Karkurannan Athena

Karkurannan Athena on virtuaalihevonen.
Karkurannan Athena är internethäst, inte riktig!

Ponin oma URL: http://karkuranta.marsupieni.net/poni/karkurannan-athena
Virallinen nimi Karkurannan Athena Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, tamma
Syntymäaika 14.05.2015 Väri ja merkit
Säkäkorkeus 128 cm Omistaja (myös aiemmat) Karkurannan ponitalli
VH-tunnus Kasvattaja Karkurannan Ponitalli
Painotus Koulutus
Saavutukset

Kuvaus

Sukutaulu

» Isälinja: Karkurannan Eomer - Ephraim B - Elmer SWE - evm
» Emälinja: Karkurannan Astoria - Karkurannan Aria - Promi Auriga - evm
i. Karkurannan Eomer
KTK-II
rt, 127cm, russ
ii. Ephraim B
YLA3 (108p), Klass-I
rt, 126cm, russ
iii. Elmer SWE
VIR MVA Ch, KRJ-III, YLA2, KTK-II
rt, 125cm, russ
iiii. Pytteliten SWE, evm
iiie. Linetta, evm
iie. Lingon Satin
rn, 127cm, russ
iiei. Emanuel, evm
iiee. Hartsgall, evm
ie. Sabina B
VIR MVA Ch, YLA2, Klass-I, KTK-III
rn, 121cm, russ
iei. Rhollover
rt, 126cm, russ
ieii. Rockeé , evm
ieie. Vera Vil, evm
iee. Singhild Tua
rn, 126cm, russ
ieei. Siegfried , evm
ieee. Svanhild , evm
e. Karkurannan Astoria
rn, 125cm, russ
ei. ME Cedric
rn, 123cm, russ
eii. Hammond SWE
rn, 125cm, russ
eiii. Hampåre SWE, evm
eiie. Nodjia, evm
eie. Istes Flicka RIA
rn, 124cm, russ
eiei. Iste I, evm
eiee. Eleonora, evm
ee. Karkurannan Aria
rn, 124cm, russ
eei. Promi Orion
rnvkko, 126cm, russ
eeii. Ornament, evm
eeie. Promi Stellaria, evm
eee. Promi Auriga
rnkirj, 126cm, russ
eeei. Promi Aries, evm
eeee. Ringa, evm
Sukustatistiikkaa [Lue lisää!]
Sukukatokerroin Kokonaiskerroin: 1
Kerroin max 5 polv. sisällä:
1
Sukusiitosprosentti Koko suvun (max 3 polv.) prosentti: 0%

i. Karkurannan Eomer on Karkurannan menestyneimmän tamman jälkeläinen, ja sen suku edustaa "keskiuutta" linjaa. Se sopii uuden linjan tammoille loistavasti.

ii. Ephraim B on tunnetun Acantha Farmin kasvatti, ja yksi Karkurannan hienoista siitosoreista. Se kilpaili monipuolisesti suomessa ja ruotsissa, ja saavutti Klass-I arvonimen. ie. Sabina B oli kaunispiirteinen russitamma, joka menestyi etenkin näyttelyissä ansaiten KTK III ja VIR MVA Ch palkinnot, sekä Ruotsissa Klass-I palkinnon. Tamma oli myös aktiivisessa siitoskäytössä Karkurannan ponitallilla. ei. ME Cedric vaikutti jalostukseen Anffilassa, johon se oli päätynyt myyntitalli Alegren kautta. Ori oli yleispainoitteinen.

iii. Elmer SWE on monipuolinen ja menestynyt ori. Se on saavuttanut palkintoja niin näyttelyissä kuin ratsastuksessakinm tärkeimpinä mainittakiin VIR MVA Ch:n titteli ja YLA2 palkinto. Kilpaurallaan Elmer on painottanut enemmän kouluratsastukseen ja onkin pärjännyt siinä todella loistavasti ja hienolla tasolla. Ei ori toisaalta esteradoillakaan huonommaksi jäänyt, sijoituksia ERJ:n alaisissa kilpailuissa oli viimekatsomisen mukaan 18. iie. Lingon Satin oli Acantha Farmin virtuaalimaailmaan tuomia siitostammoja. Tiedoissa lukee tamman olevan koulupainoitteinen, mutta sillä on kilpailtu melko tasaisesti esteillä, koulussa ja valjakkoajossakin jonkunverran. Tammalla on myös sijoituksia ja voittoja useammasta lajista. Lisa on omien kokemusteni pohjalta ihan selväpäinen tamma, tarkempaa luonnekuvausta ei ole tallella. iei. Acanthalainen tuontiori Rhollover, joka on jättänyt etenkin hienoja tammajälkeläisiä. Rhollover on kilpaillut erittäin monipuolisesti; sillä on hyviä tuloksia esteiltä, kouluradoilta, kenttäratsastuksesta ja valjakkoajosta. eie. Istes Flicka RIA oli Medieval tallilla asustanut koulua ja esteitä kilpaillut, ja westerniä kotioloissa harrastanut ruunikkotamma.

eei. Promi Orion on nätti voikko tuontiori, joka periyttää varsoilleen rutkasti pisteitä porrastetuista. Se on luonteeltaan mutkaton ja toimiva tapaus. eee. Promi Auriga on melko varmasti Splashed White kirjavuuden kantaja, ja voimakasluonteinen suoritusponi, jolta sujuu laji kun laji, kun sille päälle satutaan.

iiii. Pytteliten SWE oli isokokoinen (130cm) rautias russiori, joka menestyi näyttelykehissä ja kouluradalla. Sillä oli hienot liikkeet, ja koulupainoitteisuudestaan huolimatta sekin pärjäsi monipuolisesti peruslajeissa. iiie. Linetta oli mm. upean jalostusori Elmer SWE:n emä. Se niinikään rautias, koulupainoitteinen mutta muissakin lajeissa pärjännyt tamma. Se oli pienikokoisempi tamma (123cm), ja lopetti kilpauransa aikaisin ratsastajan kasvettua sille isoksi. Linettan nimeen voi kuitenkin edelleen törmätä monissa yhteyksissä sen kisamenestyksen ja hienojen jälkeläisten vuoksi. iiei. Emanuel on ainakin kuvissa ollut komea ja vähän raisun näköinen tapaus. Sen nimi löytyy muutamien näyttelyiden ja koulukisojen tuloslistoilta ja se on menestynyt ihan hyvin. eeii. Ornament syntyi ratsastuskoululla, mutta myytiin nuoren tytön kilpaponiksi. Se oli erittäin hyväluonteinen ja kilpaili siksi useiden nuorten kanssa ennen siitokseen siirtymistä.

eeie. Promi Stellaria oli myöhemmin merkittäväksi kasvaneen siittolan kantatamma. Erittäin hyväluonteinen ja nättirakenteinen tiikerinkirjava, jolla ei kuitenkaan vauhti riittänyt raviradoilla. Ratsuna se oli monipuolinen, ja kilpaili talon lasten kanssa useassakin lajissa. Harvat sen jälkeläisistä perivät sen erikoista väriä, mutta kaikilla sen varsoilla oli hyvä luonne ja rakenne. eeei. Promi Aries oli kovapäinen, mutta upealiikkeinen kirjava ori. Se ei näyttänyt juuri miltään laitumella köpötellessään, mutta ratsastajan tai kuskin kanssa siitä kuoriutui kunnon suoritusponi.. ja myös uhoava ori. Kisoissa se ei menestynyt luonteensa vuoksi, mutta rakenne ja liikkeet antoi paljon anteeksi. eeee. Ringa oli selväpäinen ja rehellinen musta tamma, jolta sujuivat niin helpot koulukiemurat kuin esteradatkin. Se asui yksityisenä ratsastuskoulussa, mutta kiersi myös jonkinverran tunneilla. Sen aikuinen omistaja ei sillä kilpaillut, mutta silloin tällöin sillä kävi nuoria vuokraajia este- ja kouluradoilla hyvälläkin menestyksellä.

Sukuselvitys © Russiarkisto, kopioitavissa tämän ponin jälkeläisille!

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Isä
Ulkoasun © Veikkalay 2010, muokkaus © ? » Sivun alkuun