyvin yhteen uusien, mutta myös vanhalinjaistenkin kanssa. eii. Djävul B oli Acantha Farmin kasvatti, suvultaan puoliksi ravuri ja puoliksi ratsu. Se kilpaili raveissa menestyen, ja vaikutti raviponijalostuksessa. eie. Yaron Stella oli Yaron Trottersin kasvatti, ja asui elämänsä Go Poniesissa, jossa se kilpaili raveissa. Sen uran kohokohta oli Pikku B-ponimestaruus 2007 kilpailun toinen sija. eei. Onnelan Portlov oli ratsastuskoululla syntynyt, mutta Narrilaivaan kilpaponiksi myyty ori. Se kilpaili todella aktiivisesti raveissa, mutta on kerännyt myös sijoituksia ratsuhommista. Sen voittosumma on lähes 20 000 v€, ja ennätys 1.57,2.

eee. Rosanna B oli kaunis Acantha Farmilainen kantakirjapalkittu ruunikkotamma. Se kilpaili pääasiassa ratsulajeissa, mutta on myös startannut raveissa. Se jätti 8 jälkeläistä.

iiie. Müntyr's Slate Indian Hot on Stuteri Skepparessa asustanut ruunikkotamma, sillä ei ollut erikoisempia meriittejä. iiei. Rhett v. Tinu on Virtuaalitalli Dein kasvattama ja Svärjadessa jalostukseen vaikuttanut komea punarautias ori. Se menestyi huippuhyvin kouluradoilla ansaiten KRJ-I palkinnon. ieii. Ruunikko Kukkaniityn Bamboo oli Flowerfields siittolan kasvatti, josta se myytiin Acantha Farmille. Yleispainoitteinen ori oli yksi vähemmän tunnetuista siitosoreista Acanthalla, mutta siten myös mukavan harvinainen. ieie. Karkurannan Sune on Karkurannan ponitallin ensimmäisiä kasvatteja. Pirtsakka esteponitamma kilpaili monipuolisesti urallaan, ja sai useita hienoja varsoja.

ieee. Nebel kuuluu Karkurannan kantatammoihin ja ensimmäisiin poneihin. Kaunis ruunikkotamma sekä ihastutti että vihastutti tammamaisella luonteellaan. Sillä on takana aktiivinen ura porrastetuissa kilpailuissa. eiie. Skrållan oli pirtsakka tuontitamma Acantha Farmilla. Se jätti yhden jälkeläisen, ja teki lyhyen raviuran. eiei. CT Alessandro oli Calvaron ravitallin kasvattama, ja Hakaniemen ravureiden omistama raviponi. Se ei ollut mikään huippu radoilla, mutta tunnetaan mm. Yaron alkuisista jälkeläisistään. eiee. Tidrymide WN oli Ravitalli Valkyrian kasvatti, joka on juossut lyhyellä matkalla ennätyksen 2.11,1.

eeii. Mynthon oli vekkulin näköinen kirjava, joka toimi ratsastuskouluponina Onnelan ratsutilalla. Se kilpaili myös jonkinverran esteradoilla, parhaimmillaan 60cm luokissa. eeie. Vilthur oli Onnelan ratsutallin ratsastuskouluponi. eeei. Ljuvlig Antton oli jalostuksessa hyvin suosittu raviponi, jonka ennätys oli 2.10,0 ja voittosumma yli 10 000 euroa. Se kilpaili myös valjakkoajossa eeee. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun